NOMI Nieuws April 2018

Na de griepgolf en de koude dagen, en nu de lente ook echt een feit is, is ‘het’ en zijn wij merkbaar zachter geworden. We ontdooien, ontspannen en komen (weer) tot leven.

 

De yogalessen worden, nog steeds, goed bezocht en ook de privélessen zijn erg in trek. Fijn, dat jullie zo goed voor jeZelf zorgen!

 

Zoals ik heb aangekondigd in het afgelopen Nomi Nieuws, heb ik veel plannen.

En nu ook meer duidelijkheid daarover.

 

Workshop Yoga & Sculp (Moederdag-editie)

 

Andrea Wisse en ik hebben besloten om de workshop Yoga & Sculp nogmaals te geven. En deze keer willen we een speciale actie voor Moederdag doen. We zullen de workshop op 12 mei van 10.00-12.30 uur geven.

Op deze ochtend leer je de basis voor iedere yoga-practice:

* Meditatie & Ademhaling (Dhyana & Pranayama)

* Zonnegroet (Surya Namaskara)

* Yogahoudingen (Asanas)

* Relaxation (Savasana)

 

Hierbij zal je specifieke grepen leren (Sculp) voor het behandelen en in vorm houden van je gezicht.

Je zult van de behandelde houdingen en grepen een mooi boekje ontvangen. Zo kun jij overal en altijd je lichaam, geest en energie in balans houden/brengen.

Na de workshop kun je gezellig napraten met een kopje thee en een gezonde en herstellende lekkernij.

De kosten voor deze workshop zijn €35,- p.p.

 

Iedereen mag zich natuurlijk inschrijven! Maar het zou wel extra leuk zijn, wanneer jij bv samen met je dochter/zoon of (schoon)moeder zou komen.

Het is ook mogelijk om een waardebon te kopen, die je aan je (schoon)moeder te geven als Moederdagcadeau 😉

 

 

Workshop Ashtanga Vinyasa Yoga 1e serie

 

Na wat peilen en rondvragen, klopt het inderdaad dat er interesse is om eens wat aandachtiger en technischer te kijken naar yogahoudingen. Het werd al snel duidelijk dat de ochtenden niet praktisch zijn, dus heb ik geluisterd en gekeken naar meerdere opties.

Ik heb uiteindelijk besloten om de workshop op 3 maandagavonden te geven. De data zijn 7, 14 en 28 mei van 19.30-21.30 uur.

 

We zullen op de eerste 2 avonden starten met wat achtergrondinformatie en een ‘practice’. De ‘practice’ zal bestaan uit de helft van de houdingen van de eerste serie.  Hierna zullen we dieper op die houdingen ingaan. Afsluitend natuurlijk Savasana.

 

De laatste avond is bedoeld om vragen te stellen en, waar nodig, verdere uitleg te krijgen. Hierna zullen we alle houdingen achter elkaar doen; dus de volledige 1e serie!

 

Het is super als jij je wilt opgeven voor de complete workshop. Deze is voor iedereen en elk niveau toegankelijk! De kosten hiervoor zijn 6 stempels of €50,-. Wanneer je niet alle dagen kunt mag je je (wanneer er voldoende plek is) ook per avond inschrijven. De kosten per avond zijn 2 stempels of €17,50 per keer.

 

Je zult voor de eerste en tweede lesavond de houdingen en info, die we die avond zullen behandelen, per email toegestuurd krijgen. Zo kun je na die avonden thuis aan de slag en de laatste avond goed voorbereid de volledige eerste serie doorlopen.

 

Yoga in de buitenlucht

 

Als het weer het toelaat ga ik zelf graag buiten aan de slag. Door in de natuur yoga te beoefenen geeft dit een heel andere ‘inpact’, dan wanneer je binnen bezig bent. Je focus en balans worden erg op de proef gesteld en je verbinding tussen binnen en buiten is nu wel heel erg tastbaar. De combinatie van de buitenlucht, buitengeluiden en de optische gewaarwordingen zullen je ‘practice’ een heel andere dimensie geven.

 

Het zou dan ook geweldig zijn wanneer we op het strand of ergens anders buiten lessen kunnen plannen. Ook van jullie heb ik hierover al enthousiaste reacties ontvangen. LEUK!

 

Ik heb de vrijdagochtenden in juni hiervoor gereserveerd. Als er genoeg animo is, en de weergoden ons goed gezind zijn, wil ik op 1, 8, 15, 22 en 29 juni van 9.30-10.45 uur een buitenles geven.

 

Locatie zal tzt bekend worden gemaakt. 

 

 

Vrijheid, blijheid….

 

Er komen heel wat feestdagen aan, waardoor er lessen zullen uitvallen.

Maandag 2 april is het Pasen, donderdag 10 mei is het Hemelvaart & maandag 21 mei is het Pinksteren. Ook tijdens de meivakantie, 23 april-4 mei, zullen er geen yoga groepslessen gegeven worden. In juli en augustus (zomervakantie) is NOMI YOGA voor de groepslessen gesloten. Vanaf 3 september zullen deze weer starten.

 

Tegenwoordig heb ik op tafel bij de informatiemap en inschrijflijsten ook afsprakenkaartjes liggen. Zo kun je jouw inschrijvingen ook voor jeZelf noteren en beter(?) onthouden 😉

 

Mocht je tijdens de vrije periodes een privé- of duoles willen reserveren, dan kan dit in overleg. Hierin krijg je alle tijd en ruimte om op jouw niveu te werken en begeleid te worden. Ook kun je al jouw vragen stellen en (naar behoefte) wat meer diepgang brengen in jouw yoga-practice.

 

Dus….. wil jij je inschrijven voor een workshop, groepsles of privé-/duoles?

Noteer dan jouw naam op de inschrijflijst van desbetreffende les/dag/workshop of neem contact met mij op via emailadres nomiyoga@outlook.com  

Ook via mijn website kun je contact leggen. Ga dan naar www.nomiyoga.nl/contact en vermeld dan goed je naam en wanner/waar je je voor wilt inschrijven.

 

Je mag mij ook altijd even appen, bellen of via facebook een berichtje sturen.

Je krijgt dan altijd een reactie van mij terug met, waar nodig, extra info.

 

Genoeg voor nu.

Ik zie jullie graag weer in de groepslessen of/en privélessen.

 

Namasté,

Naomi