NOMI Nieuws Mei 2020 Extra

“Be thankful for the struggle you go through.

They make you stronger, wiser and humble.

Don’t let them break you.

Let them make you. “

 

JOEPIE!!!!!!!!

Vanaf 11 mei mag ik buiten yogalessen geven!!

We kunnen elkaar dus weer ‘live’ ont-moeten en samen zijn! 😊

 

Buiten yoga

Als het weer het toelaat gaan wij vanaf nu weer fijn in groepsverband yoga beoefenen! Wat we afgelopen jaren al met heel veel plezier gedaan hebben gaan we nu voortzetten!

 

Met wat extra regeltjes (https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/05/06/vermijd-drukte-houd-15-meter-afstand) kunnen wij ons vrij in de natuur verbinden.

 

Voor deze lessen is het noodzakelijk om je van tevoren in te schrijven. Meld je dus aan via email, whatsapp, facebook of instagram.

 

Er is geen limiet voor deelname, zoals eerder wel was aangegeven, het universum is immers groot genoeg voor ons allemaal 😉 Iedereen is welkom!

 

Neem dus gerust je zoon/dochter/vader/moeder/vriend(inn)en/partner mee!

De kosten zullen voor iedereen gelijk zijn, nml €10,- per les óf een stempel.

 

Locaties

 

Op maandagochtend en dinsdagavond zullen er lessen zijn in Nieuw- en Sint Joosland. Jullie zullen de locatie herkennen van mijn online-filmpjes en sommigen zijn hier afgelopen jaar ook al geweest… we zullen lessen in mijn achtertuin; ‘yoga in the backyard’ 😉

 

Jullie zijn van harte welkom op Walravenstraat 9!

 

Om in mijn achtertuin te komen mag je tussen walravenstraat 7 en 7a het gangetje naar beneden nemen. Zo loop je over het gras naar mijn tuin. Aan de rechterkant mag je dan door het tuinhekje mijn ‘backyard’ en yoga ‘shala’ betreden 😊

Bij flinke hitte of grote groepen wijk ik uit naar de buurtuin, waar nóg meer plek én schaduw is.

 

Op zaterdagochtend zullen we naar ‘de Grote Piet’ aan het Veerse meer gaan. Hier heb je voldoende schitterende en geschikte plekjes om je te verbinden met en te genieten van de natuur.

We zullen rond 9.45 uur verzamelen op de parkeerplaats bij het friethokje op de ‘Grote Piet’ en vanaf daar ons plekje vinden.

De les start om 10.00 uur.

 

Zie je het niet zitten om alleen erheen te gaan of heb je geen vervoer.

Om 9.20 uur zal ik bij het Dorpshuis van Nieuwland zijn. We kunnen van daaruit samen rijden/carpoolen 😃 (laat dit van tevoren even weten)

 

Voor de mensen, die nog meer (visuele) uitleg willen…

 

Hieronder vind je een link naar google maps 😉

 

https://www.google.com.br/maps/place/Grote+Piet/@51.5279742,3.7240514,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47c48e12ea072e91:0x6315baa91a54784a!8m2!3d51.5279709!4d3.7262401

Voor de lessen op ‘de Grote Piet’ is mijn aanvraag bij de Gemeente Goes in behandeling.

Omdat ze in ‘corona-tijd’ overzicht willen houden wie er hoe laat waar is, zal ik zsm te horen krijgen of we op onze gewenste tijd & locatie welkom zijn. Ik voorzie geen problemen, maar ik hou jullie natuurlijk op de hoogte, mochten er ontwikkelingen of wijzigingen zijn.

 

Tijden

Op maandagochtend zullen de lessen een half uurtje later starten dan dat jullie gewend zijn

* 9.30-10.45 uur: Rust & ontspanning in ‘the backyard’

* 11.00-12.15 uur: Dynamisch & kracht in ‘the backyard’

Dit omdat het gras ’s ochtends nog lang nat is (zeker in de schaduw)

 

Op dinsdagavond zal de les een half uurtje eerder starten

* 19.30-20.45 uur: Hatha in ‘the backyard’

Dit omdat het snel afkoelt en we tijdens de eindontspanning ook comfortabel willen liggen.

