NOMI Nieuws December 2020 Extra (Lockdown)

Zo begon ik ook mijn nieuwsbrief in april….

 

Alles wat ik had voorbereid en bedacht voor komende tijd is verleden tijd… alles aan de kant geschoven en geannuleerd.

Voor sommigen een stap terug, een pas op de plaats of juist een stap vooruit?

Doe wat nodig is en ga ermee om. Zie wat er nu is. In dit moment… want, daar zijn we weer; Dat is nu precies yoga!

 

Dus zie ook deze periode als een yoga-oefening en durf te leren en te groeien. Durf keuzes te maken en te genieten!

Gelukkig te ‘zijn’ met alles wat zich aandient!

 

Annuleren Yoga groeps- & privélessen en Access Bars® behandelingen.

Met pijn in mijn hart moet ik jullie meedelen, dat alle yogalessen en behandelingen vanaf nu geannuleerd zijn iig t/m dinsdag 19-01-2021.

En ook de Access Bars® behandelingen zullen iig tot 19 januari helaas niet gegeven mogen worden Als jij in deze periode een afspraak geplant hebt zal deze dus komen te vervallen. En wanneer er duidelijkheid is wanneer deze weer door mogen gaan zal ik jou hiervoor persoonlijk per email benaderen.

 

Online yogalessen volgen

Om je te blijven ondersteunen en helpen met je yoga-practice heb ik afgelopen lockdown (in de zomer) diverse yogalessen opgenomen en op mijn YouTube kanaal gezet. Door op onderstaande link te klikken kun je 10 verschillende yogalessen vinden en kosteloos & veilig en op een gewenst moment in jouw eigen comfortabele omgeving volgen.

 

http://youtube.com/channel/UCxhV4lvfj1s8uXLDz_5J6Sg

Omdat ik ook nu weer mijn privé-praktijk en ‘live’ yogalessen moet opschorten heb ik besloten dat ik, net zoals voorheen, weer achter de camera zal kruipen en je online zal blijven begeleiden.

 

Je staan er dus niet alleen voor!!!

 

1x per week zal ik een ontspannende & een actieve yogales op mijn YouTube kanaal zetten. Zodat je thuis jouw ‘me-time’ kunt nemen en jouw matje uit kunt rollen. Om toch relaxed aan de slag te gaan om jezelf soepel en fit te houden 😉

 

 

Stuur mij aub een Whatsapp of emailberichtje, wanneer je hier gebruik van wilt maken. Deze yogalessen zullen nml. (net als vanaf april) niet ‘openbaar’, maar ‘besloten’ zijn. 

 

 

Omdat mijn inkomsten weg zullen vallen zal ik op een andere manier weer financieel voor mezelf moeten zorgen. Dus zal ik, wanneer jij hebt aangegeven de online lessen te willen ontvangen, jou per nieuwe les een melding sturen met een omschrijving van desbetreffende yogales. Als je daarna aangeeft, dat je de link naar deze les wilt ontvangen, stuur ik jou een ‘Tikkie’ met een open bedrag.


Ik werk dus op donatiebasis. En jij bent helemaal vrij om het bedrag wat jij voor de yogales wilt/kunt doneren zo in te vullen en naar mij over te maken. Wanneer jouw donatie binnen is, stuur ik je de link naar desbetreffende les en kun jij voor altijd gebruik maken van deze link/yogales. Hoe fijn is dat?! 😊

Iedereen, die mijn nieuwe yogalessen wil ontvangen, kan zich dus bij mij aanmelden via tel. 06-10075796 of email (nomiyoga@outlook.com)

Audio’s (geluidsopnames)
Ook zijn er een aantal audio’s verkrijgbaar. Zo kun jij mijn stem horen terwijl je een Yoga Nidra sessie, Meditatie, Bodyscan of Zonnegroetje doet 😊

Dan ben ik toch een beetje bij je en kun je bv na een Yoga Nidra of Bodyscan lekker in je bed blijven liggen en heerlijk in slaap vallen.

 

 

Mocht jij interesse hebben in één of meerdere audio’s, laat het mij dan weten. Ik kan je dan meer info geven en de gewenste/geschikte geluidsfragmenten doorsturen. 


Privé sessies Yoga Nidra & iRest

Yoga Nidra & iRest sessies kan ik gelukkig op afstand aanbieden via videobellen. Dus wanneer jij in een traject zit, er één wil starten of een losse sessie wilt ondergaan, dan is het mogelijk deze sessies thuis te doen. Mocht je dit niet zien zitten, dan heb ik daar alle begrip voor en zullen wij (wanneer er meer duidelijkheid is) nieuwe sessies plannen 😉

En zo hoop ik jou te mogen blijven helpen en begeleiden. Te blijven verbinden, verzachten, verzorgen en verblijden.

 

Voor nu rest mij je alleen nog heel veel sterkte, moed en positiviteit te wensen.

‘Keep it safe, small and simple,

Happy and healthy”

 

En maak er een onvergetelijk mooie kerst en jaarwisseling van!

 

En onthoud goed….

 

“You are gold!

Always believe in your soul.

You’ve got the power to know.

You’re indestructable.

Always believe in that you are…

GOLD!”

 

 

- Spendau Ballet –


Mocht je na deze info vragen, opmerkingen of ideeën hebben?

Weet dan dat je mij altijd mag emailen, Whatsappen, bellen enz.

                                     

Namasté,

Naomi Goozen-Geertse

06-10075796

nomiyoga@outlook.com

www.nomiyoga.nl