NOMI Nieuwsflits Februari 2023

 

“The magic in new beginnings

is truly the most powerful of them all.”

- Josiyah Martin -

 

De eerste week van een nieuw begin bij ‘Labeur Lifestyle & Training’ zit erop!

 

En wat is de ruimte mooi geworden!!!

Er hangt een heerlijk relaxte en comfortabele sfeer en de mensen & energie voelen zo goed! Ik ben superblij met deze fijne nieuwe start en heb (gelukkig) ook alleen nog maar positieve reacties gehad.

 

 

Heeeerlijk als alles zo samen komt 😊

Ben jij nog niet naar een groepsles geweest, maar wil je dit wel eens proberen?

Je bent van harte welkom!

 

De lessen zijn voor iedereen en elk niveau toegankelijk. Je hoeft niet lenig of sterk te zijn. Juist niet! Anders valt er niets meer te leren. Of toch wel….? 😉

 

Yoga is geen wedstrijd en gaat niet om de buitenkant. Iedereen heeft een lichaam gekregen, waar die het mee moet doen. Door ervaringen, die je hebt opgedaan in jouw leven, door verwachtingen, aannames, overtuigingen, gevoelens en nog veel meer ‘dingen’ ben jij geworden wie jij bent. En dat is goed! Daarmee omgaan in de wereld van nu is de kunst.

 

Kom gerust oefenen op de mat, zodat jij gemakkelijker en vrijer met jouw lichaam, gedachten, gevoel en energie door het leven kan gaan.

 

Groepslessen

Het groepslesrooster is als volgt:

Maandagochtend:  9.30-10.45u: Stress Relief (Yin yoga, Mindfulness & Breathwork)

11.00-12.00u: Breathwork (Pranayama, modern ademwerk, yoga

& Mindfulness)

Woensdagavond:   19.00-20.15u: Functionele yoga (Ashtanga based)

20.30-21.30u: Breathwork (Pranayama, modern ademwerk, yoga

& Mindfulness)

Vrijdagochtend:    9.30-10.45u: Yin Yang Yoga (in- & ontspanning)

                    11.00-12.00u: Yoga Nidra (liggende begeleide meditatie)

 

Aanmelden voor een les kan heel gemakkelijk via mij (stuur me een berichtje via www.nomiyoga.nl, nomiyoga@outlook.com, whatsapp) en de kosten zijn nog steeds €12,50 per les. Deze kan je contant of via ‘Tikkie’ voldoen.

 

Aanmelden kan nog een uur voordat de les start, maar afmelden is kosteloos 24 uur voor aanvang van de les. Dit is een belangrijk gegeven, wat ik (nu mijn huur een stuk hoger ligt dan voorheen) zeker aan moet houden.

 

Sommige lessen zijn nieuw en worden nog niet zo goed bezocht. Dit is heel logisch…. Een opstartfase is altijd normaal en ik geef deze lessen dan ook de tijd om vorm te krijgen. Echter moet ik wel een minimum aantal inschrijvingen hebben om de les door te kunnen laten gaan (anders is dit niet rendabel voor mij)

 

Bij minimaal 6 personen zal de les doorgaan. Schrijf je dus vooral van te voren in, zodat ik op tijd kan beslissen of de lessen gegeven of geannuleerd moeten worden.

 

Ik vertrouw erop dat jullie dit begrijpen, want zoals jullie weten is ieder begin moeilijk (we zijn immers allemaal een keer ergens mee begonnen…. Yoga bijvoorbeeld 😊)

 

Vakantie

Jullie zijn gewend van mij dat ik alle schoolvakanties ook vrij neem, dus dat de lessen dan niet door gaan.

Omdat we nu nét lekker op gang zijn zal ik in de voorjaarsvakantie ‘gewoon’ mijn lessen door blijven geven (bij genoeg animo, zoals hierboven beschreven)

 

Dussss… misschien kun jij in de voorjaarsvakantie (20 t/m 24 feb) eens deelnemen aan een andere, nieuwe of extra les? Een vriend/in, partner, kennis of iemand anders meenemen?

Hou je vooral niet in en schrijf jezelf in!!

 

Mocht jij nog vragen, opmerkingen of ‘dingen’ hebben, waarvan je mij op de hoogte wilt brengen?

Weet dan dat je mij altijd mag mailen, appen, bellen enz.

 

En dan zie ik je hopelijk snel op de mat… of behandeltafel!!!

 

Namasté,

 

Naomi Goozen-Geertse