NOMI Nieuws Januari 2024

 

“The beauty is not in the glowing skin,

 

But the shining soul”

Het einde van het jaar 2023 is nu wel heeeeeel dichtbij.

De donkerste periode van het jaar gaat bijna over naar de reis richting het licht. Maar… zijn we daar niet allemaal al mee bezig?  

In december kijken we vaak terug; we reflecteren. Maar maken ook weer plannen voor de toekomst; goede voornemens?

Een moment om alles even toe te laten en je te realiseren waar jij bent op dit moment. Hoe je hier bent gekomen en hoe jij verder wilt gaan….

 

 

Terugblik

 

Holistische praktijk

 

“If you get the inside right, the outside will fall into place”

 

 

En dat is zeker gelukt! Afgelopen weken zijn de afspraken, jullie en ik verhuisd naar de nieuwe praktijkruimte achterin mijn tuin. En wat voelt dat GOEOEOEOEOEOED!!! 😊

 

 

Heel fijn om ook terug te horen, dat iedereen zich comfortabel en op zijn/haar plek voelt in deze nieuwe ruimte. Een echte ‘upgrade’! Dit beloofd veel meer. En dat komt er ook zeker aan….

 

 

Ontwikkelingen

Na de KES (Kundalini Energy System) opleiding van afgelopen september ben ik mij verder gaan verdiepen. De sessies hebben mij zo geraakt en de effecten hebben mij zo versteld laten staan, dat ik alleen nog maar meer wil geven (en ontvangen 😉).

 

Op 9 december heb ik een extra verdiepingsdag gevolgd en o.a. geleerd hoe ik met de Ankh kan werken, jullie nóg beter kan begeleiden door én na de KES sessies.

 

Lees meer over de KES sessies via www.nomiyoga.nl/kundalini

De KES academy biedt nóg een energetische behandeling aan, die mijn aandacht heeft getrokken.

 

 

Vooruitblik

 

In januari zal ik de opleiding voor de nieuwe TTC behandelmethode in Schiedam afronden. Hierna zal ik deze behandelingen gaan aanbieden. Ik ben heeeeel enthousiast hierover en zal hieronder delen wat deze behandeling precies inhoudt:

 

 

TTC behandeling = Talking to the Chakra's

Een TTC behandeling helpt je om de verbinding te ervaren met je lichaam.
Opgeslagen trauma wordt afgevoerd en jij neemt de controle zelf weer!

‘Talking to the Chakra's’ is een gechannelde kosmische energie die de liefdevolle energie van het zelfhelend vermogen van het lichaam activeert door middel van fysieke en energetische aanrakingen. Wanneer de chakra's niet in balans zijn ontstaan er symptomen die zich uiten in fysieke klachten, mentale klachten en emotionele klachten.

De reden voor een trauma wordt doorgaans veroorzaakt door chemische, fysieke of emotionele oorzaken. Dit zorgt voor stagnatie.

Al onze chakra's staan in verbinding met onze hormonen, die er verantwoordelijk voor zijn hoe we ons voelen. Als een hormoon niet in balans is kan dit voor een depressie, lichamelijk ongemak of slaapstoornis leiden. Door de chakra te balanceren gaan we de hormonen weer in balans brengen.

Elke wervel is verbonden met een lichaamsdeel (orgaan, spier, gewricht) en met een emotie.

Onze gedachten zijn elektrisch geladen en ons hart magnetisch geladen. Als deze twee weer in balans zijn, ervaren we minder moeheid en meer geluk.

Wat gebeurt er tijdens een TTC behandeling?

Door het lichaam op bepaalde punten aan te raken, zowel fysiek als in het energetische veld, wordt er een seintje aan het brein gegeven. Jouw hersenen zullen een seintje terug sturen naar de blokkade, wat zorgt dat het zelfherstellende vermogen wordt aangesproken om de blokkade op te heffen.

Je lichaam kan gaan ontladen in de vorm van bewegingen, die het wil maken of emoties, die geuit willen worden. Zonder het herbeleven van het trauma zelf!

Het zenuwstel is in staat om te ontspannen en spanningspatronen los te laten die al jaren zijn opgeslagen. Wanneer de energie weer vrij kan stromen, ontstaat er ruimte en rust. Dit zorgt niet alleen voor rust in het lijf maar ook in het hoofd en jouw hele systeem.

Een TTC behandeling haalt stress, trauma's en spanning uit het hele systeem.

We realiseren ons niet hoeveel energie het kost om spanning vast te houden in ons systeem. 1,3 miljoen mensen in Nederland lijden aan een zware burn-out. En dan hebben we het niet eens over de mensen die ‘alleen’ trauma ervaren.

