NOMI Nieuws December 2022

“Remember….

The light deep within your Self can energize and warm you.

Even on the darkest, coldest winter day.”

- Naomi -

 

 

Het einde van het jaar 2022 is in zicht….

De winter is de donkerste periode van het jaar. Energetisch loopt de winter van 6 november tot 6 februari en bereikt op 21 december haar hoogtepunt (zo ook bij ons; op woensdag 21 december zullen de laatste groepslessen van het jaar gegeven worden) De aarde lijkt te slapen. Energetisch lijkt alles in totale rust. De natuur trekt zich terug om klaar te maken voor vernieuwing.

 

Voor een gezond leven zijn zowel yin als yang belangrijk. Er is een tijd van groei en naar buiten treden en er zijn momenten nodig van reflectie en het geleerde te laten integreren in ons leven.

 

Met vallen en opstaan, rennen en stilstaan, samen en alleen zijn wij afgelopen tijd gegroeid! In december kijken we vaak terug; we reflecteren. Maar maken ook weer plannen voor de toekomst; goede voornemens?

 

Een moment om alles even toe te laten en je te realiseren waar jij bent op dit moment. Hoe je hier bent gekomen en hoe jij verder wilt gaan….

 

En we gaan verder!

 

Groepslessen

Zoals ik jullie in de zomer en aan het begin van deze reeks lessen heb verteld zijn de groepslessen van NOMI tijdelijk ondergebracht bij ‘Puur & Intens’. En dat is errug goed bevallen! 😊

 

Maar….. gisteren (2 december) heb ik weer een gesprek gehad met de mannen van ‘Labeur Lifestyle & Training’ en zij konden mij vertellen dat hun ‘Body & Mind’ groepsleszaal bijna klaar is voor gebruik. We hebben gisteren samen gekeken naar de indeling, materialen en mogelijkheden voor de ruimte en voor NOMI.

 

Het ziet er al goed uit en klinkt veelbelovend, maar het is nog niet zover. Er zijn nog wat onduidelijkheden en er zal nog meer overleg plaats moeten vinden, maar zoals het nu voelt ben ik zeker bereid om deze overstap te maken én waarschijnlijk zelfs uit te gaan breiden!

 

Helaas kan ik jullie de data & exacte invulling van mijn lesprogramma voor de toekomst nog niet precies vertellen, maar dit zal binnenkort duidelijk worden. Wat ik jullie wel kan meegeven is dat het aan het begin van 2023 gerealiseerd zal worden en de lessen die ik momenteel geef gewoon op dezelfde tijden en dagen vervolgd zullen worden. Tot die tijd zal ik mijn lessen gewoon nog bij ‘Puur & Intens’ geven.  

 

 

En ik hou jullie natuurlijk volledig op de hoogte! 😊

 

 

 

Cadeaubonnen

Speciaal voor Sinterklaas, Kerst & verjaardagen. Maar ook heel mooi om zomaar cadeau te geven (of zelf te houden) zijn er waardebonnen van NOMI.

 

 

Neem contact met mij op om een cadeaubon te reserveren/kopen. Je kunt zelf de waarde van de bon bepalen, dus voor iedere portemonnee geschikt.


Holistische praktijk

In de Holistische praktijk in Nieuw en Sint Joosland is er de mogelijkheid om privélessen yoga, energetische behandelingen (Access Bars & Energetic Facelift), meditatie sessies (Yoga Nidra & iRest), Bodyprocessen (Reiki & Access Consciousness) en Breathwork sessies te ontvangen. Met de methodes en technieken, die ik heb geleerd, door ervaringen, die ik heb opgedaan en door te werken met mijn intuïtie kan ik ook jou meer gemak, vreugde en geluk laten vinden! Je verder helpen naar een gezonde en gelukkige jij. De beste versie van jouw Zelf?!

 

Hoe wordt het nog beter dan dit??? 😉

 

Heb jij behoefte aan wat extra verzorging, last van een dipje of zit je echt in een crisis-periode? Zit je momenteel niet lekker in je vel, ben je moe, lusteloos, vergeetachtig, hormonaal uit balans of heb je stress gerelateerde klachten? Heb je last van (faal)angst, beperkende (dwang)gedachten of ben je somber? Dan kun jij wel wat extra hulp gebruiken.

