NOMI Nieuws November 2020

‘The secret of change…

Is to focus all of your energy,

Not on fighting the old,

But on building the new.’

- Socrates –

 

De herfst is in volle gang.

En nu het uur ‘om’ is en de temperaturen al wat gedaald zijn merk je vast, dat je niet alleen behoefte hebt aan activiteiten binnen met warmte en gezelligheid. Maar ook dat je naar binnen in jeZelf kruipt.

 

Het is de tijd van het jaar om te reflecteren en ‘dingen’ los te laten. Fysiek, mentaal en energetisch.

‘Autumn shows us how beautiful it is to let things go’

 

Omdat alles altijd in beweging is en niets zo blijvend is als verandering, zullen wij ons ook iedere keer weer aanpassen aan wat er NU is. Op dit moment in deze situatie… Yoga helpt ons flexibel en creatief te worden in lichaam en geest.

 

Zo is het altijd onzeker wat de toekomst brengen zal, maar nu het coronavirus weer flink actief is is het iedere week (persconferentie) weer spannend wat er te gebeuren staat. Vooralsnog mag NOMI YOGA haar groepslessen nog altijd blijven geven in Hotel vd Valk. En daar ben ik heeeeeeeeeeeel erg blij om!

 

Er zijn gelukkig ook steeds meer mensen die juist nu het belang van yoga, meditatie, lichaamsbeweging en dus algehele gezondheid inzien. Er zijn heel wat ‘nieuwe’ deelnemers (WELKOM) en ik ben dan ook heel dankbaar dat ik jullie allemaal verder of op weg mag helpen om fit en blij te zijn/worden 😊

 

Dit vergt echter wel wat organisatie, dus ik wil nogmaals benadrukken dat het heel belangrijk is dat je je op tijd aan- en afmeldt voor een les! Zo blijft het helder, veilig en comfortabel voor iedereen.

 

Niet alleen de groepslessen gaan mee met het seizoen, maar ook de ‘bijzondere’ lessen op zondagochtend.

En wat is het fijn om te merken dat hier zo veel animo voor is!

 

De Detox yogales, die ik afgelopen 25 oktober gegeven heb, was helemaal volgeboekt; een groot succes!

Het was een heerlijke ochtend!

 

 

Dankjulliewel voor jullie grote opkomst, enthousiasme en fijne energie!

En er staan nog meer ‘bijzondere’ groepslessen gepland:

22 november: Yin & Restorative Yoga (ont-spannend, ondersteunend & herstellend)

20 december: Yoga Nidra (‘slaapyoga’)

 

De uitnodiging voor de Yin & Restorative yogales zullen jullie binnenkort ontvangen. Door hierop te reageren kun jij je direct inschrijven.

 

Media:

Afgelopen maand is er door de media ook flink wat aandacht besteed aan NOMI YOGA en werd er zelfs een portret van mij in ‘de Bode’ geplaatst.

Op facebook en Instagram is het filmpje van ‘Wij zijn de stad’ al meer dan 7.000 keer bekeken 😊

 

https://www.facebook.com/624778124296863/posts/3429815687126412/

Praktijk Nieuw- en Sint Joosland:

Naast de groepslessen mogen ook de privélessen & meditatie sessies (Yoga Nidra en iRest) ‘gewoon’ doorgaan.

 

Privélessen zijn voor iedereen, die persoonlijke begeleiding wenst.

In een privéles stem ik me helemaal af op jouw lichaam, brein en energie en kunnen we dus gericht aan de slag. Mensen met klachten/blessures/ziektebeelden kunnen zo effectief behandeld worden.

 

 

Naar eigen behoefte kunnen we houdingen aanleren & verdiepen en leren jezelf te ont-moeten. Met behulp van Mindfulness- en meditatietechnieken, ademhalingsoefeningen en yogahoudingen ontdek jij jezelf en maak je (weer) verbinding tussen jouw lichaam, gedachten en gevoel.

Yoga Nidra, ook wel bekent als de ‘slaap van de yoga’, is een staat van zijn.

Het is een vorm van meditatie, waardoor het brein (af)geleid wordt en het lichaam rust.

Je verblijft tussen waken en slapen in, waardoor je alles wat er in jouw ‘mind’ is achter je kunt laten en kunt legen.

Alsof je de stekker uit het stopcontact haalt en je computer (brein) opnieuw opstart.

