yogalessen

Ontspannende Yoga

Yoga is de perfecte manier om stress te lijf te gaan en alle spanningen van het leven los te laten. Yoga gaat ervan uit dat het lichaam en het brein en je gevoel niet los staan van elkaar.

 

Een gezonde geest is een gezond lichaam en dat voelt goed!

 

 

 

In deze les zullen we het lichaam en het brein wakker maken en met elkaar verbinden door middel van verschillende oefeningen. In deze oefeningen gaat het om het loslaten van de spieren, waardoor lengte en soepelheid ontstaat. Niet alleen in de spieren, maar ook rondom de gewrichten, kapsels en in het bindweefsel. Er ontstaat ruimte in het hele lichaam en in de geest. Daarbij wordt stress verminderd en ontstaat er meer (bewegings)vrijheid.

 

Je leert beter naar jezelf te luisteren en te ont-spannen.  Dit heeft rust tot gevolg, maar ook een betere stemming.

Je zit lekkerder in je vel.            

        

Maandagochtend: 9.30-10.45 uur

Dinsdagavond: 20.00-21.15 uur


Actieve Yoga:

Door het beoefenen van yogahoudingen, asanas, zullen we de balans in ons lichaam, geest en energie (terug)brengen. Het is als het ware een ontdekkingsreis in jezelf, waardoor je erachter komt wat jouw aandachtspunten en mogelijkheden zijn.

In deze les versterken we de spieren door statische houdingen aan te nemen. Door warmte te creëren wordt heel het lichaam voorzien van een goede doorbloeding, nieuwe energiestroom en verse zuurstof. We komen ook in de diepere lagen van ons lichaam door spanning los te laten en te stretchen.

Tijdens de houdingen concentreren we ons op de ademhaling en voelen we bewust wat er in het lichaam gebeurt. Je zult jezelf uitdagen en vertragen, wat een positieve uitwerking heeft op lichaam en geest.

 

Het brengt energie en gezondheid, innerlijke rust en harmonie.

 

Donderdagavond: 20.00-21.15 uur


Privélessen Yoga

 

Voor persoonlijke begeleiding.

 

In een privéles stem ik me helemaal af op jouw lichaam, geest & energie en kunnen we dus gericht aan de slag.

Mensen met klachten/blessures/ziektebeelden kunnen zo effectief behandeld worden.

 

Naar eigen behoefte kunnen we houdingen aanleren & verdiepen en leren je Zelf te ont-moeten.

 

Met behulp van mindfulness- en meditatietechnieken, ademhalingsoefeningen en yogahoudingen ont-dek jij jezelf (weer) en maak je verbinding tussen jouw lichaam, gedachten en gevoel.  

 

Deze lessen worden in mijn praktijkruimte aan huis gegeven of in overeenstemming op locatie.

 

De privélessen zijn op afspraak op:

Maandag-&woensdagavond

Dinsdag- donderdag- & vrijdagochtend


Online yogalessen volgen

Om je te blijven ondersteunen en helpen met je yoga-practice heb ik afgelopen lockdown (in de zomer) diverse yogalessen opgenomen en op mijn YouTube kanaal gezet. Door op onderstaande link te klikken kun je 10 verschillende yogalessen vinden en kosteloos & veilig en op een gewenst moment in jouw eigen comfortabele omgeving volgen.

 

http://youtube.com/channel/UCxhV4lvfj1s8uXLDz_5J6Sg


Omdat ik ook nu weer mijn privé-praktijk en ‘live’ yogalessen moet opschorten heb ik besloten dat ik, net zoals voorheen, weer achter de camera zal kruipen en je online zal blijven begeleiden.

 

Je staan er dus niet alleen voor!!!

 

1x per week zal ik een ontspannende & een actieve yogales op mijn YouTube kanaal zetten. Zodat je thuis jouw ‘me-time’ kunt nemen en jouw matje uit kunt rollen. Om toch relaxed aan de slag te gaan om jezelf soepel en fit te houden 😉

 

Stuur mij aub een Whatsapp of emailberichtje, wanneer je hier gebruik van wilt maken. Deze yogalessen zijn nml ‘besloten’ en kunnen persoonlijk via mij worden ontvangen. 

 

Omdat mijn inkomsten weg zullen vallen zal ik op een andere manier weer financieel voor mezelf moeten zorgen. Dus zal ik, wanneer jij hebt aangegeven de online lessen te willen ontvangen, jou per nieuwe les een melding sturen met een omschrijving van desbetreffende yogales. Als je daarna aangeeft, dat je de link naar deze les wilt ontvangen, stuur ik jou een ‘Tikkie’ met een open bedrag.

Ik werk dus op donatiebasis. En jij bent helemaal vrij om het bedrag wat jij voor de yogales wilt/kunt doneren zo in te vullen en naar mij over te maken. Wanneer jouw donatie binnen is, stuur ik je de link naar desbetreffende les en kun jij voor altijd gebruik maken van deze link/yogales. Hoe fijn is dat?! 😊

Iedereen, die mijn nieuwe yogalessen wil ontvangen, kan zich dus bij mij aanmelden via tel. 06-10075796 of email (nomiyoga@outlook.com)