NOMI Nieuws December 2020

- Reflection -

‘Looking back in the now,

So that the view looking forward is even clearer’

 

Met vallen en opstaan, rennen en stilstaan, samen en alleen zijn wij afgelopen tijd gegroeid! In december kijken we vaak terug; we reflecteren. Maar maken ook weer plannen voor de toekomst; goede voornemens?

Een moment om alles even toe te laten en te realiseren waar jij bent op dit moment. Hoe je hier bent gekomen en hoe jij verder wilt gaan….

 

Een kort NOMI Nieuws voor nu, na alle Nieuwsflitsen van eerder.

 

Terugkijken    

Op zondag 22 november is er een ‘bijzondere’ Yin & Restorative yogales gegeven. En wat was dat een heerlijke ochtend! ECHT een feestje 😊

Na alles lekker los ‘ge-shaked’ te hebben zijn we in onszelf gedoken. We hebben onszelf laten ondersteunen, zodat we konden rusten. Er zijn heel veel positieve reacties gekomen op deze helende yogales. Dusss…. Deze yogavorm zullen jullie zeker terug vinden in de ontspannende yogalessen en ‘bijzondere’ lessen op zondagochtend!

 

Dankjulliewel voor jullie deelname, reacties, fijne energie en gezelligheid!

 

NU

De groepslessen worden heel goed bezocht en de inschrijvingen en afmeldingen verlopen ook lekker. SUPER!!!

Zo soepel én geconcentreerd zijn wij dus! Hartstikke trots 😊

 

Vanaf vandaag, 1 december, is er een mondkapjesplicht. Dit betekent dat er voor én na de les in de ruimtes van Hotel vd Valk een mond- en neusmasker gedragen dient te worden. Tijdens de yogales is dit niet verplicht. Omdat wij 1,5m tussen de matten aan kunnen houden en er geen verplaatsing is tijdens de les mag je zonder mondkapje yoga beoefenen.

 

Naast de groepslessen zijn de privélessen, meditatie sessies (Yoga Nidra en iRest) en ontspanningsbehandelingen (Access Bars®) in mijn praktijk in Nieuw- en Sint Joosland ook heel erg in trek.

 

Ze zijn voor iedereen beschikbaar en toegankelijk. Dus wil jij wat meer persoonlijke begeleiding of even ECHT een moment voor jezelf alleen? Wil jij je verdiepen, extra ontspannen of helen? Maak dan gerust een afspraak en reserveer jouw momentje ‘ME-time’.

 

 

Speciaal voor Sinterklaas, Kerst & verjaardagen, maar ook heel mooi om zomaar cadeau te doen, zijn de waardebonnen van NOMI.

Neem evene contact met mij op voor het reserveren/kopen van een cadeaubon. Je kunt zelf de waarde ervan bepalen! 

Toekomst

Er staat nog één ‘bijzondere’ groepsles gepland voor dit jaar:

Op zondagochtend 20 december van 10.00-11.00 uur: Yoga Nidra (‘slaapyoga’)

De uitnodiging voor deze ‘bijzondere’ yogales is dit keer ook bijgevoegd als bijlage. Door op deze mail te reageren kun jij je direct inschrijven.

 

De reguliere groepslessen zullen op donderdag 24 en 31 december vervallen, maar verder in de kerstvakantie ‘gewoon’ doorgaan.

 

Op maandag 14 december heb ik een bespreking over de ‘gang van zaken’ en de voortzetting van de yogalessen in Hotel vd Valk.

En er zijn alweer leuke plannen/ideeën, dusss… ik hou jullie op de hoogte 😉

 

Mocht jij nog vragen, opmerkingen of ‘dingen’ hebben, waarvan je mij op de hoogte wilt brengen?

Weet dan dat je mij altijd mag mailen, appen, bellen enz.

 

En hopelijk ont-moet ik je dan snel weer!

Op de mat… of behandeltafel!!!

 

Namasté,

Naomi