NOMI Nieuws April 2021

“If opportunity doesn’t knock,

build a door”

- Milton Berle –

 

Hopelijk gaat het goed met jou en je geliefden en geniet je heerlijk van de lente!

 

De tijd van kou is voorbij. De zon heeft al aardig wat kracht en verwarmt ons niet alleen van buiten, maar ook van binnen. En zorgt dat we gaan stralen 😊

 

Dat ervaar ik zelf heel duidelijk.

 

Na een periode van terugtrekken en ontwikkelen kan ik nu weer doen waar ik gelukkig van word….. mensen verder helpen op hun pad.

 

Door de energetische behandelingen, meditatie sessies en privélessen yoga te geven in mijn praktijk in Nieuw- en Sint Joosland kan ik mensen weer begeleiden, laten ontspannen en helen.

 

 

“Lucky you, lucky me”


In het NOMI Nieuws van Maart 2021 heb ik je verteld over Reiki. Omdat ik na 3 jaar hier weer mee bezig ben gegaan heb ik nu ook besloten er ECHT verder in te duiken.  

 

Oftewel… op 7 april zal ik mijn tweede graad gaan halen 😉

Dit betekent dat ik daarna ook op afstand kan behandelen, ruimtes kan zuiveren en sieraden & edelstenen kan reinigen.

 

Reiki

Reiki is een alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert. Het is een natuurlijke genezing volgens het systeem van Mikao Usui. De Nederlandse vertaling van het woord Reiki is ‘kracht van de zon’. Er wordt gewerkt met universele (levens)energie. Deze genezende energie wordt mbv de handen geactiveerd en stroomt zo door het lichaam heen.

 

Hoe verloopt een Reiki behandeling?

 

Je ligt voor deze behandeling op je rug en/of buik op een behandeltafel. Door de handen op delen van het lichaam te leggen of boven het lichaam te laten zweven wordt er universele energie doorgegeven. Deze energie stroomt door het lichaam en zal de plekken opzoeken en aanvullen, die op dat moment steun nodig hebben. De behandeling wordt door iedereen anders ervaren. De ene voelt de energie als een stroming of trilling, de ander als een warme gloed. Je kunt kleuren of figuren waarnemen. En alles is goed. 

Er hoeft niet gepraat te worden, maar het mag wel. Wat jij comfortabel vindt.

Het behandelen van alleen de voorzijde vh lichaam duurt 40 minuten. En alleen de achterzijde een half uur. Een volledige behandeling kost dus ongeveer 75 min.

 

Na een behandeling kunnen kwalen en pijnlijke plekken verminderen of zelfs verdwijnen. Er kan zowel fysiek, mentaal, energetisch, spiritueel als emotioneel meer balans en harmonie (terug) komen in jouw lijf, denken en gevoel, dus… in jouw leven.

Je voelt je fris en vrij. Vol energie!

 

Reiki is geen vervanging voor medische geneeskunde. Het is wel een aanvulling en ondersteuning.

 

Deze behandelingen zijn privé en op afspraak te boeken in mijn praktijkruimte of op locatie.

 

Meer info over deze behandelingen kun je vinden op www.nomiyoga.nl/reiki


Access Energetic Facelift®

Omdat ik met de Access Bars® behandeling al zo veel mensen heb mogen helpen rust en ruimte te creëren in hun hoofd, lichaam & energie (= leven!) Heb ik me vanuit het Access Consciousness programma nóg een behandeling eigen gemaakt: de ‘Access Energetic Facelift®’

 

Jouw lichaam heeft haar eigen talenten, gaven en vermogens die, als we beginnen dat te erkennen, ons in staat stellen om een andere relatie en verbondenheid met het lichaam te hebben.

De Access Energetic Facelift® geeft het lichaam de kans om veel van de beperkende energieën en oordelen die in onze borstkas, ons gezicht, hoofd en lichaam worden vastgezet in beweging te brengen en te transformeren.

Het is een zacht ‘hands-on’ lichaamsproces, die de natuurlijke en helende vermogens van het lichaam verdiepen en versnellen.

 

Wat is de Access Energetic Facelift®?

Het is een energetische behandeling met diepwerkende lichaamsprocessen. Het is meer een algehele lichaamslift dan een facelift alleen. De energieën waarmee gewerkt wordt zijn er speciaal op gericht om de gevolgen van stress, veroudering en zwaartekracht te transformeren. Het ontdoet het lichaam van stress, doffe huid, rimpeltjes en lijntjes.

De oordelen die het lichaam, en met name het gezicht, vasthouden krijgen nu de mogelijkheid om weg te vloeien.

 

Hoe verloopt een behandeling?

Je ligt voor deze behandeling op je rug op een behandeltafel met, wanneer gewenst, extra ondersteuning. De zachte, kalmerende aanraking van de handen die op je gezicht, hals en borstkas worden toegepast, werkt met de cellen van jouw hele lichaam samen. Hierdoor kun je de energieën door heel jouw lichaam voelen stromen. Er kan warmte en diepe ontspanning optreden, waardoor je je verzacht, verzorgd en gekoesterd zult voelen.

De behandeling duurt ongeveer een uur.

 

Wat gebeurt er tijdens een Access Facelift behandeling?

