NOMI Nieuwsflits September 2023

NOMI Nieuwsflits                        

September 2023

 

“Welkom op deze reis naar binnen. Een reis waarin je leert je eigen Kundalini energie te kennen en een ander leert dit te herinneren. Soms lukt dit niet zonder hulp, dus gelukkig zijn wij er hier voor elkaar. We zijn onderling met alles en iedereen verbonden. Alles is een groot organisme in verbinding. Zo heeft jouw actie altijd een reactie”

 

Zo begon mijn opleiding/training/ontwaking/activatie of hoe je het ook wilt noemen.

En, pffffff…… Wát een actie en wát een reactie!!!

 

Fantastisch en verschrikkelijk! Water en vuur!

Diep, zwaar, rauw, schraal, donker…… & licht, vrij, blij, genot, geluk, helder, euforisch.

 

Je ontvangt NU van mij een zuivere, eerlijke en openhartige nieuwsflits (zoals altijd, maar misschien nét ff wat persoonlijker), waarin ik mij blootgeef. Kwetsbaar opstel en ‘practice what i preach’.

 

Want wat was het een ‘rollercoaster’ afgelopen dagen. Er is zo veel in en met mij gebeurd. Ik kan het zelf nog niet bevatten.

Mijn besluit om de Kundalini opleiding bij een oude bekende te volgen was opeens daar. En zoals je mij kent… ik duik er dan niet voor 100%, maar 300% is 😊

 

Nou, dat heb ik geweten!

De eerste sessie werd ik als-het-ware opengebroken met heel veel pijn, verdriet, boosheid en ongeloof. Wat gebeurd er hier!!! Wat is dit? Wil ik dit wel en waar ben ik aan begonnen!? Diepe angsten van vroeger, zware ervaringen, gebeurtenissen en emoties knalden werkelijk uit mijn lichaam én mijn systeem. Ik was gebroken….

Maar niet om kapot te gaan (al voelde dat op dat moment zeker wel zo)

De volgende dag en sessie was alles dus opengebroken, waardoor er licht ontstaan was. Licht, lucht, vrijheid, speelsheid, genot, zachtheid, liefde en geluk. ‘What the *…’

 

Na veel informatie gekregen te hebben een Darshan te hebben ontvangen (energieoverdracht/inwijding) en ervaringen gedeeld te hebben was ik er klaar voor (Nee…. Niet mee 😉)

 

 

Mijn eerste Kundalini Awakening/Awareness sessie gaf ik moeiteloos. Alsof ik nooit anders gedaan had. Ik herinnerde het mij niet met mijn brein. Mijn hersenen vertelden mij niet wat ik moest doen. Het gebeurde gewoon. Echt BIZAR!! En wat magisch is het om dat te zien, voelen en geven.

Voor degene, die al afgehaakt is omdat het echt wel heel zweverig of buitenaards klinkt, ik snap je helemaal. Er zijn namelijk ook geen woorden voor. Ik probeer het uit te drukken en uit te leggen, maar wij hebben de taal met onze hersenen gemaakt en wat er tijdens een Kundalini sessie gebeurt is een heel andere soort van communicatie.

 

En toen was het oefenen.

Werden er processen in gang gezet, ‘issues’ aangeraakt en trauma’s verwerkt. Die nu nog steeds doorgaan, want…. Slechts 20% gebeurt op de mat, de rest komt daarna….

 

 

Gisteren was de laatste opleidingsdag en mocht ik zelfs de leiding nemen over de facilitators, terwijl we een groepssessie gaven. Wat een onbeschrijflijke ervaring was dat! Wat een energie! Na alle fascetten te hebben doorlopen en alles gedaan en gevoeld te hebben was het tijd om het ‘veld’ in te gaan. Met een mooi certificaat op zak mag ik mij nu KES (Kundalini Energy System) Facilitator noemen.

WOW!

 

En nu weer tot de orde van de dag.

Ja, dát is natuurlijk een heel ander verhaal. Alles wat er gebeurt, gevoeld, verwerkt of juist opengegooid is moet nu integreren. Daar is rust, geduld en liefdevolle aandacht (voor mijn Zelf) voor nodig. En dat ga ik ook nemen.

 

Ik heb komende tijd heel wat afspraken en lessen in mijn agenda staan en ik ga hier ook weer volledig voor. Maar…. Het zou zomaar voor kunnen komen dat ik af en toe eens aan de rem trek. Wat meer moet doseren en een afspraak of les zal verzetten/annuleren.

Gelukkig is dit iets wat ik iedereen al jaren meegeef om dit voor zichzelf te doen, dus ben ik ervan overtuigd dat jij volledig snapt als ook ik soms een versnelling lager kies.

Dankjewel daarvoor!

 

 

Wanneer jij benieuwd bent geworden naar de Kundalini energie, als je wilt weten wat het precies inhoudt en wat het voor jou kan betekenen…. Deze week zal ik een nieuw tabblad aanmaken op mijn website, waar je alles kunt vinden 😉

Voorlopig zal ik nog even geen sessies gaan geven. Ik wil mezelf alle tijd en rust geven om alles wat er in en met mij in proces is volledig te laten indalen en verwerken. Ik zal een nieuwe ‘modus’ moeten vinden, zodat ik weet om te gaan me deze krachtige (voor mij nieuwe, maar eigenlijk oeroude) energie.

Later zullen er zeker één-op-één sessies volgen. Ik hou je, zoals gewoonlijk, hiervan volledig op de hoogte.

 

Soweeeh…

Dat was het nu van mij voor jou.

Ik wens je een prachtige dag en ont-moet je heeeeeeel graag binnenkort (weer) op de mat, de behandeltafel of in ‘real life’😊

 

Namasté,

 

Naomi