NOMI Nieuws April & Mei

- Lente –

 

Het perfecte voorbeeld van hoe mooi verandering kan zijn.

 

 

De lente is in volle gang en alles wat we geplant hebben komt langzaamaan tot bloei.

 

Jaaaa…. Ook jij!

 

In de lente keert de energie naar buiten en ontwaakt de groeikracht in de natuur. Het licht neemt toe, de dagen worden langer en er komt steeds meer energie vrij. De zomertijd zal ‘aangezet’ worden en zo is dit dan echt de tijd om te ontwaken. Te openen en je levensenergie te activeren.

 

Je weer vrij te bewegen en te voelen!

Dusssss… pak jouw vrijheid en vier het!

 

Holistische praktijk

Bevrijden…

Van lichamelijke klachten, emotionele blokkades, energetische belemmeringen, beperkende gedachten enz.

Dat gebeurd allemaal in de Holistische praktijk in Nieuw en Sint Joosland.

 

En of jouw ‘ingang’ nu via jouw lichaam is (dmv Yoga), via jouw brein (dmv Access Bars/iRest/Yoga Nidra) of via jouw energie (dmv TTC/KES/Reiki/Breathwork) Er is altijd een manier om verder te gaan! Voorbij jouw verhaal is er nog zo veel meer!

Wees welkom in de Holistische praktijk in Nieuw en Sint Joosland! Ben jij nieuwsgierig wat een behandeling/sessie/privéles jou kan brengen? Bekijk dan gerust de mogelijkheden op de website: www.nomiyoga.nl

 

Voor vragen, reserveren of andere ‘dingen’ mag je altijd contact met me opnemen via de website: www.nomiyoga.nl/contact, Email: nomiyoga@outlook.com of Whatsapp: 06-10075796

 

 

Enkele reacties na een energetische sessie:

 

groepslessen

Na de lastige beslissing van vorige maand om de groepsles yoga op maandagochtend van het rooster af te halen is er gelukkig veel meer rust, stabiliteit, beschikbaarheid en positiviteit ontstaan. De ‘Stress Relief’ yogalessen op maandagavond zitten nu lekker vol en zijn erg fijn!

 

 

Dankjulliewel voor jullie mooie opkomst en enthousiasme!

‘Special classes’

Afgelopen zaterdag 16 maart is er (voor het eerst) een ‘special class’ gegeven over de 7 Chakra’s.

 

Nu de TTC (‘Talking tot he chakra’s’) sessies zo ontzettend goed ontvangen worden in de Holistische praktijk heb ik in deze ‘special class’ meer uitgelegd over de chakra’s. Door deze uitleg zijn er inzichten/herkenningspunten gekomen, die verheldering brachten in lichaam/brein/energie…. Kortom het hele systeem.

 

Door yogahoudingen geoefend te hebben, die de chakra’s activeren en een meditatie/visualisatie om de chakra’s te leren voelen/plaatsen is er heel wat duidelijk geworden. Het was echt genieten!

 

 

 

 

“Special class’: Detox Yoga & Breathwork op zaterdag 13 april van 10.30-12.00 uur

Detox Yoga- & ademhalingsoefeningen kunnen ervoor zorgen dat je lichaam van binnen uit gereinigd wordt.

Je lichaam wordt, hoe gezond je ook leeft, blootgesteld aan verschillende gifstoffen. Normaal worden deze gifstoffen in kleine mate afgescheiden door je lever en nieren. Maar deze kunnen vaak de grote hoeveelheid gifstoffen om je heen niet aan.

Detoxen zorgt ervoor dat jouw lichaam deze gifstoffen kwijtraakt. Hierdoor voel je je fitter en energieker.

Een bijkomend voordeel voor mensen met overtollig vet is, dat detoxen er ook voor zorgt dat een eventueel te hoog vetpercentage verminderd wordt. Je kunt dus ook afvallen met detoxen.

