Activiteiten

Yoga Nidra groepsles op zondag 20 december van 10.00-11.00 uur

Yoga Nidra betekent yogische slaap. Het is een staat van bewuste diepe slaap.

Wanneer je mediteert verblijf je in de waakstaat van het bewustzijn. Je observeert liefdevol je gedachtenpatronen, emoties, sensaties en beelden, die opkomen en weer weggaan. In Yoga Nidra verlaat je de waakstaat, ga je door de droomstaat heen, om naar de diepe slaapstaat te gaan. Terwijl je wakker blijft!

Yoga Nidra is in de zestiger jaren ontwikkeld door Swami Satyananda van de Bihar School of Yoga, buiten India ook bekend als Satyananda Yoga. Het is echter niet zomaar een ontspanningsoefening: het is een oefening in spirituele ontwikkeling.

 

Deze Pratyahara-techniek (wat ‘het terugtrekken van de zintuigen’ betekent) werkt diep in op de subtielere lagen van het bewustzijn, het bewustzijn tussen waken en slapen, een toestand die je normaal gesproken alleen bereikt in diepe slaap.

 

Met o.a. een bodyscan ga je alle delen van je lichaam langs. Door ademhalings-, aandachts- en visualisatieoefeningen kom je dieper in je eigen energie en kunnen blokkades opgeheven worden. Je zuivert jezelf en maakt ruimte van-binnen-uit.

 

In een sfeervolle en veilige ruimte kun jij ongestoord genieten en bij je zelf komen.

Je zelf ont-dekken en ont-plooien.

 

Na afloop bruis je weer van de energie! Het werkt ook uitstekend als reflectiemoment aan het begin of einde van de dag.

 

 

Wanneer je deelneemt aan deze ‘bijzondere’ groepsles ga je akkoord met de door NOMI YOGA gestelde voorwaarden en privacy-beleid. Deze kun je vinden op www.nomiyoga.nl/reserveren en in de map op de les-locatie.

 

Mocht je bijzonderheden, blessures of andere aandachtspunten hebben laat dit dan weten, voordat je met de yogales start. Zo kan er rekening gehouden worden met jouw gestel en, wanneer nodig, extra ondersteuning aangebracht worden.

 

Neem voor deze les zelf materialen mee. Denk hierbij aan een yogamat, dekens, oogkussentje of ander ondersteunend materiaal.

De kosten voor deze ochtend zijn €12,50 p.p. Dit bedrag mag je overmaken voor 18 december 2020 op rekeningnummer IBAN NL66ABNA0507968875 tnv Naomi Goozen ovv YN 20-12 + Naam. Ik kan de kosten ook via ‘Tikkie’ incasseren. Hiervoor heb ik jouw telefoonnummer nodig! Dus…. hierbij vraag ik je om deze per email naar mij toe te sturen (wanneer ik die nog niet heb).

Je bent verzekerd van een plekje, wanneer de betaling ontvangen is.

Kosteloos annuleren kan tot 24 uur voor aanvang van de les.

 

NOMI YOGA houdt zich aan de regels van het RIVM.

 

Ik hoop je te mogen verwelkomen en ont-moeten.

 

Namasté,    

 

Naomi