NOMI Nieuws September 2021

“The best way to begin,

is to simply begin”

 

Hopelijk heb je een heerlijke vakantieperiode gehad!

Heb je genoten van de vrijheid die er is, heb je mooie momenten met familie, vrienden en geliefden gedeeld en je Zelf de tijd gegeven om te ont-spannen.

 

De scholen zullen binnenkort weer starten en misschien ben jij zelfs al weer aan het werk…. Het ritme wordt weer opnieuw gevonden en de agenda’s gevuld.

 

That’s the way life goes’

 

We gaan weer terug de balans creëren, waar wij ons het prettigst bij voelen in ons leven. Yoga, meditatie en de energie de juiste kant op laten stromen helpt jou hierbij.

 

De kunst is nu dus om tijd en rust te blijven houden/maken om goed voor jezelf te zorgen. En daarvoor ben je bij NOMI aan het juiste adres 😉

 

Welkom!!!

 

Holistische praktijk

In de praktijk in Nieuw- en Sint Joosland worden de energetische behandelingen, meditatie sessies en privé yogalessen/’Intakes’ al weer gegeven en ingepland. En zijn er mooie nieuwe combinaties & aanbiedingen.

 

 

De Access Bars ‘Total reset’ trajecten en de ‘combi-deal’ zijn bij velen van jullie al bekend. 

 

Nu is er een heel mooie nieuwe aanbieding: het ‘3-eenheid’ pakket.

Dit pakket bestaat uit 3 speciale momenten voor jou en is opgesplitst in ‘Body, mind & soul’ (lichaam, gedachten & energie)

 

 

Dat betekent: één privéles Yoga afgestemd op jouw wensen en behoeften, één Yoga Nidra of iRest meditatie sessie & één energetische behandeling naar keuze.

 

Voel je vrij om me hierover vragen te stellen of meteen een plekje te reserveren. (prijzen en meer info vind je op www.nomiyoga.nl/reserveren)


Groepslessen yoga

Ik heb heeeeeeeeeeeeeeel goed nieuws voor jullie!!! 😊

 

De groepslessen kunnen komende tijd weer gegeven worden in Hotel vd Valk in Middelburg! In een sfeervolle, ruime en veilige omgeving zullen de lessen weer piekfijn verzorgd worden en ben jij meer dan welkom om hieraan deel te nemen.

 

Groepslesrooster:

Maandagochtend 9.30-10.45 uur: Rustige & Ontspannende yoga

Dinsdagavond 20.00-21.15 uur: Yin- Yang yoga (Ontspannende & Inspannende yoga)

Zaterdagochtend 1x per maand om 10.00 uur zal er een bijzondere groesles gegeven worden.

Zet de volgende data maar alvast in je agenda:

* 18 september: Yoga Nidra ont-spanningsles (‘slaapyoga’)

* 16 oktober: Detox yogales (in- & ontspannend)

* 20 november: Yin & Restorative yogales (ontspannend, ondersteunend & herstellend)

 

* 18 december: is nog een verrassing 😉

 

 

Inschrijven

Omdat er nog meer te doen is in het hotel (hihihi) zullen we af en toe van zaal wisselen. Om het zo duidelijk mogelijk te houden zal er vóór iedere yogales aan de balie aangegeven worden in welke zaal de les zal plaatsvinden.

 

Omdat de ruimtes verschillen qua oppervlakte zal ik per les nagaan hoeveel mensen er kunnen deelnemen. Er zal, net als vorig jaar, weer een ‘gewone’ inschrijflijst en een reservelijst zijn. Iedereen is en blijft dus van harte welkom, maar omdat ik het ook heel belangrijk vind dat jullie je veilig, comfortabel en relaxed voelen zal er goed opgelet worden met hoeveel deelnemers de yogales prettig blijft.

 

Het zal dus betekenen dat iedereen zich, zoals gewoonlijk, inschrijft voor de yogales van zijn/haar wens. Dit kan via www.nomiyoga.nl/contact of per email nomiyoga@outlook.com Je mag mij ook altijd een bericht sturen via Whatsapp, Facebook of Instagram. Wanneer jij je op de deelnemerslijst zet zul je zien dat hier 15 regels voor vrij zijn (dus 15 beschikbare plaatsen) Dit is het aantal deelnemers dat in alle zalen past, waarin wij geplaatst zullen worden.

