NOMI Nieuws Februari 2022

“Never allow waiting to become a habit.

Live your dreams,

and take risks!

Life is happening now”

- Paolo Coelho –

 

 

Hopelijk gaat het goed met jou en je geliefden?

En ben je nog steeds goed voor jezelf aan het zorgen door yoga en andere ‘dingen’ te doen, die jij nodig hebt en waar jij blij van wordt.

 

Want… blijven dromen, doelen stellen en de ‘drive’ houden/vinden om alles te blijven beleven kost heel wat innerlijke kracht, lef en liefde.

Dit oefenen je op je matje, tijdens een meditatie of gewoon door een moment aandachtig te ademen.

Pauzeren, observeren en activeren.

 

Groepslessen yoga

De groepslessen zijn momenteel nog gepauzeerd, maar nu de coronaperikelen weer wat op de achtergrond geraken wil ik de groepslessen binnenkort graag weer herstarten.

 

Niet alleen jullie, maar ook ik mis de yogalessen, jullie heerlijke groep mensen, fijne energie en verbinding, die tot stand is gekomen afgelopen jaren.

 

Binnen vd Valk Middelburg zijn er echter wat wisselingen in de bedrijfsleiding geweest en sinds januari is er een nieuwe directie. Dit betekent dat ik opnieuw met ze rond de tafel ga en (nieuwe) afspraken zal maken over hoe/of de yogalessen vervolgd kunnen worden.

Ik hou jullie hiervan natuurlijk volledig op de hoogte en hoop snel duidelijkheid te kunnen brengen.

 

Maar ik kan jullie nu al wat lichtpuntjes geven om naar uit te kijken…. 😊

 

Voor eind Maart & April staan er twee heeeeeeel mooie nieuwe belevenissen gepland! Er zullen twee mooie Yoga & Wellness retreats georganiseerd worden. 

 

 

hierover volgen later en hou ook vooral Instagram & Facebook in de gaten 😉

Holistische praktijk in Nieuwland

In de Holistische praktijk in Nieuw en Sint Joosland gaan de privélessen yoga, energetische behandelingen (Access Bars & Energetic Facelift), meditatie sessies (Yoga Nidra & iRest) en Bodyprocessen (Reiki & Access Consciousness) gelukkig nog steeds door. En wat ben ik blij, dat ik jullie hier verder kan helpen en begeleiden meer gemak, vreugde en geluk te vinden! 😊

 

 

Wil jij ook wat meer persoonlijke begeleiding of even ECHT een moment voor jouw Zelf? Wil jij je verdiepen, extra ontspannen of helen? Maak dan gerust een afspraak en reserveer jouw momentje ‘ME-time’ via www.nomiyoga.nl/contact of nomiyoga@outlook.com

Persoonlijke ontwikkeling & groei

Mijn studie Pranayama & Breathwork is helaas wat vertraagd.

 

 

Door ziekte vd docent uit Gent zijn er een aantal ‘online’ lessen verzet en zal het iets meer tijd en geduld kosten om het einde te behalen.

Het zal dus iets langer duren, voordat ik mij officieel ademcoach mag gaan noemen en jullie mee mag nemen in de wondere wereld van de adem.


Tot zover het NOMI Nieuws voor nu.

En hopelijk kom ik snel bij jullie terug met een NOMI Nieuwsflits om de herstart vd groepslessen aan te kondigen.

Weet dat ik mijn uiterste best doe 😉

 

Mocht jij nog vragen, opmerkingen of ‘dingen’ hebben, waarvan je mij op de hoogte wilt brengen?

Weet dan dat je mij altijd mag mailen, appen, bellen enz.

 

En dan zie ik je hopelijk snel op de mat… of behandeltafel!!!

 

 

Namasté,

Naomi