NOMI Nieuws april 2020

Hoe is het nu met je?

Hopelijk zijn jullie gezond en fit en kunnen jullie je richten op en genieten van de belangrijke ‘dingen’ van het leven.

 

Alles wat ik had voorbereid en bedacht voor het NOMI Nieuws van april is verleden tijd… alles aan de kant geschoven en geannuleerd.

 

Dit voor het goede doel! En dat is; beter worden!

Beter voor jezelf, je medemens, de aarde en het hele universum!!

Voor sommigen van ons een stap terug, voor anderen een stap vooruit. Doe wat nodig is en accepteer wat er nu is. In het moment… want, daar zijn we weer; dat is yoga!

 

Dus zie ook deze periode als een yoga-oefening en durf te leren en te groeien. Durf keuzes te maken en te genieten! Gelukkig te zijn met alles wat zich aandient!

 

Online yogalessen volgen

Om jullie te blijven ondersteunen en helpen met jullie yoga-practice heb ik afgelopen tijd diverse yogalessen opgenomen en op mijn YouTube kanaal gezet. Door op onderstaande link te klikken kun je 10 verschillende yogalessen vinden

 

http://youtube.com/channel/UCxhV4lvfj1s8uXLDz_5J6Sg

 

 

En wat SUPERLEUK dat ik bij velen van jullie mee mocht kijken 😊 Ik heb foto’s, filmpjes en lieve berichtjes gehad over jullie thuis-yoga-perikelen. Heeeeeeeel erg bedankt hiervoor! Dit stimuleert enorm en zo blijft de verbinding toch in stand 😉 Ga zo door!!!

Zo lang de ‘corona-crisis’ duurt zal ik yogalessen op mijn YouTube kanaal blijven zetten, maar vanaf nu (1 april) zullen deze niet meer ‘openbaar’ zijn.

 

Omdat mijn inkomsten zijn weggevallen zal ik op een andere manier financieel voor mezelf moeten zorgen. Zo heb ik veel nagedacht hoe en wat ik zou ondernemen en ben ik tot de volgende oplossing/methode gekomen…

Vanaf vandaag kan iedereen, die mijn nieuwe yogalessen wil ontvangen, zich bij mij aanmelden via whatsapp (tel. 06-10075796) of email (nomiyoga@outlook.com)

 

Van iedere nieuwe yogales die ik zal toevoegen op mijn YouTube kanaal (max. 3 per week) zal ik de link dan naar jou doorsturen. Deze geeft jou toegang tot de nieuwe yogales.

Voor iedere nieuwe yogales/link zal ik een donatie vragen. Je ontvangt hiervoor een Tikkie/betaalverzoek van €1,-, die je naar eigen inzicht kunt opwaarderen naar een gewenst bedrag, dat jij wilt doneren. Wanneer jouw donatie binnen is kun jij voor altijd gebruik maken van de link/yogales.

Mocht jij het (net als ik) momenteel financieel niet breed hebben, dan hoef je het bedrag natuurlijk niet op te waarderen! Dat is dus OK. Ik heb hier alle begrip voor!

 

Ook ben ik van plan om nieuwe audio’s op te nemen voor iRest, Yoga Nidra, Meditaties en Bodyscans. Mocht jij interesse hebben in zulke audio’s, laat het mij dit dan ook weten. Ik kan je dan meer info geven en de gewenste geluidsfragmenten doorsturen. Wanneer je persoonlijk contact wilt of een telefonische privéles, dan kunnen we ook altijd videobellen.

 

Dusss… jullie staan er niet alleen voor!

 

 

‘Bijzondere’ lessen op zaterdagochtend

Afgelopen zaterdag 21 maart stond er een Detox Yogales gepland, die zoals alle lessen niet doorgegaan is. Alhoewel…. Ik heb een Detox yogales opgenomen en op mijn YouTube kanaal gezet.

Hopelijk hebben jullie op deze manier toch jullie gifstoffen en ballast overboord kunnen gooien 😊 Mocht je hem gemist hebben, dan kun je hem alsnog doen of meerdere keren! (dat is dan weer extra fijn 😉)

 

De Yoga & Essentrics les van 18 april zal uitgesteld worden. Sabrina de Pré en ik zullen, wanneer het kan, samenkomen om een nieuwe datum te prikken en een fijne les voor jullie voorbereiden. De mensen, die zich al ingeschreven hebben voor deze les, behouden hun inschrijving. Mocht je tzt toch niet kunnen deelnemen aan de les, dan hoor ik het graag.

 

Ook de tweeledige workshop, die gepland stond op 30 mei en 27 juni, zal uitgesteld worden. Deze workshop zal niet in mijn prakrijk, maar in de praktijk van Ko de Rooij, van ‘GroterGeheel’, worden gehouden.

Hier volgt een kleine introductie:

 

Mijn naam is Ko de Rooij. In 2008 ben ik na een opleiding in Amerika balansbehandelingen voor de hersenen gaan geven in mijn praktijk, GroterGeheel.

De balansbehandeling helpt de hersenen meer als eenheid te functioneren. Een diepere eenheid is ook wat je met yoga en meditatie probeert te realiseren. Wanneer de hersenen beter functioneren, volgen lichaam en geest vanzelf. Vanuit die gedachte en persoonlijke affiniteit met meditatie ben ik sinds 2018 een combinatie aan gaan bieden van de balansbehandeling met meditatie. Dit levert een bijzondere wisselwerking op. Met de balansbehandeling kun je sneller je meditatie verdiepen en tegelijkertijd helpt de meditatie ook de resultaten van de balansbehandeling te verdiepen.

In het verlengde hiervan zijn Naomi en ik benieuwd hoe een combinatie van de balansbehandeling met yoga zal worden ervaren. We zijn allebei enthousiast over het idee en willen jullie daarom graag uitnodigen om dit eens te proberen. Dezelfde les, met een mooie serie oefeningen met balans als rode draad, eerst een keer zonder balansbehandeling en een maand later met balansbehandeling.

We willen deze lessen opnemen op video, zodat we na de lessen kunnen evalueren of er significante verschillen zijn waar te nemen aan de buitenkant. Daarnaast zijn we uiteraard ook zeer benieuwd naar jullie innerlijke beleving, die we nadien graag met jullie bespreken.

Doen jullie mee? Je kunt je opgeven voor deze workshop bij Naomi. Ik zie ernaar uit jullie te ontmoeten en deze ervaring met jullie te delen.

 

Meer info over de werkzaamheden van Ko de Rooij vind je op www.grotergeheel.nl . De bijzondere en experimentele workshop, die wij zullen aanbieden, zal gehouden worden op 26 september en 24 oktober in Padma in Middelburg. Verdere info (over tijden, kosten, materialen enz.) volgt nog 😊

 

Voor nu rest mij jullie alleen nog heel veel sterkte, moed en positiviteit te wensen.

 

‘Keep it safe, small and simple,

Happy and healthy'

 

Mocht je na deze info vragen, opmerkingen of ideeën hebben?

 

Weet dan dat je mij altijd mag mailen, appen, bellen enz. 

                     

                      Namasté,