Activiteiten

Ashtanga Vinyasa Yoga 1e serie: 27-9-2020 van 10.00-12.00 uur.

 

Hierbij nodig ik je uit voor de ‘bijzondere’ Ashtanga Vinyasa Yogales op zondag 27 september van 10.00-12.00 uur in Hotel vd Valk Middelburg (Paukenweg 3)

 

Ashtanga Vinyasa Yoga is anders dan de meeste andere vormen van yoga in het westen. Door middel van vinyasa’s (vloeiende bewegingen) worden de asana’s (yogahoudingen) aaneengeschakeld. Er wordt gewerkt met de Ujjayi ademhaling. Dit is een speciale vorm van ademhalen die ook wel wordt omschreven als oceaanademhaling. Hierdoor ontstaat er een bijzondere warmte (prana = levensenergie). Het lichaam gaat zweten en er ontstaat een goede doorbloeding. Afvalstoffen worden afgevoerd, spieren, pezen, zenuwen, klieren, botten en organen worden versterkt. Maar ook op het geestelijke vlak zorgt het voor bewustwording. De ademhaling trekt je aandacht naar binnen. Door het beheersen van de ademhaling komen lichaam en geest tot rust.

 

Om deel te nemen aan deze ‘bijzondere’ les is enige ervaring met yoga gewenst, maar voor iedereen en elk niveau toegankelijk.

 

Neem voor de les je eigen materialen mee, zoals een yogamat, blokken & deken.

 

Wanneer je deelneemt aan deze les ga je akkoord met de door NOMI YOGA gestelde voorwaarden en privacy-beleid. Deze kun je vinden op www.nomiyoga.nl/deelname en in de map op de les-locatie.

 

Mocht je bijzonderheden, blessures of andere aandachtspunten hebben laat dit dan weten, voordat je met de yogales start. Zo kan er rekening gehouden worden met jouw gestel en, wanneer nodig, opties aangeboden worden.

 

De kosten voor deze ochtend zijn €15,-. Dit bedrag mag je overmaken voor 26 september 2020 op rekeningnummer IBAN NL66ABNA0507968875 tnv Naomi Goozen ovv Ashtanga 23-9. Ik kan de kosten ook via ‘Tikkie’ incasseren. Hiervoor heb ik jouw telefoonnummer nodig! Dus…. hierbij vraag ik je om deze per email naar mij toe te sturen.

Je bent verzekerd van een plekje, wanneer de betaling ontvangen is. Kosteloos annuleren kan tot 24 uur voor aanvang van de les.

 

NOMI YOGA houdt zich aan de regels van het RIVM.

 

Ik hoop je te mogen verwelkomen en ont-moeten op deze dynamische ochtend.

Wees welkom!

 

“Yoga is for internal cleansing, not external exercising.

Yoga means true self-knowledge.

Practice and all is coming.”

 

- K.P. Jois - (grondlegger Ashtanga Vinyasa Yoga)