Naomi Goozen-Geertse

Mijn pad:

Op 5 december 1978 ben ik geboren te Ransiki, Irian Jaya in Indonesië.

Na een fijne en stabiele kindertijd ben ik gaan studeren aan de Willem de Kooning Kunstacademie te Rotterdam. Hier ben ik afgestudeerd als modeontwerpster/styliste. Na verschillende banen in mode/kunst, horeca en onderwijs, na twee kindjes op de wereld gezet te hebben en met een fijne man aan mijn zijde heb ik besloten om verder te wandelen op mijn pad. Richting 'body, mind & soul'.

 

Ik ben lessen gaan geven in Bodybalance, wat ik al ongeveer 10 jaar volgde.

Al snel ben ik me gaan interesseren in Yoga. En door een eerdere cursus Mindfulness kwam ik steeds weer terug bij waar het volgens mij altijd om draait.

Gelukkig zijn!

 

Makkelijk gezegd, maar moeilijker gedaan.

 

Toen de Ashtanga Vinyasa Yoga docentenopleiding op mijn pad kwam heb ik geen moment getwijfeld. En ben hier vol voor gegaan. Het heeft me ook niet meer los gelaten, maar juist verder ontwikkeld en gevormd.

 

Na flink wat ervaring opgedaan te hebben met lesgeven op verschillende locaties en settings, bijscholingen, teacher trainingen en verdiepingscursussen, ben ik in 2017 mijn eigen praktijk gestart: NOMI YOGA.

Ik geef groepslessen, privélessen, meditatie sessies en energetische behandelingen.

 

Ik ga uit van het achtvoudige pad van Patanjali.

 

Yama: universele waarden.

Niyama: idealen.

Asana: houding.

Pranayama: adembeheersing.

Pratyahara: terugtrekken van de zintuigen.

Dharana: concentratie.

Dhyana: meditatie.

Samadhi: staat van vreugde en vrede.

 

Deze aspecten van dit achtvoudige pad worden ook wel ledematen genoemd, omdat je net als bij een lichaam alle ledematen nodig hebt om optimaal te kunnen functioneren. 

 

Zelf wil ik daar nog twee aspecten aan toevoegen:

Geduld en liefdevolle aandacht.

 

In mijn lessen, sessies en behandelingen hoop ik mensen te begeleiden en verder te helpen.

Te openen en te verbinden.

 

Tijdens de 'lockdown' in maart 2020 mocht ik geen yogalessen meer geven. Mijn praktijk moest dicht en alles stond letterlijk 'op zijn kop'. En dat was hét moment voor mij om alles eens ruimte te geven. Stil te zijn en bij mezelf te komen én te ontdekken wat mijn 'drive' is (Dharma).

 

Het verbinden van 'body, mind & soul', maar ook het verbinden met ALLES wat er is.

Alle energieën van het hele universum.

En daar gebruik van maken en mee werken om de verbinding en de balans in en om je-Zelf te creëren of te herstellen.  

 

In 2018 heb ik mijn 1e graad Reiki behaald en heb daar tijdens mijn yogalessen (vooral privélessen) veel aan gehad en mee gewerkt. In september 2020 ben ik mij verder gaan verdiepen in behandelingen, waarin met energieën veranderingen tot stand kunnen komen. Blokkades doorbreken, verwachtingen en oordelen loslaten, rust en ontspanning creëren in brein, lichaam en gevoel.

 

De Access Bars® ontspanningsbehandeling van Access Conciousness sloot hier naadloos op aan. En heeft ervoor gezorgd dat ik nu ook Reiki en de Access Facelift® revitaliserende behandeling in mijn praktijk geef.

 

In juni 2022 heb ik mijn diploma voor ademcoach behaald. Iedereen ademt. Adem is en doet leven. Het werkt op 3 niveaus van bewustzijn; lichamelijk, emotioneel en spiritueel. Door tijdens ademwerk bewust, gecontroleerd en verbonden te ademen breng je extra of juist minder energie in het lichaam, waardoor er patronen doorbroken worden. De uitwisseling van gassen in het lichaam zal veranderen en je flexibiliteit en kracht zullen toenemen. Je voelt je stabieler en ervaart meer rust. Wat is het heerlijk om ook zo mensen verder te helpen met simpele ademhalingstechnieken. Iedereen ademt, dus kan verandering creëren. Groeien!

 

In september 2023 begon ik mijn innerlijke reis door het laten ontwaken van mijn Kundalini Energie. De levensenergie, die iedereen heeft meegekregen met zijn/haar geboorte. Deze krachtige energie zet heel veel processen in gang en versneld deze uitermate. Blokkades worden doorbroken en trauma wordt losgelaten en afgevoerd. Het brengt (zelf)liefde, (zelf)vertrouwen, helderheid, passie en de bewustzijn van dit moment. Het enige moment wat er NU is. Deze opleiding/sessies zijn voor mij echt 'life-changing' geweest en heeft heel veel helderheid en genot gebracht. Ik ben dan ook heel blij en trots, dat ik KES facilitator ben en deze magische sessies door kan geven, zodat ook jij verder kunt groeien en in vrijheid keuzes kan gaan maken die bij jou passen!

 

Het jaar 2024 begon voor mij fantastisch! Nadat ik de Kundalini Energy System opleiding had afgerond is alles in een stroomversnelling gegaan. Ik wilde nóg meer leren, ervaren, loslaten, toevoegen en doorgeven! Dusss... de TTC (Talking to the chakras) opleiding van de KES academy was mijn volgende stap. In november 2023 heb ik deze mooie behandelmethode zelf ontvangen en op 14 januari ben ik TTC facilitator geworden. Heerlijk om nu ook met de zachte kosmische energie te kunnen werken. Een liefdevol en koesterende energie die ervoor zorgt dat we weer durven openen. Liefhebben! VRIJ 'zijn'.

 

Graag nodig ik je uit om dit ook te ont-dekken, ondervinden en ontvangen.

Ik ont-moet je graag!

 

Namasté,

Naomi.