NOMI Nieuwsflits Mei 2023

 

‘Real freedom lies in connection with nature, not in civilization.

Go outside, look deep into nature, and you will understand everything better”

 

 

- Charles Lindbergh & Albert Einstein –

 

Aankondiging & uitnodiging yogalessen BUITEN

 

Jaaaa…. Het zonnetje is er! En ze schijnt inmiddels volop.

Dat betekent dat de BUITEN yogalessen steeds dichterbij komen 😊

JOEPIEIEIEIEIE!!!!!

 

2e Pinksteren:

‘Stress Relief’ yogales op Maandag 29 mei van 9.30-10.45 uur

Staat de eerste yogales BUITEN gepland. En jij bent van harte welkom om deel te nemen aan deze heeeeerlijk zachte en ontspannende les.  

 

Hij zal, zoals wij nu al jaren gewend zijn 😉, gegeven worden in ‘the backyard’ (mijn achtertuin) of in de ‘Buurtuun’ (tuin van mijn lieve buurtje). Walravenstraat 9 in Nieuw- en Sint Joosland.

 

 

Wil jij deelnemen aan deze les? Schrijf je dan in via de inschrijflijst, de website (www.nomiyoga.nl/contact), Whatsapp (06-10075796) of ‘Social media (Facebook/Instagram)

 

Juni & Juli

Het plan is om in juni & juli (bij goed weer) de maandagochtend ‘Stress Relief’ yogales van 9.30-10.45 uur buiten te gaan geven en op dinsdagavond van 19.30-20.45 uur Yin-Yang yoga als exraatje.

 

Wanneer het weer het toelaat, zullen wij dus heerlijk in de buitenlucht, (hopelijk) het zonnetje, de geluiden van de omgeving en onszelf opgaan. 😊

 

Wanneer het weerbeeld er niet goed uitziet, en ik beslis de les niet door te laten gaan, dan word je uiterlijk 1 uur voor aanvang van de les hierover ingelicht via whatsapp of telefoon (geef je telefoonnummer dus door, zodat ik je bijtijds kan informeren)

 

De les van maandagochtend zal dan, zoals gewoonlijk, in Vlissingen binnen bij ‘Labeur Lifestyle & Training’ gegeven worden. Voor de disdagavond wil ik dit ook zo regelen. Hierover later meer duidelijkheid.   

 

Neem voor de lessen buiten zelf alle materialen mee die je nodig hebt, zoals een matje of badhanddoek, blokken en deken!

Trek laagjes kleding aan, zodat je je kunt aanpassen aan de opwarming en afkoeling van je lichaam en de omgeving!

Denk ook aan zonnebrandcréme of muggenmelk 😉

 

De kosten van een yogales BUITEN zullen €12,50 zijn, binnen blijft €14,-. Deze kosten kunnen contant of via een ‘Tikkie’ voldaan worden.

 Afmelden voor de les kan kosteloos 24 uur van tevoren!

 

LET OP!

De groepslessen op woensdagavond: Functionele yoga van 19.00-20.15 uur & Breathwork van 20.30-21.30 uur, zullen BINNEN in de ‘body & mind’ zaal gegeven blijven worden in Vlissingen bij ‘Labeur Lifestyle & Training’.

 

Mocht je meer informatie willen, heb je nog vragen, opmerkingen of andere ‘dingen’, waarvan je mij op de hoogte wilt brengen?

Weet dan dat je mij altijd mag mailen, appen, bellen enz.

 

Geniet van het zonnetje, jezelf en alles wat er is 😊

 

En hopelijk zie ik je dan snel op de mat… of behandeltafel!!!

 

Namasté,

 

Naomi Goozen-Geertse