NOMI Nieuws April 2022

“Don’t be afraid to shine,

The world needs your light”

- Gabby Bernstein –

 

De lente is aangebroken en misschien heb je het al gemerkt?

In de lente keert de energie naar buiten en ontwaakt de groeikracht in de natuur. Het licht neemt toe, de dagen worden langer en er komt steeds meer energie vrij. Dit is de tijd om te ontwaken, te openen en je levensenergie te activeren.

 

 

En daar mogen wij een deel van zijn. Een deel van het geheel!!! Want wat hebben we weer genoten. SAMEN! In o.a. de groepslessen yoga op de nieuwe locatie in Middelburg.


 

Yoga is voor iedereen!

Yoga is meer dan lichamelijke oefeningen om gezond te blijven en het voorkomen van ziekte. Yoga vermindert geestelijke onrust en brengt innerlijke rust en harmonie tot stand. Lichaamsoefeningen, ademhalingsoefeningen en ontspanningstechnieken zorgen voor een verbinding tussen lichaam en geest. Het pad van yoga is voor iedere yoga-beoefenaar een persoonlijke zoektocht naar een dieper bewustzijn. 

 

Heb jij nog niet deelgenomen aan één of meerdere groepslessen? Kom dan gerust een keertje meedoen om te ontdekken wat yoga voor jou kan betekenen!

Schrijf je hiervoor in via www.nomiyoga.nl/contact, nomiyoga@outlook.com of stuur me een WhatsApp berichtje.

 

Overzicht NOMI YOGA les data april t/m mei 2022

Maandag: 9.30-10.45 uur

Rust & Ontspanning

 

Dinsdag: 20.00-21.15 uur

Yin-Yang

Donderdag: 20.00-21.15 uur

Yin-Yang

4 april

-

7 april

11 april

12 april

-

Tweede paasdag

-

21 april

9 mei

-

-

16 mei

17 mei

-

23 mei

-

Hemelvaart

30 mei

31 mei

 

 

Leslocatie:       Gerrit van Veenstraat 1a

                  4333 AR Middelburg

 

Wil jij liever niet in een groep yoga beoefenen? Dan is er ruimte voor jou in de Holistische praktijk in Nieuw- en Sint Joosland voor privélessen. Zo is er dus ECHT voor iedereen een mogelijkheid om aan jezelf te werken, te leren ontspannen, flexibeler, krachtiger, kalmer, geconcentreerder en gelukkiger te worden!

En wie wil dit nou niet!? 😊

 

 

Vanaf juni hoop ik op heeeeeeeeeeeeeeel mooi weer, zodat we de yoga groepslessen weer heerlijk onder de blauwe hemel en in het gras kunnen gaan ontvangen. Dat duurt nog even en we zullen niet vooruit lopen op de feiten, maar we kunnen ons er natuurlijk al wel op verheugen 😉

Holistische praktijk in Nieuwland

Wat ben ik toch dankbaar, dat ik steeds weer én steeds meer mensen verder mag helpen, begeleiden en helen in mijn praktijk aan huis. In de Holistische praktijk in Nieuw en Sint Joosland is er de mogelijkheid om privélessen yoga, energetische behandelingen (Access Bars & Energetic Facelift), meditatie sessies (Yoga Nidra & iRest) en Bodyprocessen (Reiki & Access Consciousness) te ontvangen. Met de methodes en technieken, die ik heb geleerd, door ervaringen, die ik heb opgedaan en door te werken met mijn intuïtie kan ik meer gemak, vreugde en geluk laten vinden!

Hoe wordt het nog beter dan dit??? 😉

 

 

Wil jij ook wat meer persoonlijke begeleiding of even ECHT een moment voor jouw Zelf? Wil jij je verdiepen, extra ontspannen of helen? Maak dan gerust een afspraak en reserveer jouw momentje ‘ME-time’ via www.nomiyoga.nl/contact of nomiyoga@outlook.com