Groepsles annulering ivm corona

Lieve mensen,

 

Met een brok in mijn keel en pijn in mijn hart heb ik een besluit genomen…

De groepslessen van NOMI YOGA worden voorlopig voor onbepaalde duur geannuleerd.

 

Ik voel me verplicht om deze maatregel te nemen om zo snellere/verdere verspreiding van het corona-virus te verminderen.

De volgende tekst heb ik ook op facebook gedeeld:

 

De strijd tegen COVID-19 is niet alleen een strijd tegen een virus maar ook tegen gewoontes, tegen stoer doen, tegen eigen-wijsheid.

Laten we niet meer denken “ik ben niet zo bang”, “ik overleef het wel” maar laten we er een solidariteitsactie van maken. Dit is onze kans, we zijn echt aan zet!

Wees degene die meehelpt voor de ander te zorgen. Voor de oudere, voor de (ex)kankerpatiënt, voor de longpatiënt, voor de kwetsbare kinderen, voor de IC-patient, voor de artsen en verpleegkundigen, voor de mantelzorger...

Denk voortaan: voor jou was ik mijn handen, voor jou ga ik niet op verplaatsing, voor jou ga ik minder naar de winkels en de sportschool, voor jou ga ik niet naar een concert.... voor jou!  Want jouw leven is net zoveel waard als het mijne!

(met dank aan Mart Schipper)

 

Het betekent dus dat ook de Detox yogales van 21-3 niet door zal gaan. Ik zal het inschrijfgeld hiervoor retourneren.

 

Privélessen en iRest sessies gaan, zoals gepland, wel door.

 

Om jullie niet helemaal ‘los te laten’ en te helpen aankomende periode, heb ik gisteren een ontspannende & herstellende yogales opgenomen. Dit filmpje staat op mijn youtube-kanaal http://youtube.com/channel/UCxhV4lvfj1s8uXLDz_5J6Sg , zodat ik jullie nog steeds kan begeleiden en jullie zelf je mat uit kunnen rollen en een fijne les kunnen volgen. Vandaag wil ik nog een actieve yogales filmen en plaatsen, dus hou het kanaal in de gaten 😉

 

Dusss… jullie staan er niet alleen voor!

 

Ook heb ik een link, die je toegang geeft tot 2 weken gratis online yogalessen. Deze kun je dus volgen in je eigen vertrouwde omgeving en zo toch goed voor jezelf zorgen http://www.yogaonline.nl/blog/gratistv/

 

Ik vertrouw op jullie begrip, steun en liefde en hoop jullie over een poosje weer gezond en fit terug te zien!

 

Tot die tijd;                            Take some rest

                                                Keep breathing and smile!

                                                And everything will be fine 

 

Naomi Goozen-Geertse