Nomi Nieuws Juli 2018

De laatste lesweek, voordat de zomervakantie dan echt begint, is gestart.

Wat is het seizoen snel gegaan!

Hopelijk hebben jullie net zoveel genoten van alle houdingen, stilte-momentjes, workshops en spierpijn als ik 😊

 

 

Ik dank jullie nogmaals voor het vertrouwen in de yoga en in mij als docent.

Laatste les Yoga in de buitenlucht

 

Met het schitterende weer van afgelopen tijd heb ik veel buitenlessen gegeven en genoten van alles wat er in en rondom me gebeurde. Omdat het gewoon heel leuk is zal ik een extra ‘laatste’ yogales buiten geven op dinsdagavond 10 juli van 20.00-21.15 uur.

Iedereen is hierbij van harte welkom!

 

We gaan hiervoor naar de Grote Piet.

Dit is het gebied aan het Veerse meer bij Arnemuiden. Het gebied is toegankelijk met de auto.

Je zult hiervoor een klein bospad moeten nemen aan de linkerkant van de autoweg. Deze is wat verdekt opgesteld, dus je mist hem snel…. (alert zijn is ook een onderdeel van yoga 😊)

 

Rij voorbij het vliegveld Midden-Zeeland en zie aan de linkerkant de kleine Piet (Kanoa).

Volg de weg met de bocht mee en rij vervolgens verder, totdat je aan je linkerkant een kleine ingang in de bossen ziet. Dat is de ingang naar de Grote Piet!

 

We zullen op of naast het strandje staan (afhankelijk van de activiteit en ondergrond op dat moment)

Rij hiervoor over het pad, totdat je aan de rechterkant een snackbar/blokhut ziet.

Sla hier rechtsaf en parkeer op de parkeerplaats.

5 meter achter het groen ligt het strandje verstopt.

 

Zie je het niet zitten om alleen erheen te gaan of heb je geen vervoer.

Om 19.30 uur zal ik bij het Dorpshuis van Nieuwland zijn. We kunnen van daaruit samen rijden/carpoolen 😃 (laat dit vantevoren even weten)

 

Voor de mensen, die nog meer (visuele) uitleg willen…

Hieronder vind je een link naar google maps 😉

 

https://www.google.com.br/maps/place/Grote+Piet/@51.5279742,3.7240514,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47c48e12ea072e91:0x6315baa91a54784a!8m2!3d51.5279709!4d3.7262401

 

Neem dus gerust je zoon/dochter/vader/moeder/vriend(inn)en/partner mee!

 

De kosten zullen voor iedereen gelijk zijn, nml. €8,- per les óf een stempel.

Wil jij deelnemen aan deze les geef je dan op via nomiyoga@outlook.com of www.nomiyoga.nl/contact

 

Als het weer het toelaat, zullen wij dan heerlijk in de buitenlucht, (hopelijk) het zonnetje en de geluiden van de omgeving opgaan. Wanneer het weerbeeld er niet goed uitziet en ik beslis de les niet door te laten gaan, dan word je de maandag ervoor per email hierover ingelicht.

 

 

Neem voor deze les zelf een matje of badhanddoek mee!

(bij)scholing NOMI YOGA

 

Op 9 juni heb ik mijn teacher-training Ashtanga Vinyasa Yoga 2e serie afgerond.

Het is een diep, zwaar, maar o, zo geweldig traject geweest!

Het afgelopen half jaar ben ik meerdere keren in Rotterdam geweest, waar ik daar door twee, door Manju Jois (zoon vd grondlegger vd Ashtanga Yoga), gecertificeerde docenten in Nederland en België begeleid ben.

Ook heb ik verdere contacten gelegd met yogadocenten uit de rest van het land. Het heeft mij inzicht, kracht, kennis en vooral acceptatie gebracht. Terug naar de kern; het Is, zoals het is.

 

 

Mede door deze training hoop ik jullie nog beter les te kunnen geven en te kunnen begeleiden.

Volgend seizoen…

 

Hoewel er eerst een lange pauze wordt gehouden zijn de voorbereidingen voor volgend seizoen al begonnen. De zaal in het dorpshuis van Nieuw- en Sint Joosland zijn voor de dinsdag- en donderdagavonden alweer gereserveerd.

En ook zullen de lessen op de maandagochtend gewoon doorgaan!!!

Er hebben zich weer nieuwe deelnemers aangemeld en, mede dankzij jullie positieve mond-op-mond reclame, start NOMI YOGA dus op 3 september 2018 met een nieuw seizoen.

 

Helaas val ik volgend seizoen in een verhoogd tarief met de zaalhuur en zal ik dus actie moeten ondernemen wat betreft de kosten voor de lessen. Vanaf 3 september zal ik een verhoging in de kosten per les en per strippenkaart moeten doorvoeren. Het is niet heel erg schokkend, maar toch zeker iets om rekening mee te houden.

De kosten voor de losse lessen zullen €11,50 worden, een strippenkaart zal €90,- worden, maar blijven 4 maanden geldig. De proeflessen zullen €5,- blijven.

 

Tot slot

 

In juli en augustus (zomervakantie) is NOMI YOGA voor de groepslessen gesloten.

 

Kun je ECHT niet zo lang zonder yoga? Dan kun je natuurlijk zelf aan de slag, ik stuur je graag wat ‘huiswerk’.

Mocht je tijdens de vrije periodes een privé- of duoles willen reserveren, dan kan dit in overleg. Hierin krijg je alle tijd en ruimte om op jouw niveau te werken en begeleid te worden. Ook kun je al jouw vragen stellen en (naar behoefte) wat meer diepgang brengen in jouw yoga-practice.

 

Ook is er altijd de mogelijkheid om bij Fit for Free Middelburg een yogales bij me mee te komen doen (week 30-32 heb ik hier vakantie). Op woensdagavond van 20.00-21.00 uur geef ik daar een dynamische yogales. Op donderdagochtend 9.00-10.00 uur geef ik een (verkorte) Ashtanga les en daarna van 10.00-11.00 uur een yogales voor flexibiliteit & ontspanning. Kijk voor meer informatie op www.fitforfree.nl/middelburg. Onder het kopje ‘Groepslessen’ kun je het rooster bekijken en een gratis dagpas aanvragen. Hiermee mag je een hele dag gratis sporten in de fitnessruimte en alle groepslessen uitproberen.

 

Dusss… opties genoeg 😉

 

Mochten er nog vragen, opmerkingen, ideeën of andere ‘dingen’ zijn, dan mag je mij natuurlijk ook altijd mailen, appen, bellen of via facebook een berichtje sturen.

 

Bij deze zie ik jullie graag nog in de yogalessen komende tijd en wens ik jullie voor daarna alvast een heel fijne vakantie!

 

Namasté,

 

Naomi