 

In de speciale Detox yoga & Breathwork groepsles zullen we oa de Zonnegroet doen. Dit is een goede manier om de spijsvertering te stimuleren. Door de aaneenschakeling van houdingen in de zonnegroet op jouw eigen ademritme uit te voeren, zal de hartslag omhooggaan. Hierdoor wordt de bloedsomloop bevorderd. Met als voordeel, dat een deel van de gifstoffen en afvalstoffen uit het lichaam verdwijnen.

We zullen veel torsi-bewegingen doen. Deze draaibewegingen zorgen er letterlijk voor dat je je lijf uitwringt, waardoor o.a. de darmen weer op de juiste manier hun werk zullen gaan doen.

De houdingen, waarbij de organen worden gemasseerd en omgekeerd, stimuleren het afvoeren van gifstoffen en geven ruimte.

Door speciale ademhalingsoefeningen te doen, waarbij de nadruk ligt op het uitademen, zal je jouw longen en hele zenuwstelsel opschonen. Een grote lenteschoonmaak voor jouw lichaam, geest en energie!

Niet alleen inspanning, maar ook voldoende ontspanning is nodig om alles in balans te brengen en houden. Tijdens de les zal er een moment van ontspanning en herstel zijn. En tot slot zullen met een heerlijke relaxation afsluiten.

Na de les is er gelegenheid om gezellig na te praten met een kopje detox thee en een gezonde en herstellende lekkernij.

De kosten voor deze ochtend zijn €20,-.

 

Wil jij deelnemen aan deze speciale ochtend? Schrijf je dan in door een berichtje te sturen via www.nomiyoga.nl/contact, nomiyoga@outlook.com, Whatsapp (06-10075796) of je naam op de deelnemerslijst te zetten in de map op de groepsles-locatie.

 

 

Buiten Yoga (vooruitblik)

Jaaaa…. Het komt steeds dichterbij!

Afgelopen tijd krijg ik steeds vaker de vraag: “ga je ook weer buiten yogalessen geven?”

Het antwoord is “JA!”

 

Het plan is om de ‘Stress Relief’ yogales op maandagavond ‘gewoon’ binnen te blijven geven bij ‘Labeur Lifestyle & Training. Zij hebben een mooi climate control-systeem.

 

 

Maar er zullen (bij goed weer) wat meer ‘Special classes’ gegeven gaan worden! Met de eerste, hopelijk, op tweede Pinksterdag; maandagochtend 20 mei. 😉

Hierover later meer info….

 

Vakantie en vrije dagen

Op vrijdag 29 maart is het ‘Goede vrijdag’. Dan zal de Holistische praktijk gesloten zijn. Maar op donderdag (normaal gesproken mijn vrije dag) 28 maart zullen er wel behandelingen/sessies gegeven worden. Deze dag is reeds volgeboekt.

 

Op maandag 1 april is het tweede paasdag. Er zal dan geen groepsles gegeven worden.

 

Van 20 april t/m 12 mei zal ik meivakantie houden. Nog noooooit heb ik dit eerder gedaan (dus ik hoop, dat ik het kan) Samen met mijn gezin zal ik 17 dagen naar Bali gaan. Een spannende reis, die echt voelt als een uitdaging. Een fantastische mogelijkheid om schitterende herinneringen te maken en op te halen. Nog meer verbinding te creëren en grenzen te verleggen. Er zullen hierdoor 3 groepslessen uitvallen: 22 april, 29 april & 6 mei. Ook de Holistische praktijk zal deze periode gesloten zijn.

 

Vanaf 13 mei sta ik weer volledig tot jullie beschikking.

 

En dan was dit het voor nu.

Mochten er nog vragen, opmerkingen of ‘dingen’ zijn, waarvan je mij op de hoogte wilt brengen?

Weet dan dat je mij altijd mag mailen, appen, bellen enz.

 

En dan zie ik je hopelijk snel weer op de mat… of behandeltafel!!!

 

Namasté,

 

Naomi Goozen-Geertse