NOMI Nieuws Maart 2023

 

 

Lente

Als de vogels de plek van de wekker innemen

- Loesje -

 

Voel jij het ook al…? “Spring is in the air!”

 

Merk je het bij jezelf en aan alles om je heen? Maart is de maand dat het lente wordt en alles weer wat lichter en luchtiger is. Er komt letterlijk iedere dag wat meer licht bij, de lucht/atmosfeer wordt minder drukkend, de natuur begint ‘wakker’ te worden door nieuwe blaadjes, knoppen en bloemen te laten groeien en de eerste lammetjes worden geboren. Mens, dier en de hele natuur is eraan toe om weer naar buiten te gaan!

 

Na terug getrokken te zijn in de winter, rust genomen te hebben en de stilte te hebben opgezocht merk je misschien dat je weer nieuwe ideeën, plannen en doelen voor jezelf hebt gemaakt? Maak gebruik van de vitale lente-energie en zet een visie/intentie/sankalpa voor jouw toekomst!

 

Zet ook jouw persoonlijke energie (prana) in beweging door meer strekkende (yin) yoga houdingen te beoefenen en diepgaande ademhalingsoefeningen te doen. Uit je gevoelens en laat alles vrij stromen, zodat er nieuwe ‘dingen’ voor in de plaats kunnen komen. Transformeer! Laat jezelf inspireren en geruststellen dat alles een cyclus heeft; de maan, de seizoenen, maar ook jij! Jij bent een deel van dit alles.

 

Jij bent… ‘All in one’

 

Holistische praktijk

Verdiepen, ontdekken, laagje voor laagje ontleden, loslaten en helen….

 

 

Dat gebeurd allemaal in de Holistische praktijk in Nieuw en Sint Joosland. En of jouw ‘ingang’ nu via jouw lichaam is (dmv Yoga) of via jouw brein (dmv Access Bars/iRest) of via jouw energie (dmv Reiki/Bodyprocess/Breathwork)

 

Er is altijd een manier om verder te gaan! Voorbij jouw beperkingen is er nog zo veel meer!

 

Vanaf 1 maart zal ik een nieuwe combi behandeling gaan geven: All in one, Deep dive healing.

 

Met deze behandeling gaan wij op zoek naar wat jou persoonlijk helpt.

 

Alle ‘ingangen’ mogen geopend worden en alle ballast mag overboord. Het leegmaken of LICHT maken staat centraal. We duiken diep in jouw systeem om jou te laten transformeren, zodat jij meer gemak, geluk en vrijheid gaat ervaren!

 

Wil jij deze nieuwe combi behandeling ontvangen?

Stuur me dan een berichtje voor data & mogelijkheden naar www.nomiyoga.nl/contact of nomiyoga@outlook.com

Alle andere behandelingen/sessies/lessen kun je vinden op mijn website www.nomiyoga.nl.

 

 

Reserveer gerust van tevoren jouw momentje ‘Me-time’. Ik begeleid je graag naar een gezondere en gelukkigere toekomst!


Groepslessen

De eerste maand bij ‘Labeur Lifestyle & Training’ zit erop!

En wat is het een mooie start geweest! 😊

 

De bestaande groepslessen zijn goed doorgezet en de nieuwe groepslessen zijn volop in ontwikkeling. De Yin Yang yogales op vrijdagochtend wordt langzaamaan stabieler en ik heb dan ook het volste vertrouwen dat we deze kunnen voortzetten.

 

 

De geplande Breathwork sessie op maandagochtend en de Yoga Nidra sessie op vrijdagochtend willen nog niet ‘van de grond’ komen. Ik ben me ervan bewust dat alles tijd nodig heeft, dus ik laat ze voor nu nog op het rooster staan. Maar misschien is een groepsles op die tijd (11.00-12.00uur) niet haalbaar? We gaan het zien.

 

 

Na een maand bezig geweest te zijn heb ik gelukkig HEEEEEEEL veel positieve berichten gehad over de ruimte, de sfeer en alle faciliteiten die bij ‘Labeur Lifestyle & Training’ aangeboden worden. SUPERFIJN!!! 😊

 

Nu is het ook zo, dat ik na een maand een overzicht heb van mijn baten & lasten 😉

De huur is een stuk hoger en de inflatie heeft er ook flink ingehakt. Maar ik had ervoor gekozen om de kosten en inschrijfprocedure niet te veranderen. Er veranderde immers al genoeg. We hebben deze verandering goed doorstaan en kunnen dus door naar de volgende fase, want…. Je voelt hem al aankomen… helaas zal ik tóch ‘iets’ aan de prijzen moeten doen.

 

In de Holistische praktijk heb ik de inflatie en dus prijsverhoging al doorgerekend en ik ben genoodzaakt dit ook voor de groepslessen te moeten doen. Nog niet meteen, want ik bereid jullie graag voor op wat er gaat komen. Maar vanaf 1 april (nee, geen grapje) zullen de kosten van 10% voor de inflatie en €0,25 voor de verhoogde huurprijs bij de leskosten komen. Dit betekent dat de prijs per groepsles per persoon vanaf 1 april €14,- zal zijn.

 

Ik vind dit een heel lastig besluit, maar ben ervan overtuigd dat jullie mijn besluit zullen begrijpen. Zo is alles weer in balans en kunnen we vol (positieve) energie verder!

 

Mochten er nog vragen, opmerkingen of ‘dingen’ zijn, waarvan je mij op de hoogte wilt brengen?

Weet dan dat je mij altijd mag mailen, appen, bellen enz.

 

En dan zie ik je hopelijk snel weer op de mat… of behandeltafel!!!

 

Namasté,

 

Naomi Goozen-Geertse