NOMI Nieuwsflits Januari 2024

NOMI Nieuwsflits                        

Januari 2024

 

 

“Welkom op deze reis naar binnen en buiten. Een reis waarin je leert je eigen energie te kennen en portalen te openen. En dit ook bij anderen toe te passen. We zullen via fysieke en energetische aanraking (voelen en sturen) bij trauma’s komen, zodat ze bij de wortel aangepakt kunnen worden. We halen de angel eruit. Zo verander jij levens.”

 

Zo begon mijn opleiding/trainingsweekend afgelopen vrijdag.

 

Het jaar 2024 begon voor mij fantastisch! Nadat ik de Kundalini Energy System opleiding had afgerond is alles in een stroomversnelling gekomen. Ik wilde nóg meer leren, ervaren, loslaten, toevoegen en doorgeven! Dusss... de TTC (Talking to the chakras) opleiding van de KES academy was mijn volgende stap. Op 2 november 2023 heb ik deze mooie behandelmethode zelf ontvangen en toen begon mijn nieuwe reis/uitdaging/studie.

 

YES!!!

Op 14 januari ben ik TTC facilitator geworden! Heerlijk om nu ook met de zachte kosmische energie te kunnen werken. Een liefdevol en koesterende energie die ervoor zorgt dat we weer durven openen.

 

 

Liefhebben! VRIJ 'zijn'.


 

Talking To the Chakra's

Talking to the Chakra’s (TTC®) is een gechannelde liefdevolle kosmische energie die het zelfhelend vermogen van het lichaam activeert door middel van fysieke en energetische aanrakingen. TTC healing haalt spanning, stress en trauma's uit het lichaam.

Wanneer de chakra's niet in balans zijn, ontstaan er symptomen die zich kunnen uiten in fysieke, mentale of emotionele klachten. Deze stagnatie kan ontstaan door spanning, stress of trauma’s welke door middel van TTC opgelost kunnen worden.

Door het lichaam op bepaalde punten aan te raken (masseren, manipuleren), zowel fysiek als in het energetisch veld, wordt er een seintje aan het brein gegeven, die een seintje terug geeft aan de blokkades. Hierdoor wordt het zelfherstellende vermogen aangesproken om de blokkade op te heffen.

Het lichaam kan dan ontladen in de vorm van bewegingen of emoties – zonder het trauma opnieuw te beleven. Het zenuwstelsel kan weer ontspannen en loslaten wat al die jaren is vastgehouden. Als de energie weer kan stromen, ontstaat er ruimte en rust – niet alleen in het lichaam, maar ook in het hoofd. En dat voelt goed!

 

Wat zijn de voordelen van een TTC sessie?

TTC richt zich op de verbinding tussen lichaam en geest en helpt om weer in contact te komen met het lichaam en daardoor ook met je veiligheid. Dat is erg belangrijk in een tijd met toenemende burn-outs en depressies. We realiseren niet hoeveel energie het kost om weggestopte pijn en spanning vast te houden.

TTC energie helpt de verborgen emoties los te laten. Pijn ontstaan door stress, lossen zich gemakkelijk op.

Door TTC komen we dichter bij onszelf, voelen we beter wat bij ons past (zoals relaties of werk). Wanneer we spanning en emotie loslaten, voelen we ons lichter en kunnen we ons hoogste potentieel leven, doordat we zelf weer de controle pakken en in onze kracht komen te staan.

Een TTC sessie helpt je om de verbinding te ervaren met je lichaam. Opgeslagen trauma wordt afgevoerd en jij neemt de controle weer!

 

Voor wie is TTC geschikt?

TTC is zacht en daardoor voor vrijwel iedereen van elke leeftijd van waarde! Het is een heerlijke methode voor zowel baby’s (denk aan trauma bevalling, huilbaby’s of reflux) als kinderen die moeilijk slapen, maar ook voor pubers die niet lekker in hun vel zitten. Daarnaast is het voor mensen met uiteenlopende klachten zoals overgewicht, ontstekingen, migraine, slapeloosheid, onverklaarbare pijn, niet zwanger kunnen worden en depressiviteit.

De enige contra-indicatie is zwangerschap, dan kun je beter even wachten.

