NOMI Nieuwsflits juni 2021

“Difficult roads often lead to beautiful destinations”

 

In de afgelopen nieuwsbrieven heb ik de aankondiging gedaan van de herstart van de groepslessen buiten. En wat is het heeeeeerlijk om weer samen in het gras, het zonnetje en alles wat er verder is te ‘zijn’.

 

 

ECHT GENIETEN!!!

 

 

Alleen….

 

Helaas moet ik jullie nu meedelen, dat de groepslessen op ‘de Grote Piet’ niet meer mogen

Vanmiddag kreeg ik een telefoontje van het ‘Waterschap’ met de mededeling dat ze mijn yogalessen, en andere commerciële activiteiten, met het oog op de warme maanden juni, juli & augustus (het toeristenseizoen) gaan beperken, controleren en belasten. Dit omdat er anders te veel activiteit op de grond is en mogelijk te veel drukte ontstaat.

 

Ik vertelde natuurlijk, dat ik al jaren mijn lessen daar geef en hier van ‘de Gemeente Goes’ toestemming voor heb gekregen. Maar hun weerwoord was dat het niet aan ‘de Gemeente Goes’ is om hier goedkeuring voor te verlenen. Het is immers de grond van het ‘Waterschap’.

 

Zo IS het dus…. Pfffff…. (adem in, adem uit)

 

Gelukkig zijn er in de lessen van maandagochtend 9.30 & 11.00 uur en dinsdagavond 19.30 uur lekker veel plekjes beschikbaar en is iedereen welkom!

 

Dusssss…. Kom massaal naar Nieuw- en Sint Joosland!

‘The place to BE’ 😊

Ik begeleid en ont-moet je daar heel graag!

 

Hopelijk tot snel.

 

Namasté,

 

Naomi