NOMI Nieuws eind Sept. & Oktober '21

‘If you feel like you’re losing everything,

Remember that trees lose their leaves every year

And they still stand tall and wait for better days to come.’

 

De herfst komt eraan….

En we merken de verandering al buiten ons (lagere temperaturen, vochtigere lucht, korter licht enz.)

Herfst staat ook binnenin ons voor loslaten, fysiek, mentaal en energetisch.

In deze periode is het belangrijk om extra aandacht te geven aan opbouw van weerstand en het naar binnen keren van de zintuigen.

Met krachtige en verwarmende houdingen blijft je lichaam fit en vitaal.

Door rust en balans in iedere houding te brengen, geeft het je kalmte en zelfvertrouwen.

 

Afgelopen maand zijn wij dan ook letterlijk naar binnen gegaan… in Hotel vd Valk in Middelburg. En wat bevalt dat goeoeoeoeoeoeoeoed!!!

 

 

In een sfeervolle, ruime en veilige omgeving zijn er al heerlijke ontspannende en inspannende yogalessen en zelfs een intense Yoga Nidra groepsles gegeven. En wat fijn, dat jullie weer met zijn allen (en nog meer, want er zijn heel wat ‘nieuwe’ aanmeldingen voor de lessen, WELKOM 😉) enthousiast in de lessen komen


Corona maatregelen:

Na de persconferentie van vorige week dinsdag, 14 september, was er bij mij sprake van ‘lichtelijke paniek/stress’. Voornamelijk omdat er, in mijn optiek, nu echt een dieptepunt aangebroken is…. Een tweedeling in onze maatschappij Hierover heeft iedereen natuurlijk zijn/haar eigen inzichten en meningen en dat is oké, dus hierover zal ik ook niet verder uitweiden. Omdat ik sta voor vrijheid, verbinding en tolerantie is iedereen altijd welkom.

 

Het is echter wel zo dat mijn yoga groepslessen gehouden worden in een hotel! Dusssss…. Ik ben meteen in gesprek gegaan met dhr. Vd Valk en gelukkig heeft hij mij gerustgesteld. Er zal nml voor ons niets veranderen.

 

De yogalessen (die onder ‘sport’ vallen) worden in een besloten ruimte gehouden en iedereen is op inschrijving aanwezig. Er zal verder niets meer gecontroleerd of geregistreerd worden dan nu het geval is.

Ik ben hier heeeeeeel erg blij mee en ik hoop jullie ook 😊

 

Inschrijvingen:

Zoals jullie begrijpen is het aan- en afmelden een belangrijke zaak. Wees hier alsjeblieft ook zorgvuldig in. Omdat er beperkte ruimte in de zalen is en ik het voor iedereen comfortabel wil houden is het van belang je vooraf in te schrijven. Je bent dan verzekerd van een plekje. Wanneer jij niet kunt en je vergeet het aan mij door te geven, zal je iemand anders zijn deelname misschien ontnemen en dat zou toch heel erg jammer zijn?!

 

Let erop dat er 24 uur voor aanvang van de les kosteloos geannuleerd kan worden (zie ook algemene voorwaarden) Bij ziekte of overmacht wordt er natuurlijk een uitzondering gemaakt.

 

Bijzondere groepslessen:

Ik noemde in het begin al even de Yoga Nidra groepsles van afgelopen zaterdag 18 september. Er was een mooie groep deelnemers voor deze intense en diepte ont-spanningsles. En wat was het fijn!!!

 

Voor de komende periode staan er nog meer ‘bijzondere’ yogalessen op zaterdagochtend gepland….

*16 oktober: Detox Yoga (in- & ont-spanning)

*20 november: Yin & Restorative Yoga (ont-spannend, ondersteunend & herstellend)

*18 december: ?? verrassing

 

De uitnodiging voor de Detox yogales hebben jullie ook als bijlage bij deze mail ontvangen. Door hierop te reageren kun jij je direct inschrijven. Wil jij je alvast voor een andere les inschrijven dan kan dat natuurlijk ook. Stuur me gerust een berichtje via nomiyoga@outlook.com of www.nomiyoga.nl/contact

 

Heb jij de Yoga Nidra groepsles gemist? Naast de groepslessen is er ook de mogelijkheid om in mijn praktijk in Nieuw- en Sint Joosland privélessen & meditatie sessies (Yoga Nidra en iRest) te ontvangen.

 

Praktijk Nieuw- en Sint Joosland:

Privélessen zijn voor iedereen, die persoonlijke begeleiding wenst.

In een privéles stem ik me helemaal af op jouw lichaam, brein en energie en kunnen we dus gericht aan de slag. Mensen met klachten/blessures/ziektebeelden kunnen zo effectief behandeld worden.

 

Naar eigen behoefte kunnen we houdingen aanleren & verdiepen en leren jezelf te ont-moeten. Met behulp van Mindfulness- en meditatietechnieken, ademhalingsoefeningen en yogahoudingen ontdek jij jezelf en maak je (weer) verbinding tussen jouw lichaam, gedachten en gevoel.

 

Meer info hierover vind je op www.nomiyoga.nl

Energetische behandelingen:

Sinds vorig jaar september ben ik begonnen met het geven van energetische behandelingen. En wat is dit een fantastische stap geweest!!! Afgelopen jaar hebben heel veel mensen kennis mogen maken met diverse behandelingen en is er nog steeds de mogelijkheid om mensen te laten ontdekken wat er nóg meer mogelijk is!

 

Om iedereen de gelegenheid te geven om zichzelf en de behandelingen in mijn praktijk te komen ontdekken krijgt iedereen, die voor de eerste keer een behandeling bij mij ontvangt, een welkomsttarief. Volwassenen betalen bv €45,- voor een Access Bars® of Energetic Facelift® behandeling ipv €60,- voor 75 min. Ook voor kinderen zijn energetische behandelingen een heel mooie bijdrage en ondersteuning.

 

De behandelingen zijn voor iedereen die wel eens stress ervaart, last heeft met slapen, prikkels van buitenaf, angsten, onzekerheid, burn-out klachten, concentratiegebrek, migraine enz.

Ook is er een speciaal ‘Total reset traject’ als mooie start en basis om jezelf even helemaal te ontladen. Dit traject bestaat uit 3 behandelingen. Zo worden al jouw energiepunten van overtollige activiteit ontdaan en kun je helder en met vernieuwde energie verder. Je zult het misschien ervaren als een heerlijke reeks massages, maar het kan ook aanvoelen als uitermate helend en is soms zelfs ‘life-changing’! 😊

 

 

Wat de behandelingen precies inhouden kun je lezen op www.nomiyoga.nl

Ben jij benieuwd wat yoga, meditatie of een energetische behandeling jou kan brengen?

Neem dan contact met me op voor meer info of een afspraak te maken.

 

En dan geloof ik dat alles de revue gepasseerd is.

Mocht jij zelf nog vragen, opmerkingen of ‘dingen’ hebben, waarvan je mij op de hoogte wilt brengen?

Weet dan dat je mij altijd mag mailen, appen, bellen enz.

 

En hopelijk ont-moet ik je dan snel!

 

Op de mat… of behandeltafel!!! 

 

Namasté,

Naomi