De meeste van onze pijnen hebben we verstopt. We willen ze niet binnen herbeleven. Dit is ook niet nodig tijdens een TTC behandeling. Je zenuwstelsel zal spanning loslaten wat al jaren ligt opgeslagen. Met een TTC behandeling hoeven we trauma niet te herbeleven.

TTC energie helpt de verborgen emoties los te laten. Pijn ontstaan door stress lost gemakkelijk op.

Als deze emoties bevrijd worden , hoeven we ons niet meer te beschermen en kunnen we ons hoogste potentieel leven. Alles voelt lichter, gemoedelijker en gemakkelijker.

We nemen afscheid van dat wat ons niet langer dient. Je komt zo dicht bij jezelf dat je gaat herkennen wat of wie er niet meer bij je past. Gevolgen/effecten kunnen zijn dat er nieuwe mensen in je leven komen en er zullen ook mensen verdwijnen. Er worden andere relaties aangegaan op werkgebied, privé en sociaal vlak. Deze nieuwe ontwikkelingen, keuzes en levensstijl zorgen voor jouw welzijn NU. Jouw nieuwe jij!

TTC voor kinderen

Ook voor kinderen is deze lichte, eenvoudige en fijne behandelmethode geschikt.

TTC is een zachte energie en daarom ook uitermate geschikt voor kinderen van alle leeftijden en is al toe te passen vanaf de geboorte. Denk aan een trauma bevalling, huilbaby's, reflux enz. Maar ook pubers die niet lekker in hun vel zitten hebben ontzettend veel baat bij deze behandelmethode.

De sessie levert kinderen veel meer rust op en zal hun makkelijker door hun processen laten gaan. Er zijn al veel positieve resultaten behaald met kinderen die extra gevoelig zijn en het lastig hebben en/of slecht slapen.


Geen herbeleving, alleen loslaten. Eindelijk weer rust in het lichaam en hoofdje. Weer beter slapen en vanuit zachtheid herstellen. Weer spontaan en zorgeloos  genieten.

 

Daar ga ik voor!

Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte wanneer de TTC behandeling bij mij te reserveren is. Wat de prijs en tijdsduur zal zijn. En wanneer er ruimte voor vrijkomt.

 

 

Prijs ‘update’

 

Al deze ontwikkelingen en veranderingen, ingebrachte tijd en energie, gemaakte kosten én de inflatie zorgen ervoor dat ik vanaf januari 2024 mijn prijzen wat zal verhogen. Op de website (www.nomiyoga.nl/reserveren) kun je het hele aanbod van behandelingen. sessies en lessen vinden met de waarde/investering/uitwisseling vermeld.

 

 

Wekelijkse groepslessen

De ‘Stress Relief’ yogalessen op maandagochtend (9.30-10.45u) & - avond (19.30-20.45u) bij ‘Labeur Lifestyle & Training’ worden goed bezocht. Zeker nu er in deze drukke samenleving steeds meer behoefte is aan ontspanning, rust, herstel en zachtheid ben ik heel blij dat ik jullie deze mooie lessen kan geven. Heel fijn, dat jullie de weg naar de ‘body & mind’ zaal weten te vinden en jullie je prettig voelen bij mij op de mat 😊

 

Ben jij nog niet in een groepsles geweest, maar wil je dit wel een uitproberen? Weet dat je van harte welkom bent! Je hoeft mij alleen simpelweg een berichtje te sturen en je kunt aanhaken. De lessen zijn voor iedereen en elk niveau toegankelijk. Ik werk niet met abonnementen of strippenkaarten, dus je zit nergens aan vast. Je reserveert en betaald per keer (2024 = €15,-)

Kosteloos annuleren kan 24 uur voor aanvang vd les.

 

 

‘Special classes’

 

Het nieuwe rooster voor begin 2024 is klaar. Er staan weer mooie bekende en ook een aantal nieuwe ‘special classes’ op het programma. Een uitgebreid rooster met details kun je vinden via deze link: www.nomiyoga.nl/special-classes/

 

Zaterdag 6 januari van 10.30-12.00 uur starten we het jaar met een heerlijke Yin & Restorative yogales:

Yin Yoga is een langzame vorm van yoga, waarbij je lang in de houdingen verblijft (3-5 min)

 

Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerekt en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel. Er wordt ruimte gecreëerd in het bindweefsel, waardoor de organen beschermt blijven. Het optimaliseert de ondersteuning van onze botten en houdt de verbindingen met huid, spieren en pezen gezond.

