Access energetic facelift®

Revitaliserende behandeling:

Jouw lichaam heeft haar eigen talenten, gaven en vermogens die, als we beginnen dat te erkennen, ons in staat stellen om een andere relatie en verbondenheid met het lichaam te hebben.

De Access Energetic Facelift geeft het lichaam de kans om veel van de beperkende energieën en oordelen die in onze borstkas, ons gezicht, hoofd en lichaam worden vastgezet in beweging te brengen en te transformeren.

Het is een zacht ‘hands-on’ lichaamsproces, die de natuurlijke en helende vermogens van het lichaam verdiepen en versnellen.

 

Wat is de Access Energetic Facelift®?

Het is een energetische behandeling met diepwerkende lichaamsprocessen. Het is meer een algehele lichaamslift dan een facelift alleen. De energieën waarmee gewerkt wordt zijn er speciaal op gericht om de gevolgen van stress, veroudering en zwaartekracht te transformeren. Het ontdoet het lichaam van stress, doffe huid, rimpeltjes en lijntjes.

De oordelen die het lichaam, en met name het gezicht, vasthouden krijgen nu de mogelijkheid om weg te vloeien.

 

Hoe verloopt een behandeling?

Je ligt voor deze behandeling op je rug op een behandeltafel met, wanneer gewenst, extra ondersteuning. De zachte, kalmerende aanraking van de handen die op je gezicht, hals en borstkas worden toegepast, werkt met de cellen van jouw hele lichaam samen. Hierdoor kun je de energieën door heel jouw lichaam voelen stromen. Er kan warmte en diepe ontspanning optreden, waardoor je je verzacht, verzorgd en gekoesterd zult voelen.

 

De behandeling duurt ongeveer een uur.

 

Wat gebeurt er tijdens een Access Facelift behandeling?

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van 29 krachtige Access lichaamsprocessen (energieën) Deze energieën worden via het hoofd aangeboden en werken door het hele lichaam. Als je lichaam op celniveau stress los kan laten zal er van binnenuit en op een natuurlijke manier hertsel, verjonging en verlevendiging ontstaan.

 

Naast de positieve uitwerking op het uiterlijk, werkt de energie ook door op andere ongemakken die vaak met veroudering in verband worden gebracht.

 

Zoals:

       * Slaappatroon

       * Spijsvertering

       * Hormoonhuishouding

       * Flexibiliteit

       * Innerlijke rust

       * Mildheid/Zelfliefde

       * Zelfvertrouwen

 

Veel mensen ervaren deze behandeling echt als een cadeautje. Alsof je op een ontspannende vakantie bent geweest en uitgerust en verkwikt weer terugkomt.

 

Deze behandelingen zijn privé en op afspraak te reserveren in mijn praktijkruimte of op locatie