NOMI Nieuws februari 2024

 

“Why crawl through life,

When you can fly”

 

 

 

Het hoeft niet altijd moeilijk te zijn/gaan.

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Geef/gun jij jezelf de rust, liefde, ruimte, die jij verdiend?

 

Holistische praktijk

“If you get the inside right, the outside will fall into place”

 

En dat gaat SUUUUUPER!!!

Niet alleen in de nieuwe Holistische praktijk, maar ook binnen in jou/jullie!

Afgelopen maand zijn velen van jullie en ik flink naar binnen gekropen. Naar ons gevoel. En hebben we gemerkt wat we allemaal met ons meedragen (soms zelfs sleuren). Hoe zwaar we het onszelf maken en wat we hieraan kunnen doen.

 

TTC

Met de nieuwe behandelmethode: TTC (‘Talking tot he chakra’s) hebben we al heel veel ballast overboord kunnen gooien. Spanning, pijn, trauma los kunnen laten om zo lichter, vrijer en gelukkiger verder te gaan 😊

En zeg nou zelf….”wie wil dat nou niet?”

Met deze behandeling kan ik gericht werken op (lichamelijke)klachten. Aan deze klachten vanuit het lichaam zit ook een energetische ‘lading/betekenis’ gekoppeld. Door ook deze te behandelen krijg je meer inzicht in jouw gedrag, ‘lifestyle’ en patronen/gewoontes.

Misschien wel het mooiste van deze behandelmethode is, dat het geschikt is voor iedereen!!!

 

Jong & oud, groot & klein (behalve als je zwanger bent. Dan zal je even geduld moeten hebben en je TTC sessie later mogen ontvangen)

 

Nieuwsgierig geworden???

 

Hier vind je alle informatie over de TTC sessies: https://www.nomiyoga.nl/ttc/

 

KES

Ook de KES (Kundalini Energy System) sessies worden regelmatig gereserveerd. Deze oeroude geboorte-energie, die bij iedereen aanwezig is wordt steeds krachtiger en actiever. Voor het ontwaken van jouw Kundalini energie is meer nodig dan alleen maar nieuwsgierigheid. Je moet hier echt aan toe zijn. Wanneer jij een stap verder wilt in jouw ontwikkeling. Jij het hogere bewustzijn wilt ervaren, toegang wilt krijgen tot psychische vaardigheden, het manifesteren wilt verbeteren, het hart wilt openen, trilling verhogen en mededogen en creativiteit wilt vergroten én jij jezelf kunt dragen (dus ook jouw schaduwkanten durft aan te pakken) dan is deze sessie een schitterende keuze voor jou!

 

Het Kundalini Research Institute (KRI) legt uit:

 

“Het primaire doel van Kundalini energie, is het opwekken van het volledige potentieel van het menselijk bewustzijn in elk individu”

 

Alle info over de KES sessies vind je hier: https://www.nomiyoga.nl/kundalini/

 

 

ACCESS BARS

Een Access Bars® behandeling kalmeert je energetisch, brengt ruimte in je hoofd en ontspanning in je lichaam. Het is een manier om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties te veranderen. Deze behandeling is voor iedereen geschikt (jong & oud, groot & klein)

 

Access Bars® zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen in en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder punt staat voor een specifieke context in jouw leven.

Alle gedachten, gevoelens en emoties sla je op in je lichaam én dit kan zorgen voor blokkades waardoor er klachten kunnen ontstaan.

Bij de Access Bars behandeling gaan we via het brein spanning, stress, ongemakken enz. ‘te lijf’.

Bij een TTC sessie gebeurt er precies het tegenovergestelde. Vanuit het celgeheugen van het lichaam wordt daar stress, spanning, klachten en onverklaarbare pijnen afgevoerd.

 

 

Hier vind je alle info over de Access Bars behandelingen: https://www.nomiyoga.nl/access-bars/

En zo heb ik even 3 mooie, ont-spannende, helende en effectieve energetische behandelingen/sessies in het licht gezet 😉

 

Alle behandelingen/sessies/lessen, die ik aanbied in de Holistische praktijk kun je vinden op mijn website: www.nomiyoga.nl

 

Wekelijkse groepslessen

De ‘Stress Relief’ yogalessen op maandagochtend (9.30-10.45u) & - avond (19.30-20.45u) bij ‘Labeur Lifestyle & Training’ worden goed bezocht. Zeker nu er in deze drukke samenleving steeds meer behoefte is aan ontspanning, rust, herstel en zachtheid ben ik heel blij dat ik jullie deze mooie lessen kan geven. Heel fijn, dat jullie de weg naar de ‘body & mind’ zaal weten te vinden en jullie je prettig voelen bij mij op de mat 😊

 

Ben jij nog niet in een groepsles geweest, maar wil je dit wel een uitproberen? Weet dat je van harte welkom bent! Je hoeft mij alleen simpelweg een berichtje te sturen en je kunt aanhaken. De lessen zijn voor iedereen en elk niveau toegankelijk. Ik werk niet met abonnementen of strippenkaarten, dus je zit nergens aan vast. Je reserveert en betaald per keer (€15,-)

Kosteloos annuleren kan 24 uur voor aanvang vd les.

 

 

‘Special classes’

* Zaterdag 3 februari: Yin & iRest

Helaas hebben Karin & ik de ‘Special class’ van aanstaande zaterdag moeten annuleren. In verband met te veel af-/ziekmeldingen waren er iet voldoende deelnemers om de les door te laten gaan.