 

Restorative Yoga betekent letterlijk ‘herstellende yoga’ of ‘vernieuwende yoga’. En hiermee wordt bedoeld dat je met deze yoga het zelfherstellende vermogen van je lichaam aanspreekt. En dit kan hard nodig zijn na of in een periode van fysieke of geestelijke overbelasting. Je lichaam kan veel meer dan je denkt, alleen moet je het wel de rust en oefening geven die het nodig heeft. 

 

Tijdens deze yogales ontspan je je volledig in de houdingen. Je laat de zwaartekracht het werk doen en laat de spieren dus los. Je bereikt zo meer door niets te doen!

Door je helemaal te ontspannen laat je niet alleen spanning los in het lichaam, maar ook in je 'mind'. Je gedachten laat je voorbijgaan en maakt contact met jezelf. Zo voel je hoe het is met jou op dat moment.

 

Het werkt stress verlagend en helpt je lichamelijk, geestelijk en energetisch te herstellen. Je slaapt hierdoor beter en voelt je stabieler en gelukkiger.

 

 

De kosten voor deze ‘special class’ zijn €20,- p.p.

Wil jij deelnemen aan deze heerlijke ontspannende & herstellende yogales? Schrijf je dan meteen in via www.nomiyoga.nl/contact of stuur me een berichtje via Whatsapp (tel.06-10075796) Op de groepsleslocatie is ook een inschrijflijst, waar jij je naam op kunt noteren, mocht je komende tijd nog deelnemen aan een andere ‘special class’ (Yin & iRest op 23-12 of Yoga Nidra op 27-12)

 

‘Small group’ KES-sessies

Voor degenen, die bij mij in de Holistische praktijk 1:1 een Kundalini Energy sessie hebben ontvangen én die er klaar voor zijn om deze energie te onderhouden. Maar hier zelf niet aan toe komen, het spannend vinden dit alleen te doen of graag begeleid willen worden, zal ik komend jaar een aantal ‘small group’ sessies organiseren. Dit zullen ‘pop-up’ sessies worden, waarbij gepeild zal worden wie en hoeveel cliënten hier behoefte aan hebben. Tijdens deze sessies zal je dus met gelijkgestemden een sessie ontvangen en je ook kunnen verbinden met anderen, die eenzelfde ervaring (mocht dat mogelijk zijn, want voor iedereen en iedere ervaring met deze energie is natuurlijk anders) hebben ondervonden.

 

Er zal een veilige ruimte gecreëerd worden en voldoende begeleiding zijn om iedereen door de sessie heen te helpen. Er zal verdere verdieping en ‘release’ plaats kunnen vinden en nazorg geboden worden.

 

Meld je bij mij aan (Whatsapp: 06-10075706), wanneer jij een ‘ja’ voelt en interesse hebt. Bij voldoende animo zal ik een groepsapp aanmaken, waarin ik kan peilen op welke dag/tijd deze sessies het beste uitkomen. Bijzonderheden en verdere info zullen ook alleen daar (en bij mij persoonlijk) bekend en op te vragen zijn.

 

 

Kerstvakantie & vrije dagen

Van 30 december t/m 5 januari hou ik kerstvakantie.

Dussss…. Dan even geen groepslessen en geplande afspraken in de Holistische praktijk.

 

Ik weet als geen ander dat juist deze periode ook best een uitdaging kan zijn. Dat oude patronen en valkuilen weer de kop op kunnen steken en soms extra spanning geven. Mocht jij in de kersvakantie ECHT wat extra hulp nodig hebben… weet dan dat je altijd contact met me op mag nemen. We kunnen dan samen kijken of er tóch een behandelmoment afgesproken kan worden mocht dit noodzakelijk zijn 😉

 

Op maandag 15 januari zullen er GEEN ‘Stress Relief’ groepslessen gegeven worden. Ik kom dan net terug van mijn TTC-opleiding en zal deze dag nodig hebben om uit te rusten, alles te laten integreren en vorm te geven voor de behandelingen die hieruit voort gaan komen.

 

 

Nogmaals dank!

En dan bedank ik jou nogmaals voor je aanwezigheid, liefdevolle aandacht, vertrouwen en energie, die jij het afgelopen jaar hebt gegeven en hebt durven ontvangen.

Ik wens jou bij deze heel veel liefde en geluk met alles wat er is en wie jij bent! En ik hoop je straks in 2024 weer verder te mogen helpen, begeleiden, ont-moeten en ont-spannen.

 

Mocht jij nog vragen, opmerkingen of ‘dingen’ hebben, waarvan je mij op de hoogte wilt brengen?

Weet dan dat je mij altijd mag mailen, appen, bellen enz.

Maak er een mooie en fijne kersttijd van!

 

En dan zie ik je hopelijk snel op de mat… of behandeltafel!!!

 

Namasté,

 

Naomi Goozen-Geertse