NOMI Nieuwsflits

Lieve Yogi’s & Yogini’s,

 

Misschien heb je het ook gehoord…..

In de persconferentie van gisteravond (3-11-2020) is medegedeeld dat er (tenminste) komende 2 weken geen groepslessen gegeven mogen worden. Dit geldt helaas ook voor de yoga groepslessen van NOMI YOGA

 

Met pijn in mijn hart vertel ik jullie dus dat de groepslessen (in ieder geval) vanaf morgen t/m 17 november geannuleerd zijn.

Maar ik laat jullie natuurlijk niet in de steek! 😉

 

Om jullie te blijven ondersteunen en helpen met jullie yoga-practice heb ik afgelopen ‘lockdown’ diverse yogalessen opgenomen en op mijn YouTube kanaal gezet. Door op onderstaande link te klikken kun je 10 verschillende yogalessen vinden

http://youtube.com/channel/UCxhV4lvfj1s8uXLDz_5J6Sg

 

 

De volgende yogalessen zijn openbaar en kunnen dus door iedereen en op iedere plek,

op ieder moment gevolgd worden:

Maar dat is niet alles!!!

Er zijn ook nog een heleboel besloten yogalessen beschikbaar.

 

Deze lessen kun je op donatiebasis ontvangen. Hoe werkt dit?

Wanneer jij een besloten les wilt ontvangen stuur je mij een berichtje (Whatsapp tel.06-10075796 of email: nomiyoga@outlook.com) en geef je de omschrijving van de les door. Bijvoorbeeld: ontspannende yogales 5-4

 

Je ontvangt van mij dan een ‘Tikkie’ met een open bedrag. Dit betekent dat je zelf mag beslissen welk bedrag je voor deze les wilt doneren. Wanneer jouw donatie binnen is ontvang je van mij de link van de gewenste yogales. Hier kun jij voor altijd gebruik van maken en dus in jouw vertrouwde en veilige ruimte yoga beoefenen. Ik kom dus letterlijk bij jou thuis 😊

 

Zo kun jij komende tijd jezelf tóch goed blijven verzorgen en genieten van jouw yoga-momentjes!

 

 

De volgende besloten yogalessen zijn beschikbaar:

Mocht jij alle lessen al hebben ontvangen in de vorige ‘lockdown’ of wil jij graag een nieuwe/persoonlijke yogales ontvangen? Dan kan ik ook dát voor je regelen 😉

 

Ik maak met alle liefde een op jouw wensen afgestemde yogales. Wanneer je mij jouw wensen doorstuurt, dan ga ik voor jou persoonlijk aan de slag en ontvang jij z.s.m. van mij een heerlijke yoga-practice!

 

En nog meer goed nieuws….

 

Gelukkig mogen de privélessen yoga, Yoga Nidra & iRest sessies en Access Bars ontspanningsbehandelingen wel doorgaan. Jullie zijn meer dan welkom in mijn praktijkruimte in Nieuw- en Sint Joosland.

 

Omdat de reguliere lesuren nu wegvallen kun jij nu ook op deze momenten jouw yogales, meditatiesessie of behandeling boeken 😊

Komende twee weken heb ik nog plek op:

 

Do 5-11: 10.30 & 19.30 uur

 

Vr 6-11: 9.00 uur

 

Ma 9-11: 9.00 & 10.30 uur

 

Di 10-11: 19.30 uur

 

Wo 11-11: 9.00 & 10.30 uur 

  

Do 12-11: 19.30 uur

 

Ma 16-11: 9.00 & 10.30 uur

 

Di 17-11: 19.30 uur

 

Wo 18-11: 9.00 uur

 

 

Neem contact met me op voor de mogelijkheden,

meer informatie of reserveringen.


En hopelijk kunnen we hierna weer samen van de groepslessen genieten in Hotel vd Valk.

 

Maar… tot die tijd mag je me altijd filmpjes, foto’s, leuke quotes, ideeën, ervaringen, inzichten enz. sturen! Laten we verbonden blijven met elkaar en elkaar steunen!

 

Zorg goed voor jezelf en heeeeeeel graag tot snel!

Op de mat of de behandeltafel 😉

 

Namasté,

 

Naomi