NOMI Nieuws Juni 2023

 

“No rain,

No flowers.”

 

En toen was het alweer juni!

De overgangsfase van lente naar zomer… wat een veranderingen, aanpassingen, onrust, maar ook helderheid, vertrouwen en schoonheid creëert deze fase.

Voel jij dat ook? En hoe ga jij hier mee om?

 

Reguliere Yoga groepslessen

We zijn al samen naar buiten geweest! Eerder dan verwacht!?!

 

Op 2e Pinksteren was het dan ‘eindelijk’ zover! Wat was het een heerlijke ochtend. Samen met 18 dames en 3 heren hebben we een fantastisch begin gemaakt. Het yogaseizoen BUITEN is geopend! 😊

De groepslessen ‘Stress Relief’ op maandagochtend van 9.30-10.45 uur en Yin-Yang yoga op dinsdagavond van 19.30-20.45 uur zullen in juni & juli zo veel mogelijk BUITEN gegeven worden…. Mits het weer het toelaat, natuurlijk.

Wanneer het weerbeeld er niet goed uitziet, dan kunnen deze lessen verplaatst worden naar BINNEN bij ‘Labeur Lifestyle & Training’ in Vlissingen.

Hoe mooi is dat!?!?

 

Op woensdagavond zullen de lessen ‘Functionele’ yoga van 19.00-20.15 uur en Breathwork van 20.30-21.30 uur BINNEN blijven op onze vaste groepsleslocatie te Vlissingen.

 

Inschrijven

LET OP! Geef je voor elke groepsles van tevoren op, zodat ik weet wie er komt en welke materialen er geregeld dienen te worden. Voor de lessen BINNEN geldt dat er een minimum aantal van 5 deelnemers nodig is om de les door te kunnen laten gaan (ivm huur e.a. kosten). Wacht dus aub niet tot het laatste moment met inschrijven. Een kort berichtje via WhatsApp, email of via de inschrijflijsten op de leslocatie is voldoende. De ochtend of avond voor de les neem ik de beslissing of de les gegeven kan worden of niet…. Ik hou jou hiervan natuurlijk stipt op de hoogte!

 

Bijzondere Yogales(sen)/evenementen

Er is een kleine wijziging in het eerder gemaakte ‘Special class’ rooster.

Waarom? Omdat het kan 😉 Omdat het zonnetje schijnt én omdat het (bijna) volle maan is.

 

Vorig jaar heb ik het BUITEN seizoen afgesloten met een ‘Special class’ Mindfulness & Breathwork, met als thema: volle maan. Het was toen mijn eerste sessie met deze inhoud en die is toen heeeeeeel goed ontvangen. Nu stond er voor aanstaande zaterdag 3 juni eigenlijk een ‘Transformational Breathwork’ sessie gepland, maar…. Nu het zulk fijn weer is en wederom volle maan, vind ik het super mooi en toepasselijk om deze cyclus te starten, zoals we geëindigd zijn, dusss…. Met een Mindfulness & Breathwork sessie BUITEN met als thema: volle maan.

 

Deze les is uitermate geschikt voor mensen, die nog geen ervaring hebben met Mindfulness of Breathwork. Ik neem je graag mee in de verschillende technieken, laat je ontdekken wat het inhoudt en geef je de ruimte om jou te laten ervaren ipv te oordelen, verdedigen en beschermen. Dit is de perfecte gelegenheid om open en aanwezig te zijn met de elementen en de maanenergie en…. Natuurlijk jouw Zelf!

 

Mindfulness & Breathwork groepssessie (volle maan-dag)

 

Het is volle maan; een nieuw begin. Symbool van alle cycli....

 

Op zaterdag 3 juni van 10.00-11.30 uur neem ik je mee met de energie van de volle maan in een Mindfulness & Breathwork groepssessie.

 

Mindfulness = het bewust aandacht geven aan het huidige moment, zonder hierover te oordelen. 

Breathwork = ademhalingsoefeningen die jou heling brengen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

 

In deze ‘Special class’ zullen wij bewust worden van waar we zijn (lichamelijk, maar ook op welk punt in het leven) en hoe we verder kunnen gaan. 

Wat kies jij???

 

Middels een wonderbaarlijke bodyscan, ademhalingsoefeningen, het loslaten van 'dingen' die jou niet meer dienen en het vinden/ontdekken van jouw 'bliss' (persoonlijke geluk) gaan wij een magische ochtend ervaren.

 

Deze sessie is voor iedereen toegankelijk en voor ieder niveau te volgen. Wanneer je nooit eerder Mindfulness & Breathwork beoefend hebt is dit een mooie manier om hiermee kennis te maken.

 

De les zal buiten gehouden worden in ‘de Buurtuun’ (de tuin van mijn lieve buurtje). Het adres is Walravenstraat 7, te Nieuw- en Sint Joosland. Bij slecht weer zal de sessie verplaatst worden naar de ‘Body & mind’ zaal bij ‘Labeur Lifestyle & Training’ in Vlissingen.

 

De kosten voor deze ‘bijzondere’ (volle maan) sessie zijn €17,50.

Dit bedrag mag je voor aanvang van de les contant of via ‘Tikkie’ voldoen.

Kosteloos annuleren kan tot 24 uur voor aanvang van de sessie.

