NOMI Nieuws juni 2019

Wat is het weer genieten geblazen!

 

Jullie enthousiasme op verschillende vlakken. De rust en ruimte, die er is ontstaan in mijzelf om mijn hart te (blijven) volgen en kritisch te zijn op wat er wel en niet toedoet. De natuur, die ons uitnodigt om buiten actief te zijn en vooral te verwonderen over al het moois wat er is!!!

 

Vroeger dan verwacht… (ja, komt ze weer met haar verwachtingen 😊) zijn wij afgelopen donderdag, 23 mei, al naar buiten geweest. De eerste buitenles was heeeeeerlijk! Prima temperatuur en een fijne groep deelnemers! Dankjulliewel voor jullie vertrouwen, enthousiasme en flexibiliteit om zorgeloos met mij mee te gaan de natuur in!

 

En er komt nog meer…


Buiten yoga

 

Als het weer het toelaat gaan wij vaker naar buiten voor nog meer yoga! Ik heb een aantal zaterdagochtenden vrijgehouden voor buitenlessen van 9.45-11.00 uur.

 

De volgende data heb ik hiervoor gereserveerd:

8 juni, 22 juni, 6 juli & 20 juli

 

De inschrijflijsten liggen op de groepsleslocatie op tafel, maar je kunt je ook via facebook, email of app inschrijven. Er is geen limiet voor deelname (het universum is immers groot genoeg voor ons allemaal 😉) Iedereen is welkom!

 

Neem dus gerust je zoon/dochter/vader/moeder/vriend(inn)en/partner mee!

De kosten zullen voor iedereen gelijk zijn, nml €9,- per les óf een stempel.

 

Op deze zaterdagen zullen we naar ‘de Grote Piet’ aan het Veerse meer gaan. Hier heb je voldoende schitterende en geschikte plekjes om je te verbinden met en te genieten van de natuur. We zullen verzamelen op de parkeerplaats bij het friethokje op de ‘Grote Piet’ en vanaf daar ons plekje vinden.

 

Zie je het niet zitten om alleen erheen te gaan of heb je geen vervoer.

Om 9.20 uur zal ik bij het Dorpshuis van Nieuwland zijn. We kunnen van daaruit samen rijden/carpoolen 😃 (laat dit van tevoren even weten)

 

Voor de mensen, die nog meer (visuele) uitleg willen…

Hieronder vind je een link naar google maps 😉

 

https://www.google.com.br/maps/place/Grote+Piet/@51.5279742,3.7240514,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47c48e12ea072e91:0x6315baa91a54784a!8m2!3d51.5279709!4d3.7262401

 

Omdat de weekenden niet voor iedereen geschikt zijn en er (hopelijk) genoeg animo is voor nóg meer buitenyoga, heb ik besloten om ook een aantal vrijdagochtenden in te plannen.

 

Op deze vrijdagen zullen de lessen ook van 9.45-11.00 uur zij, maar gehouden worden in Nieuw- en Sint Joosland. En wel in mijn achtertuin! 😊 Jullie zijn van harte welkom op walravenstraat 9.

 

De volgende data heb ik hiervoor gereserveerd:

14 juni, 28 juni & 12 juli.

 

Wanneer het weer het toelaat, zullen wij dus heerlijk in de buitenlucht, (hopelijk) het zonnetje en de geluiden van de omgeving opgaan. 😊

 

Wanneer het weerbeeld er niet goed uitziet en ik beslis de les niet door te laten gaan, dan word je de dag ervoor hierover ingelicht (dus schrijf je tel.nr. op de inschrijflijst, zodat ik je bijtijds kan informeren)

Neem voor deze les zelf een matje of badhanddoek mee!

Hopelijk lukt het dit jaar ook weer om een fijne groep deelnemers bij elkaar te krijgen om erop uit te trekken.

Lange lessen Ashtanga Yoga

 

Gebaseerd op de workshop Ashtanga Vinyasa Yoga 1e serie heb ik besloten om 1x per maand op maandagavond een langere les (19.30-21.30 uur) te geven. Op deze dagen zullen de ochtendlessen kracht & dynamisch van 9.30-11.45 uur vervallen.

