NOMI Nieuws Oktober 2023

‘If you feel like you’re losing everything,

Remember that trees lose their leaves every year

 

And they still stand tall and wait for better days to come.’

 

 

En dan opeens…. is het herfst.

Je merkt de verandering al goed buiten (lagere temperaturen, vochtigere lucht, korter licht enz.)

Bomen laten hun blaadjes vallen en de mensen vallen mee.

Of toch niet?

 

Herfst staat ook binnenin ons voor loslaten, fysiek, mentaal en energetisch. Heb jij dat bij jouw zelf ook al opgemerkt?

In deze periode is het belangrijk om extra aandacht te geven aan opbouw van weerstand en het naar binnen keren van de zintuigen.

Met krachtige en verwarmende houdingen blijft je lichaam fit en vitaal.

Door rust en balans in iedere houding te brengen, geeft het je kalmte en zelfvertrouwen. Het bewust sturen en loslaten vd adem zorgt ervoor, dat jij je kunt voeden (in plaats van vullen) en reinigen (loslaten wat jij niet meer nodig hebt)

Afgelopen maand zijn wij ook letterlijk naar binnen gegaan… in de ‘Body & Mind’ zaal bij ‘Labeur Lifestyle & Training’ in Vlissingen voelt het weer goed.

 

In deze sfeervolle omgeving zijn er al heerlijke ontspannende en inspannende yogalessen en Breathwork sessies gegeven. En wat fijn om te zien, dat jullie weer enthousiast in de lessen komen. En dat er ook weer nieuwe deelnemers bijgekomen zijn.

WELKOM!

 

Groepslessen (wekelijks)

De volgende groepslessen worden aangeboden:

 

Maandag 9.30-10.45 uur: ‘Stress Relief’ yogales = Rust & ontspanning

Maandag 19.30-20.45 uur: ‘Stress Relief’ yogales = Nieuw vanaf 2 oktober!

 

Woensdag 19.00-20.15 uur: ‘Functionele’ yogales = Actief (Ashtanga based)

Woensdag 20.30-21.30 uur: ‘Breathwork’ sessie = All-in one (mindset, yoga, ademhaling)

 

Inschrijven

De ene les is de andere niet, zoals het ene moment ook het andere niet is. Sommige groepen/lessen zitten snel vol en anderen juist niet, dus…..

Reserveer jouw plekje aub op tijd en hou ook de afmeldingsprocedure in de gaten!  (kosteloos 24 uur voor aanvang vd les… zie algemene voorwaarden)  

Wegens onvoldoende inschrijvingen of (te) laat aanmelden is het voorgekomen dat er lessen uitgevallen zijn. Het minimum aantal deelnemers voor een groepsles is 5 personen. Mochten er niet genoeg aanmeldingen zijn, dan breng ik jou uiterlijk 3 uur van tevoren hiervan op de hoogte via Whatsapp/email.

 

 

Wil jij je al opgeven voor één of meerdere groepslessen? Dan kan dat natuurlijk! Stuur me gerust een berichtje via email: nomiyoga@outlook.com de website: www.nomiyoga.nl/contact of Whatsapp: 06-10075796 met de aangegeven data & tijden. 

 

Ik schrijf je graag in!Special classes (2x per maand)

* 7 oktober van 9.30-11.30u: Yin Yoga & iRest

(12-18 deelnemers) Kosten: €27,50 In samenwerking met Karin van Iersel, incl. herstellend hapje & thee

Er is momenteel nog één plekje vrij voor deze ‘Special class’. En…. Jij kunt altijd een plekje krijgen op de wachtlijst. Wanneer er een annulering komt, zal ik jou als eerste benaderen en kun jij misschien toch nog deelnemen aan deze bijzondere les.

 

* 21 oktober van 9.30-11.00u: Detox Yoga & Breathwork

(8-16 deelnemers) Kosten: €18,- incl. detox-hapje & drankje.

 

* 10 t/m 12 november: Empower Yourself Retreat (verderop meer info)

(12-18 deelnemers) Kosten: €456,- Incl. 8 lessen/sessies, 2 overnachtingen, 2x biologisch ontbijt, lunch & diner en ‘goodybag’

Voor dit Retreat zijn momenteel nog 4 plekjes vrij. Gun jij jouw Zelf een heerlijk weekend rust, ontspanning, gezonde voeding en verzorging? Bekijk via www.viavani.nl/yin-retreat/ alle informatie en meld jezelf aan!

 

* 25 november van 9.30-12.00u: Transformational Breathwork

(6-8 deelnemers) Kosten: €45,- incl. voedende soep & thee

 

* 9 december van 10.00-11.15u: Yoga Nidra

(8-12 deelnemers) Kosten: €17,50 incl. thee

 

* 23 december van 9.30-11.30u: Yin Yoga & iRest

(12-18 deelnemers) Kosten: €27,50 In samenwerking met Karin van Iersel, incl. herstellend hapje & thee

 

 

Meer uitleg over deze ‘special’ classes vind je op mijn website via: https://www.nomiyoga.nl/special-classes/

Mocht je nog meer info willen of vragen hebben neem dan gerust contact met me op.


 

Holistische praktijk

Wat ben ik toch dankbaar, dat ik steeds weer én steeds meer mensen verder mag helpen, begeleiden en helen in mijn praktijk aan huis. In de Holistische praktijk in Nieuw en Sint Joosland is er de mogelijkheid om privélessen yoga, energetische behandelingen (Access Bars® & Energetic Facelift®), meditatie sessies (Yoga Nidra & iRest) en Bodyprocessen (Reiki & Access Consciousness) en Breathwork sessies te ontvangen.

 

 

En…. nu ik ook KES-facilitator ben kun jij ook Kundalini Energy sessies bij mij ondergaan!

JOEPIEIEIE!!! 

Afgelopen maand heb ik jou openhartig meegenomen in mijn eigen proces/ervaringen met deze geweldige energiestroom (lees meer https://www.nomiyoga.nl/2023/09/04/nomi-nieuwsflits-september-2023/)

 

En na alles op het gemakje te hebben laten integreren, nu ik regelmatig mijn self-practice beoefen en door al privé Kundalini sessies gegeven te hebben ben ik er helemaal klaar voor om jou ook hierbij te begeleiden naar een lichter, gezonder en gelukkiger leven 😊

 

 

Ook ben ik nu te vinden via het landelijk platform van KES facilitators (als enige in Zeeland) via: https://kundalinienergysystem.com/KES-facilitators


Nog even kort wat een Kundalini Energy sessie nu eigenlijk is & brengt….

 

Wil jij ook wat meer persoonlijke begeleiding of even ECHT een moment voor jouw Zelf? Wil jij je verdiepen, extra ontspannen of helen? Maak dan gerust een afspraak en reserveer jouw momentje ‘ME-time’ via www.nomiyoga.nl/contact of nomiyoga@outlook.com

Op Facebook en Instagram komen vaak de beschikbare plekjes langs om jouw afspraak te plannen, dus hou ook de social-media in de gaten 😊

 

Herfstvakantie

Van 23 t/m 29 oktober is het herfstvakantie. En ik doe daar ook aan mee 😊 Dussss…. Dan even geen groepslessen en afspraken in de Holistische praktijk.

 

En zo eindig ik het NOMI Nieuws voor nu.

Mocht jij verder nog vragen, opmerkingen of ‘dingen’ hebben, waarvan je mij op de hoogte wilt brengen?

Weet dan dat je mij altijd mag mailen, appen, bellen enz.

 

Tot snel op de mat… of behandeltafel!!!

 

Namasté,

 

Naomi Goozen-Geertse