 

In sommige zalen passen nog veel meer mensen, dusss… op de tweede inschrijflijst zal de reservelijst gemaakt worden. Wanneer je op de 2e lijst jouw naam noteert ben je helaas niet 100% zeker van deelname van de les. Wanneer jij niet deel kunt nemen aan de les, dan laat ik jou dat zsm weten.

 

Jullie zullen begrijpen dat het aan- en afmelden een belangrijke zaak is. Wees hier alsjeblieft ook zorgvuldig in. Wanneer jij niet kunt en je vergeet het aan mij door te geven, zal je iemand anders zijn deelname misschien ontnemen en dat zou toch heel erg jammer zijn?!

 

Let ook op dat er 24 uur voor aanvang van de les kosteloos geannuleerd kan worden (zie ook algemene voorwaarden)

 

 

Stempelkaarten

Zoals ik al eerder in de groepslessen aangegeven heb zijn, en blijven, de stempelkaarten van NOMI YOGA geldig. Maar met de ervaring van afgelopen jaar in het achterhoofd en omdat ik niet in de toekomst kan kijken, wil ik jullie geen onnodige kosten laten maken en ‘iets’ beloven, wat ik misschien niet waar kan maken. Dus heb ik besloten geen nieuwe stempelkaarten meer uit te geven.

 

Er verandert hierdoor eigenlijk niet veel; de groepslessen zullen gewoon doorgaan, zoals aangegeven. Er zal nu alleen per les afgerekend worden dmv een ‘Tikkie’ of contant.

 

Binnen kosten de yogalessen €12,50 p.p. per keer.

 

Iedereen is en blijft heeeeel erg welkom! Dus neem vooral ook eens een vriend/vriendin/zoon/dochter/partner/vader/moeder/buurman/buurvrouw mee 😉

 

 

Bijscholing

Mijn yoga-basis komt uit de Ashtanga yoga met het achtvoudige pad van Patanjali. In deze Sutra’s (regels/wetten) staat beschreven hoe het leven van een yogi beschouwd kan worden. Één van die regels is Niyama met als sub-regel Svadhyaya = zelfstudie.

 

Dit betekent niet alleen je Zelf leren kennen, maar ook nieuwe kennis tot je nemen en je verder blijven verdiepen, ontwikkelen en de onwetendheid verdrijven.

 

Afgelopen 2 jaar heb ik de opleiding ‘Functionele yoga’ in Gent gevolgd bij Joachim Meire, wat mij heel goed is bevallen. Daarom zal ik ook mijn komende cursus bij hem volgen.

 

Komende 4-24 maanden zal ik mij verder gaan verdiepen in de kunst van het ademen. Altijd, maar zeker ook in deze tijd, speelt de adem een cruciale rol in het leven. Zonder adem IS er namelijk geen leven.

 

 

In de yoga hebben we geleerd, dat onze adem onze energie door de Nadi’s (energiekanalen) transporteert. Wanneer er een verkeerde manier van ademhaling is of als er een Nadi verstopt raakt kunnen er blokkades en dus klachten ontstaan. Door met de adem te werken en deze goed te laten stromen kunnen blokkades worden opgelost, zodat de energie weer gelijkmatig gaat stromen en er dus algehele gezondheid zal komen. Onze ademhaling is van levensbelang! 

 

 

Ik zal mij dan ook weer volledig inzetten en hoop jullie straks ook als ‘ademcoach’ verder te kunnen en mogen begeleiden en helpen om met nóg meer gemak en vreugde de balans en gezondheid terug te krijgen en/of te behouden.

 

Dat is wel genoeg voor nu.

Mocht je vragen, opmerkingen of ideeën hebben?

Weet dan dat je mij altijd mag mailen, appen, bellen enz.

Bij deze wens ik je fijne laatste vakantiedagen toe en hopelijk ont-moet ik je dan snel weer…..op de mat of de behandeltafel!

 

Namasté,

 

Naomi Goozen-Geertse