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van 29 krachtige Access lichaamsprocessen (energieën) Deze energieën worden via het hoofd aangeboden en werken door het hele lichaam. Als je lichaam op celniveau stress los kan laten zal er van binnenuit en op een natuurlijke manier hertsel, verjonging en verlevendiging ontstaan.

 

Naast de positieve uitwerking op het uiterlijk, werkt de energie ook door op andere ongemakken die vaak met veroudering in verband worden gebracht.

 

Zoals: Slaappatroon, Spijsvertering, Hormoonhuishouding, Flexibiliteit, Innerlijke rust, Mildheid, Zelfliefde, Zelfvertrouwen enz.

 

Veel mensen ervaren deze behandeling echt als een cadeautje.

Alsof je op een ontspannende vakantie bent geweest en uitgerust en verkwikt weer terugkomt.

 

Wil jij een energetische behandeling ontvangen en een plekje reserveren? Stuur me dan een email of berichtje.

Er is altijd plek voor jou!

 

 

Net zoals bij de andere energetische behandelingen heeft deze ook een welkomsttarief.

Jouw eerste behandeling kost dan €45,- ipv €60,-


Yogalessen op film:

In december, januari en februari heb ik ‘online’ yogalessen gefilmd en aangeboden. 2 per week; één ontspannende & één actieve. Het was iedere keer weer een uitdaging om jou verder te helpen en begeleiden via het scherm. Ik ben heel blij, dat ik jou hiermee gezond, fit en gelukkig heb kunnen maken/houden 😊

Deze zijn nog steeds beschikbaar, dus wil jij één of meerdere lessen van mij ontvangen? Laat het me dan weten! Ik stuur ze graag naar je toe.

Er zijn: 18 openbare lessen & 35 besloten lessen, waarvan 14 ontspannende, 16 actieve & 5 yin/yang.

Dusssss… voor ieder wat wils!

 

NOMI YOGA ont-dek pakket:

We zitten halverwege het NOMI YOGA ontdek-pakket, dus vanavond is les 5 aan de beurt.

In deze bijzondere serie yogalessen maken we kennis met verschillende soorten yoga. Het is een echte ontdekkingsreis naar en in jouw Zelf.

 

Het lespakket bestaat uit 8 yogalessen van 75 min. Elke les behandelt een andere yogavorm en bestaat o.a. uit:

* Theorie = achtergrond informatie

* Asana's = yogahoudingen

* Meditatie = concentratie

* Pranayama = ademhaling

 

De lessen zullen in een besloten groep gegeven worden via Facebook live. Na aanmelden (stuur pb) zal ik een 'Tikkie' sturen voor de kosten:

*'the full package' = 8 lessen: €55,-

*'half way' = 4 lessen: €30,-

*'just one' = per les: €8,-

 

Na betaling word je in de besloten groep geplaatst van desbetreffende les/sen en kun jij vanuit jouw vertrouwde omgeving beginnen aan jouw reis...

 

Lespakket overzicht:

 

*Les 1: 'Body, mind & soul'

Yoga=verbinden (dmv adembewustzijn)

 

*Les 2: 'It's all about balance'

Yin-Yang (in- en ontspanning)

 

*Les 3: 'The circle of life'

Dynamisch (zonnegroeten/Kosha's)

 

*Les 4: 'Practice and all is coming'

Ashtanga (oefening baart kunst)

 

*Les 5: 'You are, so just be'

Yin/Restorative (Rust/Ajapa japa)

 

*Les 6: 'Everything is energy'

Chakra's (open & voel)

 

*Les 7: 'Go with the flow'

Flow (bewegende meditatie)

 

* Les 8: 'Let it go...'

 

Yoga Nidra (slaapyoga)


Wil jij nog aanhaken? Of later deze bijzondere lessenreeks ontvangen? Dat kan!

Alle lessen worden opgenomen en later als serie, losse les of samengesteld pakket aangeboden, dus….. ‘stay tuned’ 😊

 

Yoga groepslessen in ‘real life’

 

Het spijt me om jullie te moeten meedelen, dat de lessen in het ‘ECHIE’ nog niet mogen Omdat ik geen vaste sportaccommodatie heb krijg ik, iig t/m 20 april, geen toestemming/vergunning om in ‘real life’ lessen te geven. Hopelijk versoepelen de maatregelen snel en kunnen we straks weer samen in de buitenlucht (‘The backyard’, ‘de buurtuun, het prieeltje & ‘de Grote Piet’) onze yoga ‘skils’ weer beoefenen.

Want wat was dat heeeeeeeerlijk afgelopen jaren….

 

 

Er is dus weer heel veel gedaan, te doen, te genieten en te ontvangen.

En er ligt ook nog heel veel in het verschiet.

Dus wij komen er wel 😊

 

Hopelijk al binnenkort in ‘real life’ en anders via andere kanalen 😉

Op de mat of de behandeltafel!

 

Mocht je na deze info vragen, opmerkingen of ideeën hebben?

Wil jij ook iedere maandagochtend via Whatsapp op de hoogte gehouden worden van de komende activiteiten en aanbiedingen?

Weet dan dat je mij altijd mag emailen, Whatsappen, bellen enz.

 

 

Namasté,