NOMI Nieuws September 2018

Daar ben ik weer…..!!!

 

Terug van vakantie en weer opgeladen voor een nieuw seizoen NOMI YOGA 😊

 

 

Hopelijk hebben jullie ook zo enorm genoten van het zonnetje, het tijdloze leven en de vrijheid & verbinding die er dan ontstaat.

Maar nu we deze momenten hebben beleefd en kunnen koesteren is het weer tijd om terug te keren naar de basis en zal de regelmaat van alledag ook weer rust brengen.

 

 

Afgelopen week ben ik gestart met de privélessen in mijn practice-ruimte en de groepslessen in de sportschool. En over 2 weken zullen ook de groepslessen in Nieuw- en Sint Joosland weer beginnen.

Op maandag 3 september zullen de lessen Rust & Ontspanning van 9.00-10.15 uur en Dynamisch & Power om 10.30-11.45 uur starten. De Hatha-yoga lessen zullen weer vanaf dinsdag 4 september en donderdag 6 september van 20.00-21.15 uur gehouden worden.

Heb je je nog niet ingeschreven of ben je vergeten wannéér je je hebt ingeschreven? Of ken jij iemand, die ook graag een (proef)les mee wilt doen? Stuur mij dan voor de zekerheid even een berichtje via nomiyoga@outlook.com.

Dan kijk ik wanneer/of er nog plek vrij is.

 

 

Verhoogd tarief

Zoals ik in de laatste NOMI NIEUWS van vorig seizoen al aangaf val ik nu helaas in een verhoogd tarief wat betreft de zaalhuur. Vanaf heden zal ik dus een verhoging in de kosten per les en per strippenkaart moeten doorvoeren. Het is niet heel erg schokkend, maar toch zeker iets om rekening mee te houden.

De kosten voor de losse lessen zijn €11,50 geworden, een strippenkaart is €90,- en zijn 4 maanden geldig en de proeflessen zullen €5,- blijven.

 

Toekomstplannen

Na het afronden van mijn opleidingen (basis- en vervolgopleiding Ashtanga 1e serie en teacher-training 2e serie, Workshop Chakra’s & Ayurveda, 1e graad Reiki) ben ik van plan het komend seizoen wat rustiger aan te doen.

 

Maar….. stil zitten doe ik natuurlijk niet!

 

 

Op 6 oktober zal ik een verdiepende workshop volgen: Shavasana – de kunst van ontspanning. Met de kennis, die ik hierbij zal opdoen, wil ik in ieder geval een aantal Yoga Nidra lessen aan gaan bieden. De data hiervoor zal ik t.z.t. bekend maken.


Verder zijn er nog wat leuke ideeën en contacten, waar ik ‘iets’ mee wil gaan doen 😉

 

 

Voorproefje

Mocht je niet meer kunnen wachten? Dan kun je alvast een voorproefje nemen en een privé- of duoles reserveren. Hierin krijg je alle tijd en ruimte om op jouw niveau te werken en begeleid te worden. Ook kun je al jouw vragen stellen en (naar behoefte) wat meer diepgang brengen in jouw yoga-practice.

Ook is er de mogelijkheid om bij Fit for Free Middelburg een yogales bij me mee te komen doen. Op woensdagavond van 20.00-21.00 uur geef ik daar een dynamische yogales. Op donderdagochtend 9.00-10.00 uur geef ik een (verkorte) Ashtanga les en daarna van 10.00-11.00 uur een yogales voor flexibiliteit & ontspanning.

Kijk voor meer informatie op www.fitforfree.nl/middelburg. Onder het kopje ‘Groepslessen’ kun je het rooster bekijken en een gratis dagpas aanvragen.

En weet dat als er vragen, opmerkingen, ideeën of andere ‘dingen’ zijn, je mij altijd mag mailen, appen, bellen enz.

Bij deze zie ik jullie heel graag in de yogalessen komende tijd!

                                 

                   Namasté,