NOMI Nieuws Augustus 2021

 

“Remember to take care of yourself.

You can’t pour from an empty cup.”

 

 

De vakantieperiode is nu echt aangebroken….

 

De tijd van bezinning, rust, stilte, maar ook van avontuur, ontdekken en groeien.

 

Soms gebeurt dit zonder dat je er erg in hebt en soms maak je het heel bewust mee.

 

Hopelijk genieten jullie met volle teugen van de vrijheid, die er is.

 

 

Reflecteren….

Het is ook vaak een moment om even terug te kijken op de turbulente tijd, die we hebben doorgemaakt. En ik kan wel zeggen, dat we maximaal hebben genoten van de momenten die we samen met de groep, de yoga én onszelf  hebben gehad!!! 😊

 

Heerlijk in de buitenlucht, in het zonnetje én droog, binnen bij Hotel vd Valk Middelburg en in de industriële ruimte bij Fruitteeltbedrijf Mesu. We bleven in verbinding via de yogafilmpjes, online lessen, live-streams en challenges. En hebben kunnen genieten van privélessen, meditatie sessies en energetische behandelingen.

 

Superfijn, dat we zo flexibel, enthousiast en vol energie zijn!

 

Maar….

 

Nu is het voor mij ook echt tijd om mezelf even terug te trekken, zodat ik jullie in september weer met nieuwe energie en vol enthousiasme verder kan helpen, ontvangen, ontspannen en ontmoeten 😊

 

In augustus zal er geen vast groepslesrooster zijn. Ik ben zelfs 2 weken ECHT weg 😉

 

Mocht ik spontaan een lesje organiseren, dan laat ik het jullie natuurlijk weten!

 

 

Voor privélessen yoga, meditatie sessies en energetische behandelingen kun je altijd contact met mij opnemen.

We kijken dan samen welke mogelijkheden er hiervoor zijn 😊

En verder……..

In de komende periode zal ik weer contact opnemen met Hotel vd Valk Middelburg voor de reservering & beschikbaarheid van de zalen voor de groepslessen. Het zal ook van de coronamaatregelen afhangen hoe we de periode binnen zullen gaan vormgeven.

 

Ik hou jullie natuurlijk volledig op de hoogte. Dus geen zorgen!

 

Mocht je toch nog vragen, opmerkingen of ideeën hebben?

 

Weet dan dat je mij altijd mag mailen, appen, bellen enz.

Bij deze wens ik jullie een heel mooie zomermaand toe en hopelijk ont-moet ik je dan snel weer…..

op de mat of de behandeltafel!

 

Namasté,

 

Naomi