NOMI Nieuws Mei 2018

De meivakantie staat op het punt om te beginnen en ook NOMI YOGA neemt wat tijd om balans (terug) te brengen in ‘body, mind & soul’.

Omdat er dus 2 weken geen lessen gegeven zullen worden en Hemelvaartsdag op de donderdag na de meivakantie (10 mei) valt, heb ik geregeld dat we op dinsdagavond 8 mei de grote zaal kunnen gebruiken. Iedereen mag dan komen voor de Hatha-yogales! 😊

Als je je nog niet opgegeven hebt, en je wilt wel komen, doe dit dan alsnog!!!

Ik wil je wel vragen of je, als je in het bezit bent van een eigen yogamat, deze dan mee te nemen.

Ik heb bij elkaar 18 matten beschikbaar, maar wie weet wordt het nóg wel drukker 😉 Dat zou leuk zijn!

 

Je kunt je opgeven door te reageren op deze mail, via www.nomiyoga.nl/contact of via nomiyoga@outlook.com.

 

Workshop Ashtanga 1e serie

Op maandagavond 7 mei begint de workshop Ashtanga Yoga 1e serie. We gaan 3 maandagen aan de slag: 7, 14 en 28 mei van 19.30-21.30 uur., en verdiepen ons (meer) in de techniek en achtergrond van de Ashtanga Yoga.

Heb jij je nog niet opgegeven voor deze workshop, maar wil je toch mee doen? Dan kan dit. Er zijn nog een aantal plekjes vrij.

De kosten hiervoor zijn 6 stempels of €50,-. Wanneer je niet alle dagen kunt mag je je (wanneer er voldoende plek is) ook per avond inschrijven. De kosten per avond zijn 2 stempels of €17,50 per keer.

 

Workshop Yoga & Sculp (Moederdag-editie)

 

Voor de workshop Yoga & Sculp zijn er helaas nog niet zo veel inschrijvingen. Bij deelname van 8 personen kan de workshop doorgaan, dus het is nog even afwachten….

Andrea Wisse en ik NOMI YOGA zullen aankomende weken flink reclame maken, dus hopelijk stromen de inschrijvingen dan binnen 😉

 

De workshop staat gepland op 12 mei van 10.00-12.30 uur.

 

Yoga in de buitenlucht

 

Met het schitterende weer van afgelopen tijd ben je misschien zelf al heerlijk buiten bezig geweest.

Als er genoeg animo is, en de weergoden ons goed gezind zijn, wil ik op 1, 8, 15, 22 en 29 juni van 9.30-10.45 uur buiten yogalessen verzorgen.

Eind mei zal ik hiervoor inschrijflijsten maken.

 

Locatie zal tzt bekend worden gemaakt. 

Nog even extra alert….

 

Donderdag 10 mei is het Hemelvaart & maandag 21 mei is het Pinksteren. Ook tijdens de meivakantie, 23 april-4 mei, zullen er geen yoga groepslessen gegeven worden. In juli en augustus (zomervakantie) is NOMI YOGA voor de groepslessen gesloten. Vanaf 3 september zullen deze weer starten.

Kun je ECHT niet zo lang zonder yoga? Dan kun je natuurlijk zelf aan de slag, ik stuur je graag wat ‘huiswerk’.

Mocht je tijdens de vrije periodes een privé- of duoles willen reserveren, dan kan dit in overleg. Hierin krijg je alle tijd en ruimte om op jouw niveau te werken en begeleid te worden. Ook kun je al jouw vragen stellen en (naar behoefte) wat meer diepgang brengen in jouw yoga-practice.

Ook is er altijd de mogelijkheid om bij Fit for Free Middelburg een yogales bij me mee te komen doen (week 18 & 30-32 heb ik hier vakantie). Op woensdagavond van 20.00-21.00 uur geef ik daar een dynamische yogales. Op donderdagochtend 9.00-10.00 uur geef ik een (verkorte) Ashtanga les en daarna van 10.00-11.00 uur een yogales voor flexibiliteit & ontspanning. Kijk voor meer informatie op www.fitforfree.nl/middelburg. Onder het kopje ‘Groepslessen’ kun je het rooster bekijken en een gratis dagpas aanvragen. Hiermee mag je een hele dag gratis sporten in de fitnessruimte en alle groepslessen uitproberen.

Dusss… opties genoeg 😉

 

Mochten er nog vragen, opmerkingen, ideeën of andere ‘dingen’ zijn, dan mag je mij natuurlijk ook altijd even appen, bellen of via facebook een berichtje sturen.

Bij deze wens ik jullie een heel fijne vakantie en ik zie jullie binnenkort weer!

 

Namasté,

 

Naomi