NOMI Nieuwsflits

JAAAAAAaaaahh!!!!Ā  We mogen weer!!! šŸ˜Š

Gisteravond heb ik een extra dansje gedaan en vanochtend ging ik met plezier achter de computer zitten (dat gebeurt dus ECHT zelden) om jullie dit fijne nieuws te brengenā€¦.

Ā 

Vanaf morgenavond, donderdag 19 november, gaan de yoga groepslessen weer van start!

Ik ben zo blij, dat ik jullie allemaal weer ā€˜liveā€™ mag ont-moeten, uitdagen en ont-spannen!

Ā 

Dat betekent ook dat de ā€˜bijzondereā€™ Yin & Restorative yogales van aanstaande zondagochtend, 22-11 van 10.00-11.30 uur, door mag gaan. Er zijn nog plekjes vrij voor deze heeeeeeel relaxte ochtend, dus schrijf je vooral in.

Ā 

Deze week zullen de yogalessen in de grootste en mooiste (vind ik) zaal gegeven worden: Willem II op de eerste verdieping. Het is de zaal met de kroonluchters. Deze zaal is groot genoeg voor ons allemaal en al een beleving op zich om in deze ruimte en sfeer te ā€˜zijnā€™.

Ā 

Hou je dus vooral niet in en geef je snel op voor jouw gewenste yogales!

Het liefste stuur je een Whatsapp berichtje naar 06-10075796 of email naar nomiyoga@outlook.com.

Ik zal vandaag heel de dag ā€˜aanā€™ staan en jou z.s.m. een reactie geven. Ook via Facebook of mijn website www.nomiyoga.nl/contact ben ik bereikbaar.

Ā 

Graag vraag ik je om dus, ook al sta jij standaard ingeschreven voor een reguliere les, even aan te geven of/wanneer je er weer bent. Zodat het goed geregeld en helder is voor iedereen. Voor volgende week heb ik namelijk nog geen planning van de zalen, dus hou ik het aantal deelnemers weer nauwkeurig in de gaten šŸ˜‰

Ā 

Nog even een extraatjeā€¦.

Vanaf volgende week zijn er ook cadeaubonnen verkrijgbaar voor een yoga privĆ©- of groepsles, iRest of Yoga Nidra sessie of Access BarsĀ® ontspanningbehandeling. Een leuke cadeautip voor een verjaardag, Sinterklaas, Kerst of ā€˜gewoonā€™ omdat jij (of iemand anders) het waard is/bent šŸ˜Š

Ā 

Ā 

Neem even contact met mij op om een cadeaubon te reserveren/kopen. Je kunt zelf de waarde van de bon bepalen.

En dan wens ik je nu een heeeeeel fijne dag en zie ik je graag snelā€¦

Op de mat of de behandeltafel šŸ˜‰

Ā 

NamastƩ,

Ā 

Naomi Goozen-Geertse