NOMI Nieuws januari 2019

Allereerst wil ik iedereen een heel gezond en gelukkig 2019 wensen.

En weet…

 

“Balance is not something you find. It is something you create”

 

Vanaf maandag 7 januari zullen de groepslessen starten en gaan wij weer een heerlijk yogajaar vullen!

Voor mij zal de start een beetje anders zijn, want…

 

Ik heb besloten om te stoppen met mijn lessen bij de sportschool ‘Fit for Free’ in Middelburg, waar ik afgelopen 3 jaar de yogalessen heb opgezet en gegeven. Januari zal mijn laatste maand daar zijn.

In februari zal er namelijk een heel ‘gezonde’ nieuwe zaak openen. Dit is een sport boutique, ‘The Health Garage’, in het centrum van Middelburg. Ik ben gevraagd om daar yogalessen te verzorgen in een persoonlijk gerichte en meer exclusieve setting. Omdat ook ik niet álles tegelijk kan 😉 heb ik gekozen om voor deze mooie uitdaging te gaan en mijn ontslag in te dienen bij ‘Fit for free’.

 

 

Ik hoop mij in de toekomst, bij ‘the Health Garage’, met heel veel plezier verder te kunnen ontwikkelen als yogadocente.

Yoga Nidra

 

Over ontwikkelen gesproken….

 

Afgelopen 21 december heb ik mijn certificaat behaald voor de bijscholing Yoga Nidra bij Annemiek Latour in Amsterdam.

Afgelopen jaar heb ik deze vorm van Pratyahara (terugtrekken vd zintuigen/meditatie) uitvoerig bestudeerd en heb zelfs al een Yoga Nidra groepsles gegeven.

Er zullen er zeker meer volgen!

 

 

Onder andere op zaterdag 12 januari.


Workshop Ashtanga Vinyasa Yoga 1e serie

 

Op maandag 14 januari zal de workshop Ashtanga Vinyasa Yoga 1e serie starten met een volle groep!

 

Super dat er weer genoeg animo is voor deze verdiepende en technische serie!!

Meer extra lessen

 

In 2019 zal ik (minimaal) 1x per maand op een zaterdagochtend een extra les verzorgen.

De eerste zal, zoals eerder genoemd, een Yoga Nidra ont-spanningsles zijn. Deze zal gehouden worden op 12 januari van 10.00-11.00 uur.

 

 

En ook in februari zal er een Yoga Nidra les gegeven worden. Deze zal op 16 februari van 10.00-11.00 uur zijn. Hiervoor zijn al inschrijvingen binnen, maar er zijn nog een aantal plaatsen vrij. Dus geef je snel op! De kosten voor deze les zijn €11,50 of één stempel.


In februari zal er nóg een extra les worden gegeven. Dit is een Yin Yang Yogales met uitgebreide eind-ontspanning. Tamara van der Hooft zal de eindontspanning weer begeleiden met o.a. haar klankschalen, chimes en ‘ocean drum’. Deze les zal op 23 februari van 10.00-11.30 uur worden gehouden. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij, dus schrijf je snel in! De kosten hiervoor zijn €15,-.

 

In maart zal ik de hele eerste serie Ashtanga Vinyasa Yoga doceren. Voor degenen, die de workshop in januari en februari volgen is dit de perfecte les om alle opgedane kennis in de praktijk te brengen. Deze les zal op 16 maart van 10.00-12.00 uur zijn.

En ook voor degenen, die de workshop niet volgen is dit een mooie gelegenheid én uitdaging om deze energieke reeks houdingen te doorlopen. Je komt jezelf dan zeker tegen op de mat! Inschrijven kan nu al! Kosten hiervoor zijn €15,-.

In maart zal er ook weer een Yoga Nidra ont-spanningsles worden gegeven. Op zaterdag 23 maart van 10.00-11.00 uur ben je van harte welkom om tot rust te komen en nieuwe energie op te doen. Je kunt je nu al inschrijven voor deze bijzondere les. De kosten hiervoor zijn €11,50 of één stempel.

 

Hopelijk is het in april dan al lekker weer en kunnen we naar buiten?!

Maar dat is wel al heel ver vooruit gekeken 😉

 

Er komen dus heel veel leuke, fijne en uitdagende activiteiten en lessen aan!

Maar ik zie jullie natuurlijk ook graag weer in de ‘gewone’ groepslessen op maandag, dinsdag en donderdag en in de privélessen.

 

Mocht je na dit alles nog vragen, opmerkingen of ideeën hebben?

Weet dan dat je mij altijd mag mailen, appen, bellen enz.

                               

 

                   Namasté