NOMI Nieuws Oktober 2022

 

‘If you feel like you’re losing everything,

Remember that trees lose their leaves every year

And they still stand tall and wait for better days to come.’

 

 

De herfst is hier….

En we merken de verandering al buiten ons (lagere temperaturen, vochtigere lucht, korter licht enz.)

Herfst staat ook binnenin ons voor loslaten, fysiek, mentaal en energetisch.

 

In deze periode is het belangrijk om extra aandacht te geven aan opbouw van weerstand en het naar binnen keren van de zintuigen.

Met krachtige en verwarmende houdingen blijft je lichaam fit en vitaal.

Door rust en balans in iedere houding te brengen, geeft het je kalmte en zelfvertrouwen. Het bewust sturen en loslaten vd adem zorgt ervoor, dat jij je kunt voeden (in plaats van vullen) en reinigen (loslaten wat jij niet meer nodig hebt)

 

Afgelopen maand zijn wij ook letterlijk naar binnen gegaan… in de Body & Mind zaal bij Puur & Intens zijn wij nu al gewend. En wat een fijne ruimte is het!

In een sfeervolle omgeving zijn er al heerlijke ontspannende en inspannende yogalessen en Breathwork sessies gegeven. En wat fijn om te zien, dat jullie weer enthousiast in de lessen komen. En dat er ook weer nieuwe deelnemers bijgekomen zijn.

WELKOM!

 

Rust

Na mijn besluit de groepslessen niet in trajecten en ‘small group’ te geven en alles dus te laten zoals het is. Is de rust wedergekeerd. Superfijn!!!

De lessen zullen wel op elkaar afgestemd worden en elkaar opvolgen, dus eigenlijk geef ik toch een traject 😉 Alleen zullen de groepen niet verkleind worden en zal de samenstelling van de groepen af en toe wisselen. Iedereen is dus (zoals altijd) vrij en van harte welkom om deel te nemen aan de yogalessen & Breathwork sessies.

 

Inschrijven

De zaal is zoals iedereen heeft gemerkt kleiner dan dat we gewend zijn. 13 matjes passen goed in de ruimte, dus zal ik de inschrijflijsten hierop aanpassen. Er zal van jullie wel wat passen en meten gevraagd worden, zodat iedereen zijn/haar ruimte ook echt kan pakken. Maar met onze capaciteit van tolerantie en verbinden zal dit vast helemaal goed komen 😉

 

Dit betekent dat ik, net zoals in Hotel vd Valk & het oude schoolgebouw in Middelburg, ook nu weer met een reservelijst werk. De eerste 13 deelnemers zijn verzekert van een plekje in de les. Degenen, die hierna inschrijven komen op de reservelijst en worden benadert wanneer er een afmelding is. Je krijgt het dan zsm van mij te horen (via whatsapp of email), als je tóch deel kunt nemen aan de yogales.

 

Ook de kosten zullen vanaf oktober weer teruggaan naar het ‘oude’ tarief van €12,50 per persoon per les. Het scheelt misschien niet veel, maar voor mij kan dit nét het verschil maken in mijn huurprijs, salaris of het door laten gaan van een les.

Reserveer jouw plekje dus op tijd en hou ook de afmeldingsprocedure in de gaten!  (kosteloos 24 uur voor aanvang vd les… zie algemene voorwaarden)  

 

Wil jij je al opgeven voor één of meerdere groepslessen? Stuur me dan gerust een berichtje via email: nomiyoga@outlook.com de website: www.nomiyoga.nl/contact of Whatsapp: 06-10075796 met de aangegeven data & tijden. Ik schrijf je graag in 😊

 

Groepslesrooster

Maandag 9.30-10.45 uur: ‘Stress Relief’ = Ontspannende Yin Yoga, Mindfulness & Breathwork

Woensdag 19.00-20.15 uur: Functionele Yoga (Ashtanga based) = Actieve/Dynamische Yoga

Woensdag 20.30-21.30 uur: Breathwork = Ademhalingsoefeningen & Functionele Yoga

 

De oplettende lezer valt het misschien op, dat de Functionele Yogales op maandag van 11.00-12.15 uur komt te vervallen. Helaas is er afgelopen maand niet genoeg animo geweest voor deze les, dus is het niet rendabel om deze door te zetten.

 

Er wordt al wel wat gefluisterd over een Hatha Yogales op deze dag & tijd…. Wie weet komt er in de toekomst weer een poging 😉 Ik hou je natuurlijk op de hoogte.

 

Holistische praktijk

Wat ben ik toch dankbaar, dat ik steeds weer én steeds meer mensen verder mag helpen, begeleiden en helen in mijn praktijk aan huis. In de Holistische praktijk in Nieuw en Sint Joosland is er de mogelijkheid om privélessen yoga, energetische behandelingen (Access Bars® & Energetic Facelift®), meditatie sessies (Yoga Nidra & iRest) en Bodyprocessen (Reiki & Access Consciousness) en Breathwork sessies te ontvangen. Met de methodes en technieken, die ik heb geleerd, door ervaringen, die ik heb opgedaan en door te werken met mijn intuïtie kan ik jou meer gemak, vreugde en geluk laten vinden!

 

Jaaaa… ik heb eindelijk mijn ‘papiertje’ binnen als ‘bewijs’ van het positief afronden van de Breathwork Teacher Training. Sinds 30 juni mag ik mijzelf ‘Ademcoach’ noemen. En vanaf 1 september geef ik dus ook de groeps- & privé sessies. Hierbij komt veel bewustzijn kijken. Door verschillende oefeningen en testen krijg je inzicht in hoe jij eigenlijk ademt en of dit ook anders/beter kan 😊 Er zijn veel eye-openers en er worden hierdoor snel veranderingen en positieve resultaten geboekt.

 

Hoe wordt het nog beter dan dit??? 😉

 

Wil jij ook wat meer persoonlijke begeleiding of even ECHT een moment voor jouw Zelf? Wil jij je verdiepen, extra ontspannen of helen? Maak dan gerust een afspraak en reserveer jouw momentje ‘ME-time’ via www.nomiyoga.nl/contact of nomiyoga@outlook.com

 

 

Op Facebook en Instagram komen vaak de beschikbare plekjes langs om jouw afspraak te plannen, dus hou ook de social-media in de gaten 😊

 

Herfstvakantie

Van 24 t/m 28 oktober is het herfstvakantie. En ik doe daar ook aan mee 😊 Dussss…. Dan even geen groepslessen en afspraken in de Holistische praktijk.

 

En zo eindig ik het NOMI Nieuws voor nu.

Mocht jij verder nog vragen, opmerkingen of ‘dingen’ hebben, waarvan je mij op de hoogte wilt brengen?

Weet dan dat je mij altijd mag mailen, appen, bellen enz.

 

Tot snel op de mat… of behandeltafel!!!

 

Namasté,

Naomi Goozen-Geertse