NOMI Nieuws September 2023

“The best way to begin,

is to simply begin”

 

“Here we go…!”

Hopelijk heb je een heerlijke vakantieperiode gehad!

Heb je genoten van de vrijheid die er is, heb je mooie momenten met familie, vrienden en geliefden gedeeld en je Zelf de tijd gegeven om te ont-spannen, op avontuur te gaan en op te laden.

 

De scholen zijn inmiddels weer gestart en misschien ben jij ook al weer aan het werk? Het ritme wordt weer opnieuw gevonden en de agenda’s gevuld….

…zo ook de mijn agenda, maar dan met mooie en fijne momenten voor jou (en mij)! 😊

 

 

Tijdens mijn maand ‘vrij’ ben ik ook nog flink bezig geweest met fantastische ‘dingen’ creëren. Er is heel veel moois ontstaan, waar ik je in deze nieuwsbrief alles over zal vertellen!

We gaan weer terug de balans creëren, waar wij ons het prettigst bij voelen in ons leven. Yoga, meditatie, breathwork en de energie de juiste kant op laten stromen helpt jou hierbij.

 

De kunst is nu dus om tijd en rust te houden/maken om goed voor jezelf te blijven zorgen.

En daarvoor ben je bij NOMI aan het juiste adres 😉

 

Welkom (terug)!!!

 

Groepslessen (wekelijks)

Vanaf 6 september zullen de groepslessen weer BINNEN starten bij ‘Labeur Lifestyle & training’ in Vlissingen. Zoals we gewend zijn worden de volgende groepslessen aangeboden:

Maandag 9.30-10.45 uur: ‘Stress Relief’ yogales = Rust & ontspanning

Woensdag 19.00-20.15 uur: ‘Functionele’ yogales = Actief (Ashtanga based)

Woensdag 20.30-21.30 uur: ‘Breathwork’ sessie = All-in one (mindset, yoga, ademhaling)

En…. Vanaf 2 oktober zal er een extra groepsles bijkomen op:

Maandag 19.30-20.45 uur: ‘Stress Relief’ yogales

 

Schrijf je in voor deze lessen door mij een berichtje te sturen via www.nomiyoga.nl/contact, nomiyoga@outlook.com of Whatsapp: 06-10075796

 

 

Ook zullen er weer bijzondere lessen (‘special classes’) gegeven gaan worden op zaterdagochtend 😊

 

Special classes (2x per maand)

* 7 oktober van 9.30-11.30u: Yin Yoga & iRest

(12-18 deelnemers) Kosten: €27,50 In samenwerking met Karin van Iersel, incl. herstellend hapje & thee

* 21 oktober van 9.30-11.00u: Detox Yoga & Breathwork

(8-16 deelnemers) Kosten: €18,- incl. detox-hapje & drankje

* 10 t/m 12 november: Empower Yourself Retreat (verderop meer info)

(12-18 deelnemers) Kosten: €456,- Incl. 8 lessen/sessies, 2 overnachtingen, 2x biologisch ontbijt, lunch & diner en ‘goodybag’

* 25 november van 9.30-12.00u: Transformational Breathwork

(6-8 deelnemers) Kosten: €45,- incl. voedende soep & thee

* 9 december van 10.00-11.15u: Yoga Nidra

(8-12 deelnemers) Kosten: €17,50 incl. thee

* 23 december van 9.30-11.30u: Yin Yoga & iRest

(12-18 deelnemers) Kosten: €27,50 In samenwerking met Karin van Iersel, incl. herstellend hapje & thee

 

Meer uitleg over deze ‘special’ classes vind je op mijn website via: https://www.nomiyoga.nl/special-classes/

 

Mocht je nog meer info willen of vragen hebben neem dan gerust contact met me op.

 

Empower Yourself Retreat (10 t/m 12 november 2023)

JOEPIE!!!! Het is zover!

 

In samenwerking met Karin van Iersel & Suzan Peutz-Lindhout zal ‘mijn’ eerste Retreat gegeven worden van 10-12 november in ‘Finca Vrij’ te Scharendijke.

 

Na de magische Yin & iRest ‘special classes’, die Karin en ik samen gegeven hebben afgelopen tijd, smaakte het naar meer. Veeeeeeel meer! We kregen ontzettend veel positieve vragen/wensen/reacties na de lessen van jullie, dat we besloten om er echt ‘werk van te maken, want ook wij genieten optimaal van onze tijd en energie samen 😉

 

Zo gezegd, zo gedaan…. Nou, jaaaa… Het had wel wat voeten in de aarde; we hebben heel wat geïnvesteerd in de zomervakantie om de juiste locatie, een mooi programma en passende kok te regelen. Maar er was ‘toevallig’ een weekend vrij in een schitterend Retreate complex, wat wonderlijk genoeg precies bij onze eisen/wensen paste. Het universum hielp duidelijk een handje mee 😊

 

Dusss… Karin en ik hebben de sprong gewaagd. Puur op ons gevoel zijn we erin gedoken en laten ons nu met de stroming meegaan.

Tijdens dit het Empower Yoursel Retreat is er alle aandacht voor jou! Een heel weekend lang hoef je niets en mag je deelnemen aan alle (of een paar) activiteiten/lessen/sessies, die wij aanbieden. Hiernaast is er gelegenheid om ook privé een behandeling/coaching te ontvangen. Zo heb jij alle tijd voor jouw Zelf en kun je reflecteren, verdiepen, ontspannen, nieuwe inzichten, inspiratie & energie opdoen.

 

Hoe mooi is dat!?!?!?

 

Wil jij meer informatie of je gelijk aanmelden voor dit fantastische weekend? Lees dan meer via deze link: https://www.viavani.nl/yin-retreat/

  

Er zijn maximaal 18 plaatsen beschikbaar, waarvan er al 11 gereserveerd zijn, dusss…. Wacht niet te lang!

