NOMI Nieuws Juni 2022

“No rain,

No flowers.”

 

En toen was het alweer juni!

De overgangsfase van lente naar zomer… wat een veranderingen, aanpassingen, onrust, maar ook helderheid, vertrouwen en schoonheid creëert deze fase.

 

Voel jij dat ook? En hoe ga jij hier mee om?

 

Reguliere Yoga groepslessen:

We zijn al samen naar buiten geweest! Eerder dan verwacht!?!

 

In ieder geval eerder dan gepland hebben we al heerlijk genoten van verschillende yogalessen in de buitenlucht, op het gras, onder de boom en hemel, achter de dijk en volledig in het leven.

 

Hoe mooi is dat!?!

 

De groepslessen yoga zullen in juni & juli zo veel mogelijk BUITEN gegeven worden….

Mits het weer het toelaat, natuurlijk.

 

Voor de ontspannende yogales op maandagochtend is er iedere week de optie om de les naar binnen te verplaatsen, dus deze lessen gaan sowieso door.

 

Voor de yin-yang yogales op dinsdagavond is er op 14 & 28 juni en 12 juli plek voor ons in de binnenlocatie in Middelburg. Voor de resterende data manifesteren we ‘gewoon’ schitterend weer 😉

 

Overzicht NOMI YOGA groepsles data juni & juli 2022

Buitenlocatie: Walravenstraat 9, 4339 AG Nieuw- en Sint Joosland

Binnenlocatie: Gerrit van Veenstraat 1a, 4333 AR Middelburg

 

Maandag: 9.30-10.45 uur

Rust & Ontspanning

Dinsdag: 19.30-20.45 uur

Yin-Yang

Pinksteren

7 juni

13 juni

14 juni of binnen om 20.00 uur

20 juni

21 juni

27 juni

28 juni of binnen om 20.00 uur

4 juli

5 juli

11 juli

12 juli of binnen om 20.00 uur

18 juli

19 juli

25 juli

26 juli

 

Bijzondere Yogales(sen)/evenementen:

 

Zoals je de afgelopen jaren van mij gewend bent geef ik af en toe ‘bijzondere’ yogalessen. Dit zijn lessen, die niet standaard op het lesrooster staan. Bijvoorbeeld: Yoga Nidra, Yin, Restorative, Ashtanga. 

 

Internationale yoga dag (21-06):


 

Dinsdag 21 juni is het internationale yogadag.

En net als afgelopen jaar organiseer ik ook dit jaar weer een ‘bijzondere’ Yoga Nidra les.

 

Yoga Nidra, ook wel bekent als de ‘slaap van de yoga’, is een staat van zijn.

Het is een vorm van meditatie, waardoor het brein (af)geleid wordt en het lichaam rust. Je verblijft tussen waken en slapen in, waardoor je alles wat er in jouw ‘mind’ is achter je kunt laten en kunt legen. Terwijl je lichaam stil ligt en je weg doezelt, blijf je tóch wakker.

 

Met o.a. een bodyscan ga je alle delen van je lichaam langs. Door ademhalings-, aandachts- en visualisatieoefeningen kom je dieper in je eigen energie en kunnen blokkades opgeheven worden. Je zuivert jezelf en maakt ruimte van-binnen-uit. Na afloop bruis je weer van de energie! Het werkt ook uitstekend als reflectiemoment aan het begin of einde van de dag.

Het is alsof je de stekker uit het stopcontact haalt en je computer (brein) opnieuw opstart. Er wordt ruimte gemaakt, ballast gaat overboord en het brengt overzicht, inzicht en rust.

 

Het brengt je diepe ontspanning, verbetert fysieke en mentale gezondheid, je wordt veerkrachtiger en kunt beter omgaan met emoties en (terugkerende) gedachten. Je gaat beter slapen en je rust ook weldegelijk uit.

 

Één Yoga Nidra sessie van ongeveer 45 min. Staat gelijk aan 4 uur diepe slaap.

 

De kosten voor deze ‘bijzondere’ les zijn €12,50

 

Wil jij deze ‘bijzondere’ yogavorm eens ont-dekken? Of weet jij al zeker, dat je (weer) wilt deelnemen aan deze heerlijke les? Schrijf je dan snel in door me een berichtje te sturen via nomiyoga@outlook.com, www.nomiyoga.nl/contact , Whatsapp of via de inschrijflijsten bij de groepslessen.

