NOMI Nieuws Juni 2018

De laatste maand, voordat de zomervakantie begint, is bijna aangebroken.

 

Wat is het seizoen snel gegaan! En wat heb ik genoten van jullie Zelf, jullie enthousiaste reacties en jullie betrokkenheid bij de lessen en workshops!

Dank jullie wel voor het vertrouwen in de yoga en in mij als docent.

 

Maar…..voordat we vakantie gaan houden zijn er nog genoeg leuke ‘dingen’ te doen!

 

Donderdag 24 mei is er vanuit de basisschool, de Lonneboot, een vossenjacht georganiseerd voor groep 7/8. In het centrum van Middelburg zullen ouders, van de kinderen die deelnemen, als ‘vos’ verkleed zijn. Nu leek het mij leuk om als yogajuf (want zo zien de kinderen mij niet) een yogales te houden op het Abdijplein.

Samen met Miranda de Klerk zal ik dus van 10.45-11.45 uur een uurtjeyoga-en. Het zou natuurlijk heeeeeeeel erg leuk zijn als er meer deelnemers zouden komen.

Dus…. Heb je zin in een gratis lesje yoga? Neem een matje/badhanddoek mee en kom heerlijk in de buitenlucht, onder de bomen van het Abdijplein genieten.

 

 

Zie het maar als een voorproefje op….

Yoga in de buitenlucht

 

Met het schitterende weer van afgelopen tijd ben je misschien zelf al heerlijk buiten bezig geweest.

Vorige week heb ik wat buitenlocaties bezocht en heb 5 mooie plekjes gevonden, waar ik op vrijdagochtend 1, 8, 15, 22 en 29 juni van 9.30-10.45 uur buiten yogalessen zal verzorgen.

Vanaf aankomende week zal ik inschrijflijsten neerleggen. Hier zal geen limiet voor deelname zijn, iedereen is welkom!

 

Neem dus gerust je zoon/dochter/vader/moeder/vriend(inn)en/partner mee!

De kosten zullen voor iedereen gelijk zijn, nml €8,- per les óf een stempel.

 

De locatie zal per les op de inschrijflijst aangegeven worden. En, wanneer het weer het toelaat, zullen wij heerlijk in de buitenlucht, (hopelijk) het zonnetje en de geluiden van de omgeving opgaan. Wanneer het weerbeeld er niet goed uitziet en ik beslis de les niet door te laten gaan, dan word je de (donder)dag ervoor hierover ingelicht.

 

Neem voor deze les zelf een matje of badhanddoek mee!

 

 


Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

 

Op 25 mei zal er een nieuwe Europese privacywet ingaan (AVG). Ook NOMI YOGA heeft een privacyverklaring opgesteld. Hierin wordt op een begrijpelijke manier uitgelegd welke gegevens er verwerkt worden en met welk doel.

NOMI YOGA beschermt je persoonsgegevens. De volledige privacyverklaring kun je inzien op de website www.nomiyoga.nl/privacyverklaring

 

Wat betekent dit verder voor jou? Niets! Je hoeft niets te doen om akkoord te gaan met de ‘vernieuwde’ voorwaarden. 

 

(bij)scholing NOMI YOGA

Op 9 juni zal ik mijn teacher-training Ashtanga Vinyasa Yoga 2e serie afronden. Het is een diep, zwaar, maar o, zo geweldig traject geweest! Het afgelopen half jaar ben ik meerdere keren in Rotterdam geweest. En ben ik daar door de enige twee, door Manju Jois (zoon vd grondlegger vd Ashtanga Yoga), gecertificeerde docenten in Nederland en België begeleid. Ook heb ik verdere contacten gelegd met yogadocenten uit de rest van het land. Het heeft mij inzicht, kracht, kennis en vooral acceptatie gebracht. Terug naar de kern; het Is, zoals het is.

 

 

Mede door deze training hoop ik jullie nog beter les te kunnen geven en te kunnen begeleiden.

Volgend seizoen…

 

Hoewel er eerst een lange pauze wordt gehouden zijn de voorbereidingen voor volgend seizoen al begonnen. De zaal in het dorpshuis van Nieuw- en Sint Joosland zijn voor de dinsdag- en donderdagavonden alweer gereserveerd.

 

Omdat de opkomst op maandagochtend heel variabel is ben ik er nog niet over uit of ik deze ochtendlessen hou, zoals ze zijn. Aankomende tijd zal ik nog eens goed peilen en verdere opties bekijken. Vooralsnog zal er niets veranderen, maar wanneer dit toch het geval zal zijn, dan horen jullie dit natuurlijk zo snel mogelijk.

Ook zal ik ‘iets’ moeten doen met de tarieven van de lessen. Helaas val ik volgend seizoen in een verhoogd tarief. Ik zit nog niet meteen te denken aan een verhoging in de kosten per les, maar meer in de geldigheidsduur van de strippenkaarten. Ook hiervan zal ik jullie op de hoogte houden.

 

 

 

Tot slot

In juli en augustus (zomervakantie) is NOMI YOGA voor de groepslessen gesloten. Vanaf 3/4 september zullen deze weer starten.

 

Kun je ECHT niet zo lang zonder yoga? Dan kun je natuurlijk zelf aan de slag, ik stuur je graag wat ‘huiswerk’.

Mocht je tijdens de vrije periodes een privé- of duoles willen reserveren, dan kan dit in overleg. Hierin krijg je alle tijd en ruimte om op jouw niveau te werken en begeleid te worden. Ook kun je al jouw vragen stellen en (naar behoefte) wat meer diepgang brengen in jouw yoga-practice.

Ook is er altijd de mogelijkheid om bij Fit for Free Middelburg een yogales bij me mee te komen doen (week 30-32 heb ik hier vakantie). Op woensdagavond van 20.00-21.00 uur geef ik daar een dynamische yogales. Op donderdagochtend 9.00-10.00 uur geef ik een (verkorte) Ashtanga les en daarna van 10.00-11.00 uur een yogales voor flexibiliteit & ontspanning. Kijk voor meer informatie op www.fitforfree.nl/middelburg. Onder het kopje ‘Groepslessen’ kun je het rooster bekijken en een gratis dagpas aanvragen. Hiermee mag je een hele dag gratis sporten in de fitnessruimte en alle groepslessen uitproberen.

 

Dusss… opties genoeg 😉

 

Mochten er nog vragen, opmerkingen, ideeën of andere ‘dingen’ zijn, dan mag je mij natuurlijk ook altijd mailen, appen, bellen of via facebook een berichtje sturen.

Bij deze zie ik jullie graag nog in de yogalessen komende tijd en wens ik jullie voor daarna alvast een heel fijne vakantie!

 

Namasté,

 

Naomi