Er wordt ruimte gemaakt, ballast gaat overboord en het brengt overzicht,

inzicht en rust.

 

 

iRest, ‘integrave restoration’, gaat een stap verder.

Wanneer je tussen waken en slapen in geraakt gaan we dieper de ‘mind’ in.

In deze fase vindt herstel plaats van lichaam en geest en vind je veiligheid binnen in jezelf.

Je haalt niet alleen de stekker uit het stopcontact, maar je her-programmeert je computer. Oude waarden, aannames en overtuigingen worden omgezet.

Jij transformeert jezelf van binnenuit.

 

 

Deze sessies zijn geschikt voor iedereen, die af en toe een lastige periode heeft, last heeft van slapeloosheid, stress, angsten, chronische pijnen, PTSS of depressies.

 

Het brengt diepe ontspanning, verbetert fysieke en mentale gezondheid.

Je wordt veerkrachtiger en kunt beter omgaan met emoties en (terugkerende) gedachten. Je gaat beter slapen en je rust ook weldegelijk uit.

 

 

De sessies zijn los of in een programma te boeken. Kijk voor prijzen en meer info op www.nomiyoga.nl/reserveren

Acces Bars® ont-spanningsbehandeling

In september ben ik begonnen met het geven van Access Bars® kennismakingsbehandelingen. En wat liep het storm!!! Binnen een week zat heel september volgeboekt en heb ik dus nu al heel veel mensen kunnen laten kennismaken en mogen helpen met deze fantastische behandeling. Omdat er nog steeds mensen om een kennismakingsbehandeling vragen en ik zeker nog meer mensen de gelegenheid wil geven om de Access Bars® te ontdekken heb ik besloten dat iedereen, die voor de eerste keer deze behandeling bij mij ontvangt, een welkomsttarief krijgt. Volwassenen betalen €45,- ipv €60,- voor 75 min. en kinderen betalen €20,- ipv €30,- voor 45 min.

 

Ook is er een speciaal ‘Total Reset’ traject als mooie start en basis om jezelf even helemaal te ontladen. Dit traject bestaat uit 3 Access Bars® behandelingen om de 3 weken. Zo worden al jouw energiepunten van overtollige activiteit ontdaan en kun je helder en met vernieuwde energie verder. Je zult het misschien ervaren als een heerlijke reeks massages, maar het kan ook aanvoelen als uitermate helend en is soms zelfs ‘life-changing’! 😊

 

Wat houdt deze bijzondere ontspanningsbehandeling nu eigenlijk precies in?

Deze behandeling kalmeert je energetisch, brengt ruimte in je hoofd en ontspanning in je lichaam. Het is een manier om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties te veranderen.

Alle ervaringen, gedachten en gevoelens sla je op in je brein en in je lichaam. Dit kan zorgen voor blokkades waardoor er klachten ontstaan, zoals slecht slapen, overprikkeld zijn, hoofdpijn, hartkloppingen, hoge bloeddruk enz.

Door de energiebanen en drukpunten in en om het hoofd in verschillende combinaties licht aan te raken wordt de energie in het lichaam op gang en in balans gebracht. Dit ontlaadt het te veel aan hersenactiviteit, die gebruikt wordt voor al je gedachten, overtuigingen, ideeën en emoties.

 

Het is als het defragmenteren van de harde schijf van je computer. Wanneer die vol raakt schonen we hem op om zo meer ruimte te creëren. Dit is exact wat de Acces Bars behandeling ook doet.

Er ontstaat meer rust in het brein en de energie kan weer vrij stromen, zo komt er meer ruimte en ontspanning in het lijf.

Heb jij interesse of wil je een behandeling boeken? Neem dan contact met me op.

 

Yoga-opleiding:

 

Mijn Diploma van de opleiding van afgelopen 1 ½ jaar is binnen!!!

Er is dus genoeg om blij van te worden en dankbaar voor te zijn.

 

En laten we de humor ook vooral niet vergeten….

Dusssssssss……… hou jezelf

‘Happy & Healthy’

 

En mocht je nog vragen, opmerkingen of ‘dingen’ hebben, waarvan je mij op de hoogte wilt brengen?

Weet dan dat je mij altijd mag mailen, appen, bellen enz.

En hopelijk ont-moet ik je dan weer snel!

Op de mat… of behandeltafel!!!

 

Namasté,

Naomi