Access Bars®

Ont-spanningsbehandeling:

Een Access Bars® behandeling kalmeert je energetisch, brengt ruimte in je hoofd en ontspanning in je lichaam. Het is een manier om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties te veranderen. Deze behandeling is voor iedereen geschikt (jong & oud, groot & klein)

 

Wat zijn Access Bars®?

Access Bars® zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen in en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in jouw leven. Zo heb je punten die staan voor het lichaam, controle, creativiteit, veroudering, communicatie, vreugde, verdriet enz.

De Bars® worden ook wel als een detox voor lichaam en geest gezien.

Alle gedachten, gevoelens en emoties sla je op in je lichaam én dit kan zorgen voor blokkades waardoor er klachten kunnen ontstaan als slecht slapen, overprikkeld zijn, hoofdpijn, oorsuizen, hartkloppingen én allerlei andere pijntjes en ziektes.

 

Het is als het defragmenteren van de harde schijf van je computer. Wanneer die vol raakt schonen we hem op om zo meer overzicht en ruimte te creëren. Dit is exact wat de Access Bars® ook doen, het schoont oude zaken op, waardoor de energie weer meer kan gaan stromen.

 

Hoe verloopt een behandeling?

Je ligt voor deze behandeling op je rug op een behandeltafel. Door de punten in verschillende combinaties licht aan te raken wordt de energie in het lichaam weer op gang en in balans gebracht. Hierdoor zullen mogelijke blokkades oplossen. Er ontstaat meer rust in je brein en er komt ruimte en ontspanning in je lijf. Er hoeft niet gepraat te worden. Het behandelen van volwassenen duurt een uur en van kinderen 30 minuten.

Wat gebeurt er tijdens een Access Bars® behandeling?

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat cellen ovaal worden wanneer ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties., dit is de eerste stap naar ziekte en ongemak. Door de Bars® te activeren breng je de cellen weer naar hun natuurlijke bolvormige staat terug.

Daarnaast wijst wetenschappelijk hersenonderzoek  uit dat de hersenen gedurende een Access Bars® behandeling van Beta (alert) via Alpha (relaxed) naar de Theta staat gaan. De Theta staat is een diepe ontspanning vlak voordat je in slaap valt. Deze staat bereik je ook tijdens een iRest & Yoga Nidra sessie.

Dit stelt je lichaam en geest in staat om toegang te krijgen tot vastgeroeste gedragspatronen en vastzittende overtuigingen, zodat je vervolgens meer ruimte kunt creëren.

 

De Bars® zijn een bijdrage bij…

* Stress

* Angst- en paniekaanvallen

* Depressie

* Burn-out

* Onzekerheid

* Slapeloosheid

* Concentratiegebrek

* Examenstress

* ADD/ADHD klachten

* Autisme

* Zwangerschapsklachten

* Epilepsie

* Oorsuizen

* Migraine

Enz..

 

Ook mensen met epilepsie, Parkinson en een pacemaker kunnen baat hebben bij het ontvangen van de Bars®.

Informeer naar de mogelijkheden.

 

Deze behandelingen zijn privé en op afspraak te reserveren in mijn praktijkruimte of op locatie