NOMI Nieuws februari 2019

Heerlijk opgestart en alweer een maand bezig….

 

De eerste zaterdagles (Yoga Nidra 12-01) is goed bezocht en de workshop Ashtanga Vinyasa Yoga 1e serie is in volle gang (we zijn nu op de helft)

 

De volgende activiteiten staan nog gepland:

Zaterdag 16 februari van 10.00-11.00 uur: Yoga Nidra ont-spanningsles

Zaterdag 23 februari van 10.00-11.30 uur: Yin Yang Yogales & Klankschaal relaxation

Zaterdag 16 maart van 10.00-12.00 uur: Ashtanga Vinyasa Yoga full primary series

Zaterdag 23 maart van 10.00-11.00 uur: Yoga Nidra ont-spanningsles

 

 

Heb jij je (nog) niet opgegeven? Er zijn in alle lessen nog een aantal plekjes vrij. Dussss…. Twijfel niet en schrijf je in!


Persoonlijke veranderingen

 

Mijn laatste week bij de fit for free is aangebroken en ik zal deze week dus afscheid nemen van de sportschool in Middelburg.

Tegelijkertijd ben ik vorige week gestart bij MBO Dans in Goes. En geef ik op vrijdagochtend aan 2 klassen Ashtanga Yoga les. Het is geweldig om met jonge gepassioneerde dansers te werken. En ze eens iets anders te laten ervaren!

 

Ook ben ik gevraagd om bedrijfsyoga te geven bij Questor in Goes. In februari zal ik daar starten met een reeks lessen voor de medewerkers.

Zo fijn om te merken, dat yoga dus ECHT voor iedereen is!!!

 

Let op!

Er zijn een aantal data, waarop er geen lessen zullen zijn.

Op donderdagavond 7 februari heb ik een ‘verjaardagsuitje’ met mijn zussen. Dit is vorig jaar al zo gepland en ik heb de afweging gemaakt en in dit geval gekozen om de donderdagavondles hiervoor te annuleren. ‘Balans’ is hier het code-woord 😉

 

Van 4 t/m 8 maart is het voorjaarsvakantie en zullen er geen groepslessen zijn. Privélessen gaan door op afspraak.

 

Ook ben ik bang dat er binnen korte tijd één of meerdere lessen zullen uitvallen ivm het overlijden van mijn schoonvader. Hij is aan zijn laatste levensfase begonnen. Mijn gezin en ik zijn erg verdrietig en staan paraat om de laatste momenten met hem mee te maken.

Mocht er onverwacht een les komen te vervallen, dan zal ik jullie hier zo snel mogelijk van op de hoogte brengen middels een email/app.

 

Mocht je vragen, opmerkingen of ideeën hebben?

Weet dan dat je mij altijd mag mailen, appen, bellen enz.

                                      

 

Namasté, 

Naomi Goozen-Geertse