 

Op zaterdagochtend zal de les iets later starten

* 10.00-11.15 uur: Hatha op ‘de Grote Piet’ aan het Veerse meer

 

Wanneer het weer het toelaat, zullen wij dus heerlijk in de buitenlucht, (hopelijk) het zonnetje, de geluiden van de omgeving en onszelf opgaan. 😊

 

Wanneer het weerbeeld er niet goed uitziet en ik beslis de les niet door te laten gaan, dan word je uiterlijk 1 uur voor aanvang van de les hierover ingelicht via whatsapp of telefoon (geef je telefoonnummer dus door, zodat ik je bijtijds kan informeren)

 

Neem voor deze lessen zelf alle materialen mee die je nodig hebt, zoals een matje of badhanddoek, blokken en deken!

 

Trek veel laagjes kleding aan, zodat je je kunt aanpassen aan de opwarming en afkoeling van je lichaam en de omgeving!

 

Denk ook aan zonnebrandcréme of muggenmelk 😉

Privé

 

Voor de iRest, Yoga Nidra en privélessen heb ik ook buiten een heerlijk en sfeervol plekje beschikbaar. In mijn tuin staat een prieeltje, waar beschut en omringt door rozenstruiken een privé-ruimte is.

 

Wanneer je een privé sessie bij NOMI YOGA ondergaat zal ik zorgen voor een comfortabele ondergrond, waar je heerlijk op kunt ontspannen.

 

 

Het is toegestaan om jou één op één buiten te begeleiden.


Stempelkaarten

Omdat dit een bijzondere tijd is zijn er ook bijzondere omstandigheden en regeltjes van toepassing…

 

Ik heb dus besloten dat de stempelkaarten, die in jullie bezit zijn en degene die in de toekomst aangeschaft zullen worden, onbeperkt geldig zullen blijven. Wanneer jij dus niet in staat bent om de komende tijd deel te nemen aan de lessen (met welke reden dan ook) kun jij wanneer het voor jou wél goed voelt en uitkomt altijd weer aanhaken. Voel je dus VRIJ om te komen of even niet. Alleen jij kunt bepalen wat het beste is voor jou!

 

Ik zal wel wat strenger/zakelijker moeten worden. Wanneer je je hebt ingeschreven ga ik ervan uit dat je ook komt. Mocht je verhinderd zijn, dan laat je mij dat 24 uur voor aanvang van de les weten, zodat ik de tijd heb om nog iemand anders te benaderen die in jouw plaats kan komen. Mocht dit niet gebeuren, dan blijft jouw plekje leeg. Ik ben dan genoodzaakt om de kosten/stempel voor deze les toch in rekening te brengen.

Zo blijft het voor mij en jullie werkbaar en helder 😉

 

Online yogalessen

Mocht jij niet in de gelegenheid zijn om naar mijn ‘live’ lessen te komen…niet getreurd!

De online yogalessen zullen beschikbaar blijven!!

De openbare yogalessen (die iedereen kan zien en dus volgen) kun je vinden op mijn Youtube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCxhV4lvfj1s8uXLDz_5J6Sg,

 

Ook zal ik af en toe nog nieuwe besloten yogalessen (waarvoor je persoonlijk een link toegestuurd krijgt na donatie) blijven toevoegen.

Wil jij thuis met yoga bezig blijven en op de hoogte gehouden worden wanneer er een nieuwe online yogales beschikbaar is? Laat me het weten!

 

Vakantie & vrije dagen

Omdat we met z’n allen al flink hebben geoefend in geduld, flexibiliteit, creativiteit en aanpassingsvermogen wil ik jullie nu vooral weer rust, regelmaat en zekerheid bieden. De komende tijd wil ik dus zoals bovengenoemd lesgeven.

 

Op maandag 1 juni (Pinksteren) zal er dus gewoon les zijn.

 

In de zomervakantie zal ik wel even een ‘stop’ inlassen, maar de geplande sluiting in juli & augustus zal niet doorgaan. Hierover later meer.

 

Voor privélessen, iRest en Yoga Nidra sessies kun je altijd contact met mij opnemen. We kijken dan samen of we een tijdstip kunnen vinden om een speciaal op jou afgestemde les te realiseren.

 

DANKJULLIEWEL!!!

Verder rest mij alleen nog jullie ontzettend te bedanken…

 

Voor jullie steun en toewijding afgelopen tijd. Voor jullie enthousiasme en reacties betreft de online-lessen. Voor jullie lieve berichtjes en geweldige foto´s.

 

 

Ik bedank jullie voor het vertrouwen in mij als yogadocent, maar ook als mens.

Mocht je verder nog vragen, opmerkingen of ideeën hebben?

Weet dan dat je mij altijd mag mailen, appen, bellen enz.

 

En hopelijk dan tot snel!

 

Op de mat!!!