 

Afgelopen 13 mei is de 2e lange les geweest. Hierin hebben we ruimte gehad om te oefenen, verdiepen en onderzoeken. Het was een pittige les, die de deelnemers heeft uitgedaagd om zichzelf te ont-dekken en binnen hun grenzen/mogelijkheden te werken. We hebben flink in de knoop gezeten, zijn onszelf op allerlei fronten tegengekomen en zijn moe, maar voldaan weer naar huis gegaan 😊

 

Deze les is voor iedereen en elk niveau geschikt. Er zijn zo veel verschillende mogelijkheden binnen de reeks houdingen, die aangeboden worden, dat het voor iedereen als een therapie zal werken.

Er is nog één les voor de zomervakantie: 17 juni.

 

Na de zomervakantie zal ik deze lessen doorzetten. De volgende data zijn hiervoor al gereserveerd:

9 september, 7 oktober, 11 november & 9 december.

 

Deze lessen zullen gegeven worden in de gymzaal van het Dorpshuis van Nieuwland. Hier hebben we flink de ruimte, dus wil jij deelnemen aan deze les geef je dan snel op. En mocht je iemand enthousiast gemaakt hebben, neem hem/haar dan gerust mee! 😉

 

 

Deelnemen aan deze lessen kost 1 stempel + €5,- of €15,- per keer. Schrijf je hiervoor in door een berichtje naar me te sturen of via de inschrijflijsten in de map op de leslocatie.

Helaas is afgelopen zaterdag, 25 mei, de Yoga Nidra les niet doorgegaan

Er waren te weinig aanmeldingen.

 

Maar………. Ook hier is iets positiefs uit voortgekomen!

 

De Yoga Nidra Audio, waarvan ik me al tijden had voorgenomen om die in te spreken, is gemaakt! Het was een hele bevalling. Maar door milder te zijn naar mezelf toe en de vrijheid te (durven) nemen heb ik de les opgenomen en goedgekeurd! 😊

 

Met dit bestand kun jij op ieder moment de tijd en de rust nemen om even in jezelf te keren, te ontspannen en op te laden.

Een aantal van jullie hebben deze bijzondere les al ontvangen en zelfs thuis gedaan!

 

HOE MOOI IS DAT!!!

 

Dit Audio-bestand is voor iedereen toegankelijk. Het bevat een Yoga Nidra ont-spanningsles van ongeveer 45 min. Wanneer jij deze les wilt ontvangen, stuur dan een whatsapp bericht naar 06-10075796.

 

Ben je benieuwd geworden naar wat een Yoga Nidra ont-spanningsles voor jou kan betekenen? Stuur mij dan een berichtje.

Na de zomervakantie zullen er zeker weer nieuwe ‘live’ lessen Yoga Nidra volgen.

 

 

Vakantie & vrije dagen

 

De laatste maand van de reguliere lessen voor de zomerstop komt eraan. In juli & augustus zullen er geen lessen zijn in het Dorpshuis van Nieuw- en Sint Joosland.

 

Op 10 juni is het Pinksteren en zullen de maandaglessen komen te vervallen.

 

Gelukkig kunnen we het seizoen nog een beetje oprekken en gaan we in juli nog naar buiten, voordat de echte vakantie zal beginnen.

 

Mocht je echt niet zo lang zonder yogalessen kunnen…. voor privé- en duolessen kun je altijd contact met mij opnemen. We kijken dan samen of we een tijdstip kunnen vinden om een speciaal op jou afgestemde les te realiseren.

 

 

DANKJULLIEWEL!!!

 

Verder rest mij alleen nog jullie ontzettend te bedanken.

 

Niet alleen voor de opkomst en leuke reacties en inzet bij (en na 😉) alle lessen! Maar ook voor jullie betrokkenheid wat betreft de situatie rondom mijn schoonvader. LIEF!

 

 

Ik bedank jullie voor het vertrouwen in mij als yogadocent, maar ook als mens.

Mocht je verder nog vragen, opmerkingen of ideeën hebben?

Weet dan dat je mij altijd mag mailen, appen, bellen enz.

 

 

Tot op de mat!!

 

                       Namasté,