NOMI Nieuws december 2021

Met vallen en opstaan, rennen en stilstaan, samen en alleen zijn wij afgelopen tijd gegroeid! In december kijken we vaak terug; we reflecteren. Maar maken ook weer plannen voor de toekomst; goede voornemens?

 

Een moment om alles even toe te laten en te realiseren waar jij bent op dit moment. Hoe je hier bent gekomen en hoe jij verder wilt gaan….

 

Terugkijken   

Weer een heel turbulent jaar met ups & downs, zoals het leven is.

 

Maar is dat juist niet wat ons vormt? We komen onze plus- en minpunten tegen en ontdekken wat we hiermee kunnen (en wat niet) Door alle struikelblokken, uitdagingen en aanpassingen zijn wij zooooo flexibel geworden. Daar kan geen yogales tegenop! 😉

 

En nagenieten kan altijd! Denk nog maar eens aan de ‘online’ yogalessen van het yoga ont-dek pakket (deze zijn trouwens nog steeds verkrijgbaar).

 

En alle heerlijke buitenlessen in ‘the Backyard’ en ‘de Buurtuun’, de lessen op de vervangende locatie bij ‘Fruitteeltbedrijf Mesu’, de heerlijke Yoga Nidra & Detox yogalessen in Hotel vd Valk enz.

En zoals we het jaar begonnen zijn kunnen we hem ook weer eindigen.

 

Weet  je het nog? De 5 Tibetanen 'CHALLENGE'!?!?!

 

Misschien is dit wel hét perfecte moment voor jou om deze uitdaging (opnieuw) aan te gaan en gezond & fit het jaar af te sluiten 😊

Doe jij mee? Thuis?

30 dagen in december 2021?

5 oefeningen, die jouw lichaam, geest en energie zullen veranderen?

In 2 filmpjes op mijn YouTube kanaal kun je de uitleg & oefeningen vinden...

 

https://youtu.be/BHrEQ7trjM8

https://youtu.be/crOVSpETNUM

 

Wil jij meer info, begeleiding of persoonlijk contact? Stuur me dan een berichtje via nomiyoga@outlook.com of www.nomiyoga.nl/contact

En hou me vooral op de hoogte van jouw vorderingen/struggles door fimpjes, foto’s of andere berichtjes te delen via Whatsapp, Facebook of Instagram!

Zo houden we de verbinding met onszelf én elkaar!

 

 


Nu

De groepslessen zijn momenteel gepauzeerd, maar…

In de Holistische praktijk in Nieuw en Sint Joosland gaan de privélessen yoga, energetische behandelingen (Access Bars & Energetic Facelift), meditatie sessies (Yoga Nidra & iRest) en Bodyprocessen (Reiki & Access Consciousness) gewoon door.

 

 

Deze zijn voor iedereen beschikbaar en toegankelijk. Dus wil jij wat meer persoonlijke begeleiding of even ECHT een moment voor jouw Zelf? Wil jij je verdiepen, extra ontspannen of helen? Maak dan gerust een afspraak en reserveer jouw momentje ‘ME-time’ via www.nomiyoga.nl/contact of nomiyoga@outlook.com

 

Speciaal voor Sinterklaas, Kerst & verjaardagen. Maar ook heel mooi om zomaar cadeau te geven (of zelf te houden) zijn er waardebonnen van NOMI.

 

 

Neem contact met mij op om een cadeaubon te reserveren/kopen. Je kunt zelf de waarde van de bon bepalen, dus voor iedere portemonnee geschikt.


Toekomst

Gelukkig is het al bekend dat wij in 2022 (wanneer het weer veilig kan & mag) allemaal terug mogen komen in Hotel vd Valk Middelburg voor de heerlijke groepslessen. We mogen gebruik blijven maken van de mooie en comfortabele ruimtes en zullen dus binnenkort weer fijn samen yoga kunnen beoefenen! 😊

Hoe mooi is dat!?!

 

Mijn studie/cursus Pranayama & Breathwork is helaas wat vertraagd. Door ziekte vd docent uit Gent zijn er een aantal ‘online’ lessen verzet naar januari 2022. Het zal dus nog even duren, voordat ik mij officieel ademcoach mag gaan noemen.

Maar… ik kan je verzekeren, dat het weer een heeeeeeel mooie aanvulling is op wat ik nu al aanbied. Er is weer een hele wereld voor me open gegaan en ik heb al zo veel moois en interessants bijgeleerd!

Ik sta te trappelen om dit met jullie te mogen delen!

 

Dankjewel!

En dan bedank ik jou bij deze voor je aanwezigheid, liefdevolle aandacht, vertrouwen en energie, die jij het afgelopen jaar hebt gegeven en hebt mogen ontvangen.

Ik wens jou al het goede en geluk met alles wat er is en wie jij bent! En ik hoop je in 2022 weer verder te mogen helpen, begeleiden, ont-moeten en ont-spannen.

 

Mocht jij nog vragen, opmerkingen of ‘dingen’ hebben, waarvan je mij op de hoogte wilt brengen?

Weet dan dat je mij altijd mag mailen, appen, bellen enz.

Maak er een mooie en fijne kersttijd van!

 

En dan zie ik je hopelijk snel op de mat… of behandeltafel!!!

 

Namasté,

Naomi