 

 

Er zijn nog plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in! 😊

Yoga Detox les: Zaterdag 17 juni van 10.00-11.15 uur

Detox Yoga oefeningen kunnen ervoor zorgen dat je lichaam van binnen uit gereinigd wordt.

 

Je lichaam wordt, hoe gezond je ook leeft, blootgesteld aan verschillende gifstoffen. Normaal worden deze gifstoffen in kleine mate afgescheiden door je lever en nieren. Maar deze kunnen vaak de grote hoeveelheid gifstoffen om je heen niet aan.

Detoxen zorgt ervoor dat jouw lichaam deze gifstoffen kwijtraakt. Hierdoor voel je je fitter en energieker.

 

Een bijkomend voordeel voor mensen met overtollig vet is, dat detoxen er ook voor zorgt dat een eventueel te hoog vetpercentage verminderd wordt. Je kunt dus ook afvallen met detoxen.

 

In de speciale Detox yogales zullen we oa de Zonnegroet doen. Dit is een goede manier om de spijsvertering te stimuleren. Door de aaneenschakeling van houdingen in de zonnegroet op jouw eigen ademritme uit te voeren, zal de hartslag omhooggaan. Hierdoor wordt de bloedsomloop bevorderd. Met als voordeel, dat een deel van de gifstoffen en afvalstoffen uit het lichaam verdwijnen.

We zullen veel torsi-bewegingen doen. Deze draaibewegingen zorgen er letterlijk voor dat je je lijf uitwringt, waardoor o.a. de darmen weer op de juiste manier hun werk zullen gaan doen.

 

De houdingen, waarbij de organen worden gemasseerd en omgekeerd, stimuleren het afvoeren van gifstoffen en geven ruimte.

Niet alleen inspanning, maar ook voldoende ontspanning is nodig om alles in balans te brengen en houden. Tijdens de les zal er een moment van ontspanning en herstel zijn. En tot slot zullen met een heerlijke relaxation afsluiten.

 

Na de les is er gelegenheid om gezellig na te praten met een kopje thee en een gezonde en herstellende lekkernij.

De kosten voor deze ochtend zijn €18,-. Dit bedrag mag je voor aanvang van de les contant of via ‘Tikkie’ voldoen.

Kosteloos annuleren kan tot 24 uur voor aanvang van de sessie.

 

 

Het weer zal beslissen of deze les binnen of buiten gegeven zal worden.

 

Internationale Yoga dag

Woensdag 21 juni is het internationale yogadag. En net als afgelopen jaar wil ik ook dit jaar weer een ‘bijzondere’ les organiseren. Voorheen was het altijd een Yoga Nidra, maar…. Dit jaar wil ik jou graag laten kiezen.

Wat kies jij? Waar heb jij behoefte aan? Wat wil jij ontdekken? Wat kan ik en de yoga/Breathwork voor jou betekenen?

Ik ben heel benieuwd, dussss… laat het me horen!!!

 

Aan de hand van jullie reacties zal ik een ‘Special Class’ creëren, waar iedereen aan mee kan doen!

Stuur me een berichtje met jouw wens via nomiyoga@outlook.com, www.nomiyoga.nl/contact , Whatsapp of vertel het mij bij de groepslessen.

 

Holistische praktijk in Nieuwland

 

In de Holistische praktijk in Nieuw en Sint Joosland is er de mogelijkheid om privélessen yoga, energetische behandelingen (Access Bars & Energetic Facelift), meditatie sessies (Yoga Nidra & iRest), Bodyprocessen (Reiki & Access Consciousness), Breathwork sessies en Deep Dive Healing (All-in-one) te ontvangen.

Met de methodes en technieken, die ik heb geleerd, door ervaringen, die ik heb opgedaan en door te werken met mijn intuïtie kan ik ook jou meer gemak, vreugde en geluk laten vinden! Patronen laten doorbreken, zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe keuzes. Keuzes voor jouw Zelf en jouw leven!

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw leven? Ga jij de uitdaging NU aan en wil jij loskomen van jouw (aangeleerde) oordelen, verwachtingen, overtuigingen, aannames & emoties? Heb je even een dipje of zit je echt in een crisis-periode, zit je momenteel niet lekker in je vel?

Ben je moe, lusteloos, vergeetachtig, hormonaal uit balans of heb je stress gerelateerde klachten? Heb je last van (faal)angst, beperkende (dwang)gedachten of ben je somber? Dan kun jij wel wat extra hulp gebruiken.

 

Wil jij ook mijn persoonlijke begeleiding of even ECHT een moment voor jouw Zelf? Wil jij je verdiepen, extra ontspannen of helen? Maak dan gerust een afspraak en reserveer jouw momentje ‘ME-time’ via www.nomiyoga.nl/contact of nomiyoga@outlook.com

Op Facebook en Instagram komen vaak de beschikbare plekjes langs om jouw afspraak te plannen, dus hou ook de social-media in de gaten 😊

 

Ik help en begeleid jou graag verder op jouw pad.

 

En zo eindig ik het NOMI Nieuws voor nu.

Mocht jij vragen, opmerkingen of ‘dingen’ hebben, waarvan je mij op de hoogte wilt brengen?

Weet dan dat je mij altijd mag mailen, appen, bellen enz.

 

En hopelijk mag ik jou dan binnenkort weer ont-moeten op de mat… of de behandeltafel!!!

 

Namasté,

Naomi Goozen-Geertse