 

 

 

NOMI Yoga & healTea Treat(ment):

Verras en verwen jezelf met yoga en gezonde lekkernijen!

 

Wat is het toppunt van jezelf (laten) verzorgen?

Juist! Een heerlijke yogales in de buitenlucht met aansluitend een gezonde traktatie.  

 

Goed nieuws!

NOMI en Theetuin ’t Lokkertje hebben een sublieme samenwerking gecreëerd en organiseren samen jouw perfecte relax-ochtend.

 

Op zaterdag 25 juni van 10.00-12.30/13.00 zal er een Yin-Yang Yoga groepsles BUITEN gegeven worden met daarna onbeperkt thee & gezonde + hartige + zoete hapjes met als afsluiter een heerlijke soep met stokbrood & smeersels.

Wie wil dit nu niet???

 

Iedereen is van harte welkom vanaf 9.45 uur op het puntje gras achter de dijk en tussen de boompjes links aan de Zaagmolendijk 14 te Nieuw en Sint Joosland. De NOMI yogales zal om 10.00 uur starten.

 

Door het beoefenen van inspannende en ontspannende yogahoudingen zullen we de balans in ons lichaam, geest en energie (terug)brengen. Het is als het ware een ontdekkingsreis in jezelf, waardoor je erachter komt wat jouw aandachtspunten en mogelijkheden zijn. En hoe jij jouw Zelf het beste kunt verzorgen. Wat heb jij nodig om gezond en gelukkig te zijn/worden?

 

Na de yogales (rond 11.30 uur) steken we het straatje over en wordt je ontvangen door Heleen Lokker in de Theetuin voor een heerlijke ‘healthy Tea Treat’. Deze gezonde traktatie kan je beschouwen als lunch. Het zal jouw honger stillen en je voeden. In een gezellige sfeer met onbeperkt theeleuten, smikkelen en smullen zal jij bijkomen, herstellen en je weer helemaal als nieuw voelen.

 

Deze mooie ochtend kost €26,50 per persoon

 

Kortom een heeeeeerlijk relaxte ochtend, start van het weekend en nieuw begin van…..?!?

 

Heleen en Naomi wensen je alvast heel veel voorpret en vrijheid en zien je graag binnenkort op de mat, in het gras en aan de thee!

 

Wil jij deelnemen aan dit unieke evenement? Schrijf je dan snel in door me een berichtje te sturen via nomiyoga@outlook.com, www.nomiyoga.nl/contact , Whatsapp of via de inschrijflijsten bij de groepslessen.

 

 

Holistische praktijk in Nieuwland:

In de Holistische praktijk in Nieuw en Sint Joosland is er de mogelijkheid om privélessen yoga, energetische behandelingen (Access Bars & Energetic Facelift), meditatie sessies (Yoga Nidra & iRest) en Bodyprocessen (Reiki & Access Consciousness) te ontvangen. Met de methodes en technieken, die ik heb geleerd, door ervaringen, die ik heb opgedaan en door te werken met mijn intuïtie kan ik ook jou meer gemak, vreugde en geluk laten vinden!

 

Hoe wordt het nog beter dan dit??? 😉

 

 

Wil jij ook mijn persoonlijke begeleiding of even ECHT een moment voor jouw Zelf? Wil jij je verdiepen, extra ontspannen of helen? Maak dan gerust een afspraak en reserveer jouw momentje ‘ME-time’ via www.nomiyoga.nl/contact of nomiyoga@outlook.com

 

Op Facebook en Instagram komen vaak de beschikbare plekjes langs om jouw afspraak te plannen, dus hou ook de social-media in de gaten 😊

 

En zo eindig ik het NOMI Nieuws voor nu.

 

Mocht jij vragen, opmerkingen of ‘dingen’ hebben, waarvan je mij op de hoogte wilt brengen?

Weet dan dat je mij altijd mag mailen, appen, bellen enz.

 

En hopelijk mag ik jou dan binnenkort weer ont-moeten op de mat… of de behandeltafel!!!

 

Namasté,

 

Naomi Goozen-Geertse