 

 

Maaaar…. Hopelijk kan ik dit goedmaken met een extra ‘special class’??? 😉

* Maandag 12 februari: Yoga Nidra

Yoga Nidra is een vorm van meditatie, waardoor het brein (af)geleid wordt en het lichaam rust. Je verblijft tussen waken en slapen in, waardoor je alles wat er in jouw ‘mind’ is achter je kunt laten en kunt legen. Terwijl je lichaam stil ligt en je weg doezelt, blijf je tóch wakker.

Met o.a. een bodyscan ga je alle delen van je lichaam langs. Door ademhalings-, aandachts- en visualisatieoefeningen kom je dieper in je eigen energie en kunnen blokkades opgeheven worden. Je zuivert jezelf en maakt ruimte van-binnen-uit. Na afloop bruis je weer van de energie! Het werkt ook uitstekend als reflectiemoment aan het begin of einde van de dag.

 

Het is alsof je de stekker uit het stopcontact haalt en je computer (brein) opnieuw opstart. Er wordt ruimte gemaakt, ballast gaat overboord en het brengt overzicht, inzicht en rust.

 

Het brengt je diepe ontspanning, verbetert fysieke en mentale gezondheid, je wordt veerkrachtiger en kunt beter omgaan met emoties en (terugkerende) gedachten. Je gaat beter slapen en je rust ook weldegelijk uit.

Één Yoga Nidra sessie van ongeveer 45 min. Staat gelijk aan 4 uur diepe slaap.

 

Kosten: €17,50 p.p.

 

Begin jij jouw voorjaarsvakantie ook heeeeel relaxed en doe je mee met de Yoga Nidra groepsles? Stuur me dan een berichtje via www.nomiyoga.nl/contact of nomiyoga@outlook.com

 

 

* Zaterdag 24 februari: Transformational Breathwork

Transformational Breathwork is een hele krachtige ademmethode, waarbij je zonder pauzes volgens een bepaalt ritme ademt.

Zoals de naam al zegt zorgt deze manier van ademhalen voor verandering; verandering in het lichaam, het brein en de energie. De cellen krijgen door de grote hoeveelheid aan zuurstof en energie, die het lichaam binnen komt, het signaal om zichzelf te reinigen, waardoor (spier)spanningen en blokkades in het lichaam afnemen en zelfs kunnen verdwijnen. Je ademt letterlijk alle spanningen weg uit je lichaam.

 

Het ritme van de ademhalingstechniek heeft een kalmerende werking, waardoor het mogelijk is om in een meditatieve staat van ‘zijn’ terecht te komen. Dit kan je helpen om in een diepere laag van je bewustzijn te komen, waardoor er meer verbinding met jouw Zelf ontstaat.

 

We zullen het lichaam wakker maken en ‘boosten’. Dit stimuleert jouw zelfvertrouwen en gevoel van vrijheid. Het reduceert spanningen, stress, vermoeidheidsklachten en zorgt voor verandering en groei. Je reinigt en kalmeert lichaam en geest. Het zorgt voor een hoger bewustzijn en verbetert de algehele gezondheid van jouw Zelf.

 

Deze les zal in een kleine groep gegeven worden (6-10p.), zodat er een comfortabele en veilige sfeer ontstaat. Voorafgaand zal er een korte checklist ingevuld worden om klachten/aandachtspunten helder te krijgen, zodat iedere deelnemer gepast begeleid kan worden.

 

De ochtend zal starten met een uitgebreide uitleg en warming-up, hierna zullen we onszelf comfortabel neerleggen en begint de ademsessie. Deze zal ongeveer een uur duren. Tijdens de sessie zal er extra lichaamswerk uitgeoefend worden (hands-on adjustments & energiewerk) De ademsessie zal overgaan in een moment van ontladen, ontspannen, integreren, reflecteren en opnieuw activeren.

Na de les kun je nagenieten en bijkomen met een kop thee en kom voedende soep.

Kosten: €50,- p.p.

 

Momenteel zijn er nog 4 plekjes vrij voor deze bijzondere ochtend. Wil jij erbij zijn? Stuur me dan een berichtje via www.nomiyoga.nl/contact of nomiyoga@outlook.com

 

 

Vakantie & vrije dagen

Van 12 t/m 18 februari is het voorjaarsvakantie, maar….

Op maandag 12-2 zullen er ‘gewoon’ 2 groepslessen zijn. Van 9.30-10.45 uur de ‘special class’ Yoga Nidra. En van 19.30-20.45 uur een ‘Stress Relief’ yogales. Iedereen is welkom! Dus ben jij of ken jij iemand, die in deze vakantie mee kan doen? Schrijf je dan gerust in voor één of allebei de lessen 😊

De Holistische praktijk is op maandag & dinsdag open (deze dagen zijn reeds volgereserveerd) Woensdag 14 t/m 18 februari hou ik ook vakantie en knijp ik er met het gezin even tussenuit 😉

 

En dan is dit alles voor nu én februari.

Mocht jij nog vragen, opmerkingen of ‘dingen’ hebben, waarvan je mij op de hoogte wilt brengen?

Weet dan dat je mij altijd mag mailen, appen, bellen enz.

 

En dan zie ik je hopelijk snel op de mat… of behandeltafel!!!

Namasté,

 

Naomi Goozen-Geertse