 

In 2022 zijn er op dit moment nog 3 plekjes beschikbaar: Woensdag 21-12 om 9.00 & 10.45 uur en vrijdag 23-12 om 9.00 uur.

Wil jij mijn persoonlijke begeleiding of even ECHT een moment voor jouw Zelf? Wil jij je verdiepen, extra ontspannen of helen? Maak dan gerust een afspraak en reserveer jouw momentje ‘ME-time’ via www.nomiyoga.nl/contact of nomiyoga@outlook.com

 

Wil jij het nieuwe jaar goed beginnen? Een afspraak plannen voor 2023 kan natuurlijk ook al 😉

 

Op Facebook en Instagram komen vaak de beschikbare plekjes langs om jouw afspraak te plannen, dus hou ook de social-media in de gaten.

 

 

Nieuwe behandeling

Reiki met edelstenen:

 

Een edelsteen bestaat uit energetische trillingen. Als je een edelsteen vasthoudt of op je lichaam draagt wordt de energetische trilling van de steen door jouw lichaam overgenomen en andersom wordt jouw energetische trilling overgenomen door de steen. Hierdoor kan energie dus uitgewisseld, afgevoerd en opgenomen worden. Wanneer er een onbalans in jouw lichaam is kunnen de stenen en de Reiki deze oplossen. Het lichaam kan een nieuwe balans vinden en herstellen.

 

Door edelstenen te plaatsen op het lichaam waar de grootste energiepunten/-knopen (Chakra's) zich bevinden, stimuleren de stenen deze delen extra. Wanneer er Reiki toegevoegd wordt zal de energie nog actiever stromen en worden alle trillingen versterkt. Hierdoor kun jij sneller/beter vastzittende energie in gang zetten, loslaten en nieuwe energie opnemen. Je zal weer in balans en harmonie komen met jouw natuurlijke staat van 'zijn'.

 

Deze behandeling is heel eenvoudig in te zetten bij onrust, vermoeidheid, stress en lichamelijke klachten.

Laat jouw Zelf ondersteunen door de stenen uit de aarde en de universele energie (Reiki) die overal is.

 

"Take what you need!"

 

Deze behandeling is in 3 versies (lengtes) te reserveren en naar wens op voorzijde en/of achterzijde van het lichaam te ontvangen.

(30 min. voor €35,- / 45 min. voor €45,- / 60 min. voor €65,-)

 

 

Kijk voor het hele aanbod met kosten op: https://www.nomiyoga.nl/reserveren-kosten/

 

Kerstvakantie

Van 26 december t/m 6 januari is het kerstvakantie. En ik doe daar ook aan mee 😊

Dussss…. Dan even geen groepslessen en geplande afspraken in de Holistische praktijk.

 

Ik weet als geen ander dat juist deze periode ook best een uitdaging kan zijn. Dat oude patronen en valkuilen weer de kop op kunnen steken en soms extra spanning geven. Mocht jij in de kersvakantie ECHT wat extra hulp nodig hebben… weet dan dat je altijd contact met me op mag nemen. We kunnen dan samen kijken of er tóch een behandelmoment afgesproken kan worden 😉

 

 

Dankjewel!

En dan bedank ik jou bij deze voor je aanwezigheid, liefdevolle aandacht, vertrouwen en energie, die jij het afgelopen jaar hebt gegeven en hebt mogen ontvangen.

 

 

Ik wens jou al het goede en geluk met alles wat er is en wie jij bent! En ik hoop je straks in 2023 weer verder te mogen helpen, begeleiden, ont-moeten en ont-spannen.

 

 

Mocht jij nog vragen, opmerkingen of ‘dingen’ hebben, waarvan je mij op de hoogte wilt brengen?

Weet dan dat je mij altijd mag mailen, appen, bellen enz.

Maak er een mooie en fijne kersttijd van!

 

En dan zie ik je hopelijk snel op de mat… of behandeltafel!!!

 

Namasté,

 

Naomi Goozen-Geertse