Disclaimer: TTC is geen vervanging van de reguliere gezondheidszorg

 

Wat gebeurt er tijdens een TTC sessie?

Iedereen heeft een andere reactie op tafel, want iedereen heeft andere ervaringen en dus wat anders opgeslagen in het zenuwstelsel. De meesten ervaren sensaties, zoals stromingen, warmte, kou, tintelingen, schokken en bijvoorbeeld meer ruimte om te ademen.

Het kan zijn dat je lichaam beweegt, maar niet iedereen zal de eerste sessie bewegen. Je lichaam herkent de energie vaak in een ‘split second’, maar niet iedereen is al lichaamsbewust of kan zich volledig overgeven. Sowieso zal je lichaam mogen wennen aan de hoge frequentie, dat heeft wat meer tijd nodig dan jouw energieveld. Er wordt meteen verandering in gang gezet. Een innerlijk proces start. Vertrouw op dit proces, jezelf en op mij. Ik ben er om jou te begeleiden naar meer (zelf)liefde, geluk en vrijheid.

 

Hoe verloopt een TTC afspraak?

Wanneer je voor het voor een TTC sessie komt zal ik samen met jou een korte ‘intake’ doen. We zullen samen een ‘checklist’ afgaan en zo duidelijkheid scheppen in jouw klachten, aandachtspunten, wensen en intentie. We gaan zo een overeenkomst aan, die bijdraagt aan jouw welzijn.

Dan mag je plaatsnemen op de behandeltafel. Je ligt ontspannen op je buik en hoeft niets te doen. Misschien is dat meteen het moeilijkste stukje; jezelf overgeven en volledig ontspannen. Tijdens de sessie zal ik werken op en in jouw fysieke lichaam dmv. Aanrakingen, masseren, drukpunten enz. En ik zal in jouw subtiele lichaam, ook wel ‘het veld’ genoemd, boven en naast jou werken. We hebben tijdens de sessie ook verbaal contact. Ik zal uitleg geven en jou stimuleren, begeleiden en verzorgen. Misschien zal ik jou vragen om op je rug te gaan liggen, zodat ik ook op jouw voorzijde kan werken. Er zal tijdens de sessie luide muziek gedraaid worden. Door de frequentie en lading van de muziek zal jij gemakkelijker reageren en kan het ontladen van spanning, ongemakken en trauma plaatsvinden. Het kan gebeuren, dat ik met geuren werk. Hierdoor kunnen ‘triggers’ omhoog komen of herkenning ontstaan, die op hun beurt weer kunnen zorgen voor extra reacties.

 

We sluiten de behandeling rustig af en drinken nadien nog wat water of thee. Er is ook altijd een voedende ‘snack’ voor jou, zodat je helemaal ontspannen en stabiel de Holistische praktijk verlaat.

 

Wanneer praten alleen niet genoeg is zorgen het lichaam en de energie ontladen voor algehele gezondheid en welzijn. Bij een TTC sessie is er geen herbeleving, alleen loslaten. Eindelijk weer rust in het lichaam en hoofd(je). Weer beter slapen en vanuit zachtheid herstellen. Weer spontaan en zorgeloos  genieten.

 

Ben jij benieuwd wat TTC jou kan brengen?

Wil jij meer informatie, een behandeling reserveren of persoonlijk contact? Stuur me gerust een berichtje via www.nomiyoga.nl/contact of nomiyoga@outlook.com. Een Whatsapp bericht of telefonisch contact opnemen kan via 06-10075796

 

In januari & februari maak jij gebruik van een introductie-prijs:

Baby’s/peuters/kleuters: €45,- ipv €65,-Kinderen 7 t/m 15 jr.: €65,- ipv €95,- 

Volwassenen €111,- ipv €155,-

 

Er zijn nog maar een paar plekjes beschikbaar in de Holistische praktijk, dus reserveer jouw sessie op tijd!

 

Mocht jij al een andere sessie/behandeling/les gepland hebben, maar wil je deze omzetten naar een TTC sessie? Dat kan!

 

 

Laat het mij dan vooraf weten, zodat ik hier rekening mee kan houden. Misschien zal er organisatorisch wat aangepast moeten worden (qua tijd of inrichting vd ruimte) 


Ik hoop jou binnenkort te mogen ont-moeten!

 

Namasté,

 

Naomi