NOMI Nieuws juni 2019 Extra

Niets is veranderlijker dan het weer!

Of toch wel…?

 

Op donderdag 23 mei zijn wij spontaan naar buiten gegaan voor de eerste buitenles van het seizoen. En het was heeeeeerlijk!

 

Helaas is het (tot nu toe) bij deze ene keer gebleven

 

De natuur doet wat hij wil en wij zullen ons daaraan aan moeten passen. En zo hoort het ook!


Buiten yoga

 

Nu heb ik goede hoop dat er toch echt meer buiten yogalessen zullen volgen. Echter met wat aanpassingen in de planning.

 

Ik had een aantal zaterdagochtenden vrijgehouden voor buitenlessen van 9.45-11.00 uur.

Dit waren 8 juni, 22 juni, 6 juli & 20 juli.

8 juni is door #codeoranje niet doorgegaan en 20 juli zal komen te vervallen ivm vakantie (ik ga eerder dan verwacht; “Joepie!!!”)

 

Ook op een aantal vrijdagochtenden stonden er buitenlessen op het programma. Deze data waren 14 juni, 28 juni & 12 juli.

 

Helaas is de les van 14 juni wederom geannuleerd (met dank aan onze weergoden) En ook 12 juli zal komen te vervallen ivm mijn geplande vakantie. Omdat er voor 28 juni te weinig inschrijvingen zijn voor in de ochtend, wil ik deze les wél houden, maar dan in de avond!

 

Deze les zal, net als de zaterdaglessen, op ‘de Grote Piet’ worden gehouden. Van 20.00-21.15 uur kun je dus fijn je dag, week, of misschien zelfs wel een hele periode afsluiten.

Zoals we het jaar afsluiten zullen we ook weer beginnen…. (de cirkel is immers rond) Op zaterdagochtend 31 augustus wil ik de eerste yogales geven. BUITEN!

 

Dusss… voor een goede start van het nieuwe yogaseizoen of om de vakantieperiode heel zen af te sluiten, schrijf je je natúúúúrlijk in voor deze les 😉

 

De (nieuwe) inschrijflijsten liggen op de groepsleslocatie op tafel, maar je kunt je ook via facebook, email of app inschrijven. Er is geen limiet voor deelname (het universum is immers groot genoeg voor ons allemaal 😊) Iedereen is welkom!

 

Neem dus gerust je zoon/dochter/vader/moeder/vriend(inn)en/partner mee!

 

De kosten zullen voor iedereen gelijk zijn, nml €9,- per les óf een stempel.

 

Neem voor deze les zelf een matje of badhanddoek mee!

 

Op deze zaterdagen EN vrijdag zullen we naar ‘de Grote Piet’ aan het Veerse meer gaan. Hier heb je voldoende schitterende en geschikte plekjes om je te verbinden met en te genieten van de natuur. We zullen verzamelen op de parkeerplaats bij het friethokje en vanaf daar ons plekje vinden.

 

Zie je het niet zitten om daar alleen heen te gaan of heb je geen vervoer?

Op de zaterdagen zal ik om 9.15 uur en op de vrijdag zal ik om 19.30 uur bij het Dorpshuis van Nieuwland zijn. We kunnen van daaruit samen rijden/carpoolen 😃 (laat dit van tevoren even weten)

 

Voor de mensen, die nog meer (visuele) uitleg willen…

Hieronder vind je een link naar google maps

 

https://www.google.com.br/maps/place/Grote+Piet/@51.5279742,3.7240514,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47c48e12ea072e91:0x6315baa91a54784a!8m2!3d51.5279709!4d3.7262401

 

 

Wanneer het weerbeeld er niet goed uitziet en ik beslis de les niet door te laten gaan, dan word je kort hiervoor ingelicht (dus schrijf je tel.nr. op de inschrijflijst, zodat ik je bijtijds kan informeren)


Aankomende week zijn de laatste reguliere (binnen)lessen. Omdat er heel hoge temperaturen afgegeven zijn zouden we spontaan naar buiten kunnen gaan! Ik zal dit in overleg doen met de deelnemers, die op dat moment voor desbetreffende les aanwezig zijn. Dus neem voor de zekerheid hiervoor zelf een handdoek of (buiten)matje mee 😉

 

Vakantie & vrije dagen

 

In juli & augustus zullen er geen lessen zijn in het Dorpshuis van Nieuw- en Sint Joosland.

Maar de buitenlessen zorgen voor wat verlenging van het seizoen…

 

Geplande buitenlessen:

Zaterdagochtend 22 juni, 6 juli, 31 augustus van 9.45-11.00 uur

Vrijdagavond 28 juni van 20.00-21.15 uur

 

Mocht je daarna ook niet zonder yogalessen kunnen….

Op dinsdag- en donderdagochtend geef ik nog les in Middelburg bij ‘the Health Garage’ van 10.15-11.30 uur. De eerste 2 weken van juli en de laatste 2 weken van augustus zijn jullie daar zeker welkom om een extra lesje mee te pikken. Kijk voor meer info op https://thehealthgarage.nl/

 

En voor privé- en duolessen kun je altijd contact met mij opnemen. We kijken dan samen of we een tijdstip kunnen vinden om een speciaal op jou afgestemde les te realiseren.

Wil je thuis zelf aan de slag, maar weet je niet goed hoe? Ik heb een heerlijke yoga (huiswerk)les gemaakt, die iedereen soepel en zen houdt.

 

De ont-spanningsles Yoga Nidra audio is ook nog verkrijgbaar.

 

Laat maar even weten, wanneer je deze wilt ontvangen 😉

 

Bij deze wens ik je, wanneer ik je voorlopig niet meer zal zien, een heerlijk ontspannen en plezierige tijd toe. Zorg goed voor jezelf en tot later! 😊

 

Heb je verder nog vragen, opmerkingen of ideeën?

Weet dan dat je mij altijd mag mailen, appen, bellen enz.

 

Tot op de mat!!

 

 

                    Namasté,