REIKI

Energetische behandeling:

Het is een pure, liefdevolle manier om je gezond en gelukkig te voelen. Door mijn handen wordt de energie geleid en gaat het naar de plekken in het lichaam die het nodig hebben. Ben je gespannen, onrustig of nerveus? Dan kan een Reiki behandeling al helpen.

Het zorgt voor ontspanning, doordat ze de blokkades in je lichaam opzoekt. Vervolgens gaat je lichaam zelfhelend te werk om die blokkades te verhelpen.

 

Wat is Reiki?

Reiki is een alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert. Het is een natuurlijke genezing volgens het systeem van de Japanner Mikao Usui (1865-1926). De Nederlandse vertaling van het woord Reiki is ‘kracht van de zon’. Er wordt gewerkt met universele (levens)energie. Deze genezende energie wordt mbv de handen geactiveerd en stroomt zo door het lichaam heen.

 

Holistisch

Zoals alle behandelingen, sessies en lessen, die ik geef, gaat ook deze oeroude behandelmethode ervan uit dat alles met elkaar in verbinding staat. 

Alles is immers energie.


Vanaf je geboorte ontwikkel je allerlei patronen, overlevingsmechanismen en blokkades. Door ervaringen, opvoeding, gebeurtenissen en gebruiken ga je op een bepaalde manier leven. Naarmate je ouder wordt stapelen deze aspecten zich op en zo raken we door onze algehele ontwikkeling steeds minder puur. Door deze factoren kunnen we de verbinding met onszelf kwijt raken.

Je volgt je hart niet meer….

Leeft naar de verwachtingen van anderen en je omgeving. Hierdoor kun je onrustig en onzeker worden en je gevoel niet meer durven vertrouwen. Je leeft steeds meer in je hoofd, waardoor er klachten kunnen ontstaan.

 

Door nieuwe (Reiki) energie in/door je lichaam te laten stromen wordt het geactiveerd en gestimuleerd.

Hierdoor komt er een beweging binnen in jouw lichaam, die ook jouw gedachten en gevoelens een impuls geven.

Door alles ‘op gang’ te brengen kan er ook werkelijk verandering optreden.  

 

Hoe verloopt een Reiki behandeling?

Je ligt voor deze behandeling op je rug en/of buik op een behandeltafel.

Door de handen op delen van het lichaam te leggen of boven het lichaam te laten zweven wordt er universele energie doorgegeven. Deze energie stroomt door het lichaam en zal de plekken opzoeken en aanvullen, die op dat moment steun nodig hebben.

 

De behandeling wordt door iedereen anders ervaren. De ene voelt de energie als een stroming of trilling, de ander als een warme gloed. Je kunt kleuren of figuren waarnemen. En alles is goed.

Er hoeft niet gepraat te worden, maar het mag wel. Wat jij comfortabel vindt.

 

Het behandelen van alleen de voorzijde vh lichaam duurt 40 minuten. En alleen de achterzijde een half uur. Een volledige behandeling kost dus ongeveer 75 min.

Na een behandeling kunnen kwalen en pijnlijke plekken verminderen of zelfs verdwijnen. Er kan zowel fysiek, mentaal, energetisch, spiritueel als emotioneel meer balans en harmonie (terug) komen in jouw lijf, denken en gevoel, dus… in jouw leven.

Je voelt je fris en vrij. Vol energie!

 

Effecten van Reiki.

Reiki is open worden, jezelf laten zien. Inspiratie ontwikkelen en de weg naar heelheid.

Reiki ontwikkelt je intuïtie. Het is fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel genezen.

Het bevorderd het regenererend vermogen en is in alles wat leeft aanwezig.

Het versnelt het groeiproces en maakt je bewust van jezelf.

Het ontwikkelt creativiteit, verbetert communicatie en reduceert stress.

Het vitaliseert en maakt vrij. 

 

Reiki zorgt voor uiteenlopende resultaten zoals:

* geeft warm, ontspannen en rustgevend gevoel

* bevordert goede nachtrust

* reduceert angstgevoelens

* brengt balans in gemoedstoestand wat betreft verdriet, boosheid, somberheid

* voert en breekt giftige afvalstoffen af

* stimuleert werking van de organen

* brengt hormonen in evenwicht

Enz…


Reiki met edelstenen:

Een edelsteen bestaat uit energetische trillingen. Als je een edelsteen vasthoudt of op je lichaam draagt wordt de energetische trilling van de steen door jouw lichaam overgenomen en andersom wordt jouw energetische trilling overgenomen door de steen. Hierdoor kan energie dus uitgewisseld, afgevoerd en opgenomen worden. Wanneer er een onbalans in jouw lichaam is kunnen de stenen en de Reiki deze oplossen. Het lichaam kan een nieuwe balans vinden en herstellen.

 

Door edelstenen te plaatsen op het lichaam waar de grootste energiepunten/-knopen (Chakra's) zich bevinden, stimuleren de stenen deze delen extra. Wanneer er Reiki toegevoegd wordt zal de energie nog actiever stromen en worden alle trillingen versterkt. Hierdoor kun jij sneller/beter vastzittende energie in gang zetten, loslaten en nieuwe energie opnemen. Je zal weer in balans en harmonie komen met jouw natuurlijke staat van 'zijn'.

 

Deze behandeling is heel eenvoudig in te zetten bij onrust, vermoeidheid, stress en lichamelijke klachten.

Laat jouw Zelf ondersteunen door de stenen uit de aarde en de universele energie (Reiki) die overal is.

 

"Take what you need!"

 

Deze behandeling is in 3 versies (lengtes) te reserveren en naar wens op voorzijde en/of achterzijde van het lichaam te ontvangen.

30 min, 45 min of 60 min.

 

Kijk voor kosten op *RESERVEREN & KOSTEN: https://cms.e.jimdo.com/app/sab7442ab564c673b/p5be59357e446d30a/

 

Reiki is geen vervanging voor medische geneeskunde. Het is wel een aanvulling en ondersteuning.

 

Deze behandelingen zijn privé en op afspraak te reserveren in mijn praktijkruimte of op locatie