NOMI Nieuws juni & juli 2024

 

“No rain, no flowers.

No mud, no lotus

 

En toen was het alweer juni!

 

De overgangsfase van lente naar zomer… wat een veranderingen, aanpassingen, onrust, maar ook helderheid, vertrouwen en schoonheid creëert deze fase.

 

 

Voel jij dat ook? En hoe ga jij hier mee om? 

 

 

 

Dit jaar ga ik er heel anders mee om. Onze vakantie op Bali was een mooie, intensieve en heftige reis met veel ‘ups’, maar jammer genoeg ook ‘downs’…

 

De laatste dagen van onze reis ben ik flink ziek geworden en heb ik niet alleen mooie herinneringen, ervaringen & momenten meegenomen naar huis, maar ook ziekte, vermoeidheid en onmacht.

 

Hierbij wil ik jullie nogmaals bedanken voor alle beterschapswensen, lieve berichtjes en medeleven. Het heeft mij ECHT goed gedaan! En het is dan ook superfijn om te kunnen zeggen, dat ik helemaal beter ben! 😊

 

De ‘Stress Relief’ yoga groepslessen van 15-4 & 27-5 (les voor en na mijn vakantie/verlof) behandelde ik de quote:

 

“Pull the wisdom from your wounds,

but leave the baggage behind.

Travel light”

 

Afgelopen periode zet alles weer mooi in perspectief. En ben ik heel dankbaar, dat ik op mijn yogamat heb geoefend hoe ik met lastige momenten als deze om kan gaan. Ben ik heel blij & trots, dat ik mijn eigen ‘issues’ aan heb gepakt, processen doorloop, schaduwwerk doe en geheeld ben. Dit brengt mij zo veel vertrouwen, duidelijkheid en moed om (op mijn manier) door te gaan 😉

Gelukkig zijn mijn lichaam, ‘mind’ en energie nu ook weer sterk genoeg en heb ik de eerste groepsles en behandelingen/sessies al weer kunnen geven. HEEEEERLIJK!

 

Maar….. nog steeds ben ik me extra bewust van mijn gezondheid en zal ik steeds weer moeten aanpassen en doseren (is eigenlijk niets nieuws). Toch ben ik nu alerter. Heb ik hierdoor geleerd om nóg beter voor mezelf te zorgen? “I practice what I preach”

 

Omdat mijn energie goed op peil moet zijn om mijn werk te kunnen doen, om mijzelf en jullie de begeleiding, zorg en energie te kunnen geven die nodig is en die we verdienen. Zal ik rustig de tijd nemen om alle afspraken, lessen, behandelingen & sessies voor te bereiden en te geven. Ik heb hier weer heeeeeel veel zin in en ontvang & ont-moet je graag weer!!

 

Holistische praktijk

Door wat aanpassingen in mijn agenda en omdat de plekjes in de Holistische praktijk erg gewild zijn is er nog beperkte ruimte voor een energetische behandeling/sessie, voordat de zomervakantie begint.

 

Op Facebook & Instagram plaats ik regelmatig de beschikbare plekjes om jouw afspraak te reserveren. Ook de last-minute plaatsen door uitval. Hou dus de ‘socials’ in de gaten of neem voor het boeken van een behandeling/sessie contact met mij op.

 

Wees welkom in de Holistische praktijk in Nieuw en Sint Joosland! Ben jij nieuwsgierig wat een behandeling/sessie/privéles jou kan brengen? Bekijk dan gerust de mogelijkheden op de website: www.nomiyoga.nl

 

Voor vragen, reserveren of andere ‘dingen’ mag je altijd contact met me opnemen via de website: www.nomiyoga.nl/contact, Email: nomiyoga@outlook.com of Whatsapp: 06-10075796 

Groepslessen ‘Stress Relief’ Yoga

Zoals ik afgelopen les aangaf en in het NOMI Nieuws van April & Mei is aangegeven, zullen de ‘Stress Relief’ yogalessen op maandagavond van 19.30-20.45 uur ook in de zomer ‘gewoon’ binnen gegeven worden bij ‘Labeur Lifestyle & Training.

 

Voorgaande jaren gaf ik de groepslessen in juni & juli altijd buiten, maar….. dit jaar doen we het een beetje anders.

 

Omdat het weer nog niet super is (de ondergrond/aarde is momenteel nog veel te nat en de temperatuur niet aangenaam) en om mijzelf wat minder stress te bezorgen in het weekend (niet voortdurend de weersverwachtingen in de gaten houden voor de maandagavond, keuzes maken of de les wel of niet door kan gaan & deelnemers informeren) Kies ik dit jaar voor gemak. In de Body & mind zaal hebben we een mooi climate control-systeem en zitten we heerlijk droog 😉


Maar…. Omdat ik en meerdere mensen met mij het zo heeeerlijk vinden, hoop ik (bij goed weer) wel een aantal ‘Special classes’ te kunnen geven in ‘de buurtuun’ (tuin van mijn buren, achter de dijk, in het gras, onder de mooie eikenboom)

 

 

Wanneer er een ‘Special class’ gegeven zal worden, dan zal ik je hiervoor een aparte uitnodiging sturen. Zo blijft het lekker overzichtelijk en kun je meteen reageren en evt. inschrijven 😊

 

Zomervakantie

Van 15 juli t/m 9 augustus zal de Holistische praktijk dicht zijn.

 

Vanaf 12 augustus kun je weer bij mij terecht voor een:

* Privéles yoga (geheel naar wens & behoefte)

* 1:1 meditatie sessie (iRest & Yoga Nidra)

* Breathwork sessie (Functional & transformational)

* Access Bars (ont-spannings behandeling)

* Energetic Facelift (re-vitaliserende behandeling)

* Reiki Healing (Verzachting dmv universele energie & activatie zelfhelend vermogen)

* Kundalini Energy System activatie sessie (KES=lichaamseigen geboorte-energie voor hoger bewustzijn & spirituele groei)

* Talking tot he Chakra’s sessie (TTC=kosmische energie voor trauma release)

 

De wekelijkse ‘Stress Relief’ groepslessen zullen pauzeren van 15 juli t/m 26 augustus.

Ze starten dus weer op 2 september.

 

 

En dan was dit het voor nu.

Mochten er nog vragen, opmerkingen of ‘dingen’ zijn, waarvan je mij op de hoogte wilt brengen?

Weet dan dat je mij altijd mag mailen, appen, bellen enz.

En dan zie ik je hopelijk snel weer op de mat… of behandeltafel!!!

 

Mocht ik jou niet meer zien voor de vakantie, dan wens ik je hierbij een fantastische zomer toe met mooie reizen, fijne momenten en heerlijk weer (dan hebben wij dat hopelijk ook 😉)

 

Namasté,

 

Naomi Goozen-Geertse