Kundalini Energy System

“Welkom op de reis naar binnen. Een reis waarin je jouw eigen geboorte-energie & -kracht (Kundalini) gaat ervaren en leert kennen. Een reis waarin jouw energetische verstoringen/blokkades op gaan lossen en je ontwaakt.

En dan….. begint jouw reis pas echt….”

 

 

Wat is Kundalini:

Kundalini energie is een oeroude energie, die iedereen meekrijgt bij de geboorte.

 

Volgens de yogi’s zijn de twee zenuwkanalen, die als slangen langs de ruggengraat omhoog wervelen, een combinatie van mannelijke en vrouwelijke energie.

Ida is het linker kanaal – of slang – representeert het vrouwelijke, de koude, het zachte en de maan. Pingala is het rechter kanaal en representeert het mannelijke, de warmte, kracht en de zon.

In het midden van de ruggengraat bevindt zich de Sushumna. Dit is het centrale kanaal, waardoor en waarlangs Kundalini omhoog klimt, van de wortel of Muladhara-chakra, tot aan de kroon of Sahasrara-chakra.

 

Zodra de kundalini energie de hersenen bereikt, of de bovenste chakra’s, is volgens het hindoeïsme de ziel vrij, is mannelijke en vrouwelijke energie samengevoegd en wordt verlichting bereikt of ervaren.

Geblokkeerde chakra’s, uiten zich in fysieke en emotionele verschijnselen, net zoals je fysieke en emotionele gezondheid in omgekeerde zin je chakra’s beïnvloedt; alles is met elkaar verbonden (Holistische aspect) We heffen met deze energie blokkades op en brengen balans en harmonie in ons als geheel.

 

Een ontwaakte Kundalini (KAP=Kundalini Awakening/Activating Process) kan wonderbaarlijk mooi zijn. Het helpt de mens het hogere bewustzijn te ervaren, toegang te krijgen tot psychische vaardigheden, het manifesteren te verbeteren, het hart te openen, trilling te verhogen en mededogen en creativiteit te vergroten.

 

Het Kundalini Research Institute (KRI) legt uit:

“Het primaire doel van Kundalini energie, is het opwekken van het volledige potentieel van het menselijk bewustzijn in elk individu”

 

Met andere woorden:

Erkenning van ons bewustzijn, verfijning van ons bewustzijn en het uitbreiden van dat bewustzijn naar ons onbegrensde Zelf.

Verwijder alle innerlijke dualiteit, creëer de kracht om diep te luisteren, ontwikkel innerlijke stilte en leef met voorspoed en uitmuntendheid bij alles wat je doet.

 

Er is niets aardser dan onze eigen Kundalini energie. Het is een eigen lichaamsenergie met een eigen intelligentie. Door deze energie te laten ontwaken zul je merken dat de/jouw wereld en leven er iets anders uit komt te zien.

Hoe verloopt een sessie:

Tijdens de sessie mag jij ontspannen.

Liggend op een matje in volledige overgave is het loslaten van controle misschien wel de grootste uitdaging.

Er zal speciale muziek gedraaid worden (op hoog volume) die jou draagt door de sessie heen.

Ik zal je op bepaalde plekken aanraken om de energie te laten stromen door jouw lichaam en met jouw toestemming de poort van jouw Kundalini energie openen. Hierdoor zal het opschonen van jouw chakra’s en alle overtuigingen van dit en vorige levens in gang gezet worden. Dit is het begin van jouw Kundalini reis. Graag begeleid ik jou hierin verder.

 

Er is kans dat je zal gaan bewegen, geluiden gaat maken en dat er (vastzittende) emoties naar buiten zullen komen.

Geen zorgen….Dát is ook precies de bedoeling. Zo wordt jouw systeem opgeschoond en vrijgemaakt van spanning, trauma en ziekte. Oude patronen kunnen zo losgelaten worden en jouw zelfhelend vermogen kan zijn werk gaan doen.

De Kundalini energie is een heel intelligente energie en zal jou precies geven wat je nodig hebt en aankan. Vertrouw daarop. 

Je bent tijdens de sessie volledig bij bewustzijn, zo kunnen we samen afstemmen op wat er is en kun jij aangeven wat je ervaart. Tintelingen, samentrekken van spieren, inzichten, beelden, kleuren, emoties, bewegingen, gelukzaligheid, zelfliefde, verbinding .... Alles is mogelijk!

 

Wat levert het op:

* verbetering van focus, concentratie & productiviteit

* stress en spanning verdwijnen

* emoties verwerken & loslaten

* toename van vitale energie & stabiliteit

* meer zelfliefde & rust

* meer op intuïtie vertrouwen

* keuzes maken vanuit (zelf)vertrouwen

* minder beïnvloed door energie, verwachtingen, oordelen, aannames en overtuigingen van anderen

* gezondheidsproblemen verdwijnen

* voelt sensueler en ontstaat een hoger libido

* ervaart meer verdieping in relaties en verbinding met jezelf

 

En ga zo maar door!

Door regelmatig deze energie te activeren zal er een her-bedrading plaatsvinden van de hersenstructuur en het centrale zenuwstelsel. Het is een proces wat verandering en heelheid in gang zet.

 

Ik weet het.... het lijkt/klinkt te mooi om waar te zijn.

Maar kom het zelf ervaren en ont-dek wat Kundalini jou kan brengen!

 

Practische informatie:

Voordat de sessie start heb ik altijd eerst contact met jou gehad en vertel ik je (nog eens) uitgebreid wat de sessie inhoudt.

Contra-indicaties worden besproken en jij krijgt de gelegenheid om mij alles te vragen wat je weten wilt. We houden de sessie in een veilige ruimte en fijne sfeer, waar jij je helemaal op je gemak zal voelen.

 

Voorbereiding: op de dag van de sessie zelf geen koffie, alcohol of andere drugs gebruiken. Eet lichte, voedzame voeding en drink voldoende water/thee.

Trek voor deze sessie kleding aan waarin jij je lekker voelt. Niet te los, maar ook zeker niet te strak. 

 

Voor een Kundalini sessie neem ik ruim de tijd. Niet alleen voor de uitleg en sessie, maar ook voor nazorg.

Je gaat pas weg, wanneer jij helder en aanwezig bent.

Kosten & ontvangen:

De kosten voor deze bijzondere ervaring zijn: €169,-. We zullen een dagdeel bezig zijn.

Na de sessie is het van belang alles wat losgekomen is te laten integreren. Dit doe je door rust te nemen! Goed naar jezelf/gevoel te luisteren en goed voor jezelf te (laten) zorgen.

 

De sessies zijn op aanvraag, dus bij interesse/reserveren neem contact met mij op via www.nomiyoga.nl/contact of nomiyoga@outlook.com.