We ont-moeten en verzorgen je graag!!!

 

 

Holistische praktijk

De buitenkant van de Holistische praktijk (en mijn woonhuis) heeft een ware metamorfose ondergaan. In de zomervakantie zijn mijn lieve ‘partner in crime’ Dennis Geertse en ik wederom een geweldig team gebleken. Samen zijn we, nadat ons dak in april is vervangen, zelf verder gegaan aan onze gevel. Het houtwerk is gelakt en de gevel is geschilderd.

 

Het is een wereld van verschil, dusss… schrik niet! Je bent (nog steeds) op de juiste plek.

Binnen is het nog steeds veilig en vertrouwd 😉

 

Verdiepen, ontdekken, laagje voor laagje ontleden, loslaten en helen….

Dat gebeurd allemaal in de Holistische praktijk in Nieuw en Sint Joosland. En of jouw ‘ingang’ nu via jouw lichaam is (dmv Yoga) of via jouw brein (dmv Access Bars/iRest/Yoga Nidra) of via jouw energie (dmv Reiki/Bodyprocess/Breathwork/Kundalini)

Er is altijd een manier om verder te gaan! Voorbij jouw beperkingen is er nog zo veel meer!

 

Bij alle behandelingen, sessies & lessen, die ik geef staat helen, leegmaken of LICHT maken centraal. We duiken diep in jouw systeem om jou te laten transformeren, zodat jij meer gemak, geluk en vrijheid gaat ervaren!

 

Wil jij hiervoor een afspraak met mij maken?

 

Stuur me dan een berichtje voor data & mogelijkheden naar www.nomiyoga.nl/contact of nomiyoga@outlook.com

 

 

KES (Kundalini Energy System)

Komende week ga ik weer op avontuur!

 

Ik zal mij gaan verdiepen in de Kundalini Energie. Een mooie nieuwe opleiding volgen, die mij weer verder zal brengen om jou (en mij) vrijer & gelukkiger te laten worden. Of dat gewoon te ‘zijn’.

Ik ben heeeeel benieuwd wat dit ons zal gaan brengen en ik hou je graag op de hoogte van verdere ontwikkelingen hierin.

 

Tipje van de sluier:

Volgens de yogi’s zijn de twee zenuwkanalen, die als slangen langs de ruggengraat omhoog wervelen, een combinatie van mannelijke en vrouwelijke energie.

Ida is het linker kanaal – of slang – representeert het vrouwelijke, de koude, het zachte en de maan. Pingala is het rechter kanaal en representeert het mannelijke, de warmte, kracht en de zon.

In het midden van de ruggengraat bevindt zich de Sushumna. Dit is het centrale kanaal, waardoor en waarlangs Kundalini omhoog klimt, van de wortel of Muladhara-chakra, tot aan de kroon of Sahasrara-chakra.

Zodra de kundalini energie de hersenen bereikt, of de bovenste chakra’s, is volgens het hindoeïsme de ziel vrij, is mannelijke en vrouwelijke energie samengevoegd en wordt verlichting bereikt of ervaren.

Geblokkeerde chakra’s, uiten zich in fysieke en emotionele verschijnselen, net zoals je fysieke en emotionele gezondheid in omgekeerde zin je chakra’s beïnvloedt; alles is met elkaar verbonden (Holistische aspect) We heffen met deze energie blokkades op en brengen balans en harmonie in ons als geheel.

 

Een ontwaakte Kundalini (KAP=Kundalini Awakening/Activating Process) kan wonderbaarlijk mooi zijn. Het helpt de mens het hogere bewustzijn te ervaren, toegang te krijgen tot psychische vaardigheden, het manifesteren te verbeteren, het hart te openen, trilling te verhogen en mededogen en creativiteit te vergroten.

 

Het Kundalini Research Institute (KRI) legt uit:

“Het primaire doel van Kundalini energie, is het opwekken van het volledige potentieel van het menselijk bewustzijn in elk individu”

Met andere woorden:

Erkenning van ons bewustzijn, verfijning van ons bewustzijn en het uitbreiden van dat bewustzijn naar ons onbegrensde Zelf.

Verwijder alle innerlijke dualiteit, creëer de kracht om diep te luisteren, ontwikkel innerlijke stilte en leef met voorspoed en uitmuntendheid bij alles wat je doet.

Er is niets aardser dan onze eigen Kundalini energie. Het is een eigen lichaamsenergie met een eigen intelligentie. Door deze energie te laten ontwaken zul je merken dat de/jouw wereld er iets anders uit komt te zien.

 

In de Holistische praktijk zal ik tzt Kundalini sessies gaan aanbieden. Hoe die eruit gaan zien, hoe lang ze duren en wat de kosten hiervan worden weet ik nog niet. Ik ga het eerst ontdekken, ervaren en ondergaan, ontvangen en laten indalen. Daarna zal ik de tijd nemen mijn vorm en manier van bijdrage te creëren om deze fantastische energie te fasciliteren.

Of hieruit ook groepssessies gaan voortkomen is ook nog even afwachten. We gaan het allemaal meemaken…. 😊

 

Zo is er weer heel wat gebeurd en kunnen we uitkijken naar nog meer!!!

Ik heb er zin in en ik hoop jij ook?!

 

Mocht je meer informatie willen, heb je nog vragen, opmerkingen of andere ‘dingen’, waarvan je mij op de hoogte wilt brengen?

Weet dan dat je mij altijd mag mailen, appen, bellen enz.

 

En hopelijk zie ik je dan snel op de mat… of behandeltafel!!!

 

Namasté,

 

